- 28 Ağustos 2020
- 743
- 4.312
- 43
- 41
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #51.701
Tatlım bütün dr lar aynısını yapıyo kıyamam ben sana. Keseyi görmeden dış gebelik mi değil mi bişey diyemem diyolar. Kese görünüyo sonraki hafta için kimyasal mı değil mi bebeği görmeden bişey diyemem diyolar. İlk gebeliğimde ben de çok stres olmuştum. Bence başka bi dr a git daha duyarlı daha psikolojiden anlayan bir dr olsun. Sıkma tatlı canını fasulye seninleŞimdi ilk odaya girdik hemen test ver idrara sıkış belki görürüz dedi. bakalım dış gebelik mi kimyasal mı dedi. bunu deyince ağlamamak için zor tuttum.
sonra ultrason bakarken aaa sende miyom mu var dedi yok plikistik vardı sorun mu mu dedim ekrana baktı bana baktı bişi yok dedi.
sonra test sonucu bekleyelim ona göre yol çizelim dedi.
test sonucunda da güzel artmış ama kese oluşmadığı için şimdii ne konuşamıyorum sizinle dedi.
belim kasıklarım bacaklarım ağrıyor dedim magnezyum folikasit içinde var devam et kullanmaya dedi.
regl başlangıç tarihinde göre 4+6 dayım.
Superim bebeğim sen nasılsın dünde anlattım ya kontrat olayı ile karlı bı yatirim yaptım
Canım ben 3 gebelik yaşadım 3 ünde de 5. Haftanın son günlerinde keseyi gördüm sen şuan 4+6 dasın endişe etme değerin çok güzel arttı ve bu sağlıklı bir gebelik Allahın izniyle inşallah çok güzel olacak herşey ve bence doktorunu değiştir.7 haftalık keseye miyom dediği hastası varmış. Sana da sende miyom mu var dedi belki de kese vardı anlamadı.bakmadı teklifte etmedi etseydi kabul eder miydim onuda bilmiyorum.
inşallah canım inşallah. p.tesi yi bekleyeceğim şimdi hayırlısı ileTatlım bütün dr lar aynısını yapıyo kıyamam ben sana. Keseyi görmeden dış gebelik mi değil mi bişey diyemem diyolar. Kese görünüyo sonraki hafta için kimyasal mı değil mi bebeği görmeden bişey diyemem diyolar. İlk gebeliğimde ben de çok stres olmuştum. Bence başka bi dr a git daha duyarlı daha psikolojiden anlayan bir dr olsun. Sıkma tatlı canını fasulye seninle
anlamadım ki ne görüyor die. büyük ihtimal eski doktoruma döneceğim ben memnumdun ondan ama eşim ve kardeşlerim onun sayede gebe kalmadın niye ona gidiyorsun deyince aklımı karıştırdılar.çılgın kızlar grubuyuz yeminle
Canım ben 3 gebelik yaşadım 3 ünde de 5. Haftanın son günlerinde keseyi gördüm sen şuan 4+6 dasın endişe etme değerin çok güzel arttı ve bu sağlıklı bir gebelik Allahın izniyle inşallah çok güzel olacak herşey ve bence doktorunu değiştir.7 haftalık keseye miyom dediği hastası varmış. Sana da sende miyom mu var dedi belki de kese vardı anlamadı.
Canim hic endiselenme o konuda. Korinadan sonra hamile kalip saglikla evladini kucagina alan çok var.LaRisaCca bir topikte korona ilacı kullananların 5-6ayda ancak ilacı atabileceğini, bu süreçte hamile kalmamak gerektiğini yazmışlar? Sence doğru mudur?
Kızceler
HCG 1430.
Kese görünmedi.
Doktor bu sefer biraz endişeli gibi idi beni çok streslendirdi
Eşim doktoru değineceğiz dedi. Eski doktora dönelim o daha iyi idi gibi diyor. P.tesi de böyle endişe yaptıracaksa değişeceğim
Canim domtorun gereksiz bi panik yaptirmis sana. Birincisi iki gunde 2 kat artmis ve 1000 li deger gormussun artik kimyasal degil. O elendi direk. Ikincisi bu degerle karindan gorunmesi zaten cok zor. Ancak alttan baktiginda 1500 ustu degerlerde goruyorlar. 3000 ve üzeride makine iyi ise karindan gorurler hic endise edipte kendini strese sokma. Ki bu degerler dis gebelik gibi de durmuyor ondada dengesiz bi artis soz konusu. Rahat ol. Ama doktorun biraz acemi gibi. Yada bazisi cok bildigini gostermek icin butun olumsuzluklari soyluyolar. Rahat ol . Iyi olacak insaalahŞimdi ilk odaya girdik hemen test ver idrara sıkış belki görürüz dedi. bakalım dış gebelik mi kimyasal mı dedi. bunu deyince ağlamamak için zor tuttum.
sonra ultrason bakarken aaa sende miyom mu var dedi yok plikistik vardı sorun mu mu dedim ekrana baktı bana baktı bişi yok dedi.
sonra test sonucu bekleyelim ona göre yol çizelim dedi.
test sonucunda da güzel artmış ama kese oluşmadığı için şimdii ne konuşamıyorum sizinle dedi.
belim kasıklarım bacaklarım ağrıyor dedim magnezyum folikasit içinde var devam et kullanmaya dedi.
Gebelik takibi başka birşey gebeliğe hazırlık başka.. 2 si farklı uzmanlık alanları mesela benim şuanki doktorum gebelik takibi yapmıyor sadece infertil tedavilerle ilgileniyor ama diğer bir doktorum da bu tedavilerle ilgilenmiyor gebelik takibi yapıyor. Sen memnundan takibinden git benceanlamadım ki ne görüyor die. büyük ihtimal eski doktoruma döneceğim ben memnumdun ondan ama eşim ve kardeşlerim onun sayede gebe kalmadın niye ona gidiyorsun deyince aklımı karıştırdılar.
Kuzu geldim geldim. Napiyosunuz bensiz. Iki gundur is basi yaptim. Giremiyorum fazla.
Özlerim ben seni bilmiyomusun da gelmiyosun 2 gündürKuzu geldim geldim. Napiyosunuz bensiz. Iki gundur is basi yaptim. Giremiyorum fazla.
Canim benim bende seni ozluyorum. Arada okudum ama o kadar cok yaziyosunuz ki cevap konulara ortadan dalmak istemedimÖzlerim ben seni bilmiyomusun da gelmiyosun 2 gündürşimdi Ayseee1987 de bi silik çizgi oldu ama daha ovülasyonunun 1. Haftasında.. onu bekliyoruz bakalım inşallah gebeliktir
Canım alttan bakmanın hiç bir sakıncası yok zaten rahim ağzını istesende ultrason cihazıyla zorlayamazsın yoksa her yumurta takibinde kanama geçirirdik. Ama bence dr unu değiştir kesnlikle hamilelik hormonuna rağmen nasıl alttan kontrol etmeden doğum kontrol hapı verebilmiş ne saçmalıkAlttan kele ki çok endişe duyarım bişe olur diye.
Birde tanışa denk geldik hastanede gebe 7 aylık gebeliğini benim şimdi gittiğim doktor anlamammış doğum kontrol hapı vermiş.
Kız kullanmış 10 gün içine şüphe düşmüş test yapmış ki hamile meğer doktor bebeği miyom olarak görmüş.
şimdi ise benim önceki doktora dönmüş.
Yokkkk kuzum bugün ki testte 10.20. Dakikada bi halt çıkmadı.Özlerim ben seni bilmiyomusun da gelmiyosun 2 gündürşimdi Ayseee1987 de bi silik çizgi oldu ama daha ovülasyonunun 1. Haftasında.. onu bekliyoruz bakalım inşallah gebeliktir
Ayşoş sen bi ara dedin ya kist varsa silik çizgi çıkıyomuş filan bende de var ve silik çizgi çıkıyo hep acaba sende de mi varYokkkk kuzum bugün ki testte 10.20. Dakikada bi halt çıkmadı.
Umudumu kes bebeğim benden, inşallah bu ay sıradaCanim benim bende seni ozluyorum. Arada okudum ama o kadar cok yaziyosunuz ki cevap konulara ortadan dalmak istemedim. Hadi bakalim insallah aysenin Ayseee1987 hamiledir. Inaniyorum olduguna zaten. Hatta senden de bi supheleniyorum.
Yok ama bende kist fln yokkiAyşoş sen bi ara dedin ya kist varsa silik çizgi çıkıyomuş filan bende de var ve silik çizgi çıkıyo hep acaba sende de mi var
Canim daha adete yok muydu senin. Belli mi olur belki olur.
testler de kafayı yedi, vücut da, biz de, tey tey teyyyyyYok ama bende kist fln yokkikist olsa adet gecikmezmi? Yada ara kanama fln olur? Yada geç yumurtlama olur v.s hiç biri yok.
Semin testin nasıl çıktı canım, konuyu takip edemedim. Gönderirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?