Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elti kaynana derdini duyarsa çok sinirlenir valla yabancılarda maalesef taciz olayı çok. Aşırı kiloluların çoğu tacize uğramış.

Elti kaynana sorunumu oda ne
Eltin varmi ki

Yeme bozuklugu cok berbat birsey ya nasil okdr kilo almislar dimi ya aklim.almiyodu benim

Elti kaynana sorunumu oda ne
Eltin varmi ki

Yeme bozuklugu cok berbat birsey ya nasil okdr kilo almislar dimi ya aklim.almiyodu benim
2 eltim var, hamd olsun o tarz bir problemim yok. Eşimin ailesiyle çok iyi aramız. Ben genel olarak bdv konularından yola çıkarak söyledim.

2 eltim var, hamd olsun o tarz bir problemim yok. Eşimin ailesiyle çok iyi aramız. Ben genel olarak bdv konularından yola çıkarak söyledim.
Evet evliliklerdeki cogu problem bundan cikiyor malesef
Esimle evlenirken hersey kapi disinda kalicak diye konusmustuk , eger annemden rhtsiz oldugun birsey olursa onunla paylasirsan ne kendini ne beni uzersin diye konustuk .
Ve asla bu konuda gerilmedik

Kayınvalidemler köydeler. 1.5 saat mesafede. Eşim nöbet usulü çalıştığı için haftasonu zor denk geliyoruz bir araya. Yani 2 ayda falan ancak görüşüyoruz. Kayınbabam ayrım yapacak kadar fazla seviyor beni. Kayınvalidem de çok sessiz, kendi halinde. Bu hastalık sürecinde sabah akşam aradı sağolsun. Özetle iyi gelinim

Bizde durum ayni
Esimi zor goruyorumm diyorum
Sınırlarini fazlasiyla cizen biriyimm benim alanima izin vermedikce kimse giremezz
Sanirim soguk gelinimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…