Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben burdayim.is basi yaptip . Takiliyorum buralarda . Siz naoiyosunuz.
İşin ne balım? Ben de takılıyorum kendi kendime 😊 esnek çalışma var bizde. Bir hafta evdeyim bir hafta okula. Bu hafta evdeydim. Bir an önce hamile kalsak da kendi hamiş topiğimizi açsak artık yaa🙃 dua edin bol bol bizlere. Bebişkon nasıll😍

Hiç mi çıkmadı kuzu 😐 çok bariz pembe çizgiyi halbuki
Bugünki yaptığım Sonradan hafif bi çizgi çıktı, sabah testi yaptım yarım saat sonra fotosunu çektim dışarda işlerim vardı gittim geldim 2 saat sonra baktığımda bişeyler belirtmişti ama dün 10. Dakikada test bariz şekilde o haldeydi. Bi yanım acaba mı demişti ama inanmamıştım zaten. Çok üzüldüm ama yıkılmadım şükür🤗

Bugünki yaptığım Sonradan hafif bi çizgi çıktı, sabah testi yaptım yarım saat sonra fotosunu çektim dışarda işlerim vardı gittim geldim 2 saat sonra baktığımda bişeyler belirtmişti ama dün 10. Dakikada test bariz şekilde o haldeydi. Bi yanım acaba mı demişti ama inanmamıştım zaten. Çok üzüldüm ama yıkılmadım şükür🤗
Kuzum yani biz de gördük. Ayrıca kuruma çizgisi pembe olmaz bildiğim kadarıyla seninki pembe çizgiydi 🤷🏼‍♀️ neyse bakalım sabırla bekleyelim

İşin ne balım? Ben de takılıyorum kendi kendime 😊 esnek çalışma var bizde. Bir hafta evdeyim bir hafta okula. Bu hafta evdeydim. Bir an önce hamile kalsak da kendi hamiş topiğimizi açsak artık yaa🙃 dua edin bol bol bizlere. Bebişkon nasıll😍
Canim ben mimarim. Mimarlik yapmaya calisiyorum. Bizim kendi ofisimiz cok sukur o yuzden rahatim. Bi aydir nerdeyse gelmiyordum. O yuzden bi isleri toparlayalim dedik. Sen benim memleketimde calisiyosun bildigim kadariyla. Canim dua etmezmiyim hic size. Insallah en yakin zamanda saglikla evlatlarimiza kavusalim. Bebek iyi insalah. En son iyidi yani. Doktora gitmeden henuz bisey hisedemiyoruz ama az kaldi sanirim onuda hissetmeye.

Canim ben mimarim. Mimarlik yapmaya calisiyorum. Bizim kendi ofisimiz cok sukur o yuzden rahatim. Bi aydir nerdeyse gelmiyordum. O yuzden bi isleri toparlayalim dedik. Sen benim memleketimde calisiyosun bildigim kadariyla. Canim dua etmezmiyim hic size. Insallah en yakin zamanda saglikla evlatlarimiza kavusalim. Bebek iyi insalah. En son iyidi yani. Doktora gitmeden henuz bisey hisedemiyoruz ama az kaldi sanirim onuda hissetmeye.
Yaa Erzurumlu musun 🤗 kendi ofisiniz olması şu zamanda çok avantaj. Kaç haftalık oldunuz? Bi hissetmeye başladın mı sanki dünyaları ayağına sermişler 🙏🏻

Canım senin kaç haftalık gebeliğin

Valla ben de evdeyim her zamanki gibi canım tv izliyorum 👯‍♀️ Sen napıyosun
Daha yeni kahvaltı hazırlığı yapıyorum canım okuldan çağırmışlardı imza işi varmış 🤷🏼‍♀️ sen de dua etmeyi unutma olur muuu😍🌸

Daha yeni kahvaltı hazırlığı yapıyorum canım okuldan çağırmışlardı imza işi varmış 🤷🏼‍♀️ sen de dua etmeyi unutma olur muuu😍🌸
Hergün dua ediyorum canım meraketme 💕 oo ben öğle yemeğimi yedim 😅 sabah 6 da uyanıyorum sürekli sonra 8 e kadar sürünüyorum yatakta

Yaa Erzurumlu musun 🤗 kendi ofisiniz olması şu zamanda çok avantaj. Kaç haftalık oldunuz? Bi hissetmeye başladın mı sanki dünyaları ayağına sermişler 🙏🏻
Evet canim erzurumluyum. 😀. Kesinlikle kendi ofisim olmasi avantajli gercekten. Yoksa bu kadar izni kim verir. Nasi bisey onu hissetmek henuz bilmiyorum ama çok heyecanlaniyorum bende.
Canım senin kaç haftalık gebeliğin
Canim suan 15 hafta. 16. Haftanin icin de sayiliyorum galiba.

Evet canim erzurumluyum. 😀. Kesinlikle kendi ofisim olmasi avantajli gercekten. Yoksa bu kadar izni kim verir. Nasi bisey onu hissetmek henuz bilmiyorum ama çok heyecanlaniyorum bende.

Canim suan 15 hafta. 16. Haftanin icin de sayiliyorum galiba.
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım

Umudumu kes bebeğim benden, inşallah bu ay sırada LaRisaCca LaRisaCca var 😇😘
Duy da inanma 😂😂 bebeğim benim adetimin geleceği o kadar net ki.. öyle böyle değil yani güldür güldür geliyor 😁
Yok ama bende kist fln yokki 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ kist olsa adet gecikmezmi? Yada ara kanama fln olur? Yada geç yumurtlama olur v.s hiç biri yok.
Semin testin nasıl çıktı canım, konuyu takip edemedim. Gönderirmisin
Bende var 🤔2,2 boyutta. Adetim gecikmiyor ara kanama da olmuyor . Kistin kendisi de büyümüyor küçülmüyor piremses gibi yaşayıp gidiyor 😂 bak benim testim bu ama olması imkansız çünkü ilişki yok 😂 bana predictorun bir oyunu mu bu aldı hevesimi verdi zulumuuu 😂😂😂
9FB0EB3B-BA81-44D4-92FB-8778371D3888.webp

Back
X