Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kayıtlara geçiyor. İnsanlar birbirinin açığını arama peşinde. Psikolojik sorunları var diye lanse edilmesi çok da zor olmuyor bu devirde. Belki dekan olurum
Ayy mahkemelik olsak aleyhimize kullanırlar

Bebeğim regle 2 gün falan başlar benimki de ondan dedim. Ama çok erken şuan neden ağrıyor bilemedim. Sanırım uyku düzenim bozuk ya şu sıralar ondan olmalı
Aşko migren benim de adet belirtim bi de damarlarım atar pıt pıt maşallah hepsi mevcut geliyor gelmesi beklenen

Himm iyi cnm migren değil de sunizit var bendede cnm dikkat et kendine bnmki geçti cnm 12 gün var bata kaçti artik

kuzum içini ferah tut birşey yoktur Allahın izniyle..kaç haftalıksın şimdi..doktor nasıl endişeliydiki açıklama yaptımı
Şimdi ilk odaya girdik hemen test ver idrara sıkış belki görürüz dedi. bakalım dış gebelik mi kimyasal mı dedi. bunu deyince ağlamamak için zor tuttum.
sonra ultrason bakarken aaa sende miyom mu var dedi yok plikistik vardı sorun mu mu dedim ekrana baktı bana baktı bişi yok dedi.
sonra test sonucu bekleyelim ona göre yol çizelim dedi.
test sonucunda da güzel artmış ama kese oluşmadığı için şimdii ne konuşamıyorum sizinle dedi.
belim kasıklarım bacaklarım ağrıyor dedim magnezyum folikasit içinde var devam et kullanmaya dedi.

kuzum canımın içi sıkma canını içini ferah tut strese girme sakın bak baya iyi artmış beta kese de görülecek inşallah pazrtesi olsun hayrolsun
Hayırlsıı ile görünse de rahat etsem.

Alttan kele ki çok endişe duyarım bişe olur diye.
Birde tanışa denk geldik hastanede gebe 7 aylık gebeliğini benim şimdi gittiğim doktor anlamammış doğum kontrol hapı vermiş.
Kız kullanmış 10 gün içine şüphe düşmüş test yapmış ki hamile meğer doktor bebeği miyom olarak görmüş.
şimdi ise benim önceki doktora dönmüş.

bakmadı teklifte etmedi etseydi kabul eder miydim onuda bilmiyorum.

Çiçeğim endişe etme bazısında geç görünüyor. İdrara sıkışık gitseydin. Doktoru beğenmediyseniz strese de sokuyorsa yolun başında değiştirin
idrara sıkışık gittim hemde baya sıkışık. p.tesi günü de endişeli konuşursa değiştiremeyi kafaya koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…