Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım böyle bunalıma girme umutsuz olma inşallah olur
Bende bi fıtı fıtı yaptm geldm dün çatladı kesin bugn agrı felan yoktu pikten 1 gün önce ve bugn ilişki oldu tutacagı varsa tutar ztn
Hadi inşallah kuzum güzel haberlerle
Kızlar bn bi duş alcm ve direk uyucm yarın bi önceki müdürm vedalaşmaya geleck ve 16 merkez müdürü beraberinde gelicek benm için yogun bir gün öpüyorum sizi nanaklarınızdan
Allah kolaylık versin canım sıhhatler olsun iyi geceler

Saka bi yana bilimsel yönu varmiymis bunun .
Evet canım, bazı kişilerde çok sık ve sert ilişkide bulunduğunda, tüplerde oluşan sıvının damlamasıyla oluşan bir sıvının rahim içine akması sonucu gebelik oluşmuyormuş, yani yumurta ve sperm dölleniyor ama döllenen yumurta rahme yerleşemiyor, bunun sebebide o bahsettiğim sıvı.

Neden ben tv izlerken dizilerden daraliyorumm
Dizi izlemekten mi hoşlanmıyorsun
Daha neler öğreneceğiz bakalım

bazen durum paylaşasım geliyoe ben kahve resmi atıyorum millet bebeğini atıyor sonra diyorum bana nasıl acıyolardır
Bugün ayyynısını düşündüm
bende işte bu yüzden nasıl daralıyorum anlatamam bir yandan diyorum çok şükür bugünümüZe de bazen de hatta çoğu zamanda kendimi teselli edemiyorum. İnstagramda dr erson aksu diye bir doktoru takip ediyorum. Yeni doğan bebişlerin babalarına bebeklerini göstermeye gidiyo sürekli o şekilde videoları var ve ben hıçkıra hıçkıra ağlıyorum izlerken ama izlemeye de devam ediyorum.

Böyle şeyler seni daha çok üzer canım. İnşallah bizim de olacak birgün

Helal kız sana benimki böyle bir anlaşmanın yanından bile geçmez
Vallahi affetmem dedim yarım saat dil döktü yine affetmem dedim ev işlerinde hiç yardımcı olmuyon dedim kendi dedi bende kontrat yazdım imzaladı mecburdu yapacak yapmazsa affetmem ki fiti fiti içinde yalvardı yok dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…