- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #51.721
Daha 1 hafta var canım. Yani doğru Allahın işi bi bakmışız olmaz dediklerimiz oluvermişCanim daha adete yok muydu senin. Belli mi olur belki olur.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha 1 hafta var canım. Yani doğru Allahın işi bi bakmışız olmaz dediklerimiz oluvermişCanim daha adete yok muydu senin. Belli mi olur belki olur.
Hiç mi çıkmadı kuzuYokkkk kuzum bugün ki testte 10.20. Dakikada bi halt çıkmadı.
Bünye error veriyor, beyin iptaltestler de kafayı yedi, vücut da, biz de, tey tey teyyyyy![]()
Canim ben burdayim.is basi yaptip . Takiliyorum buralarda . Siz naoiyosunuz.Hamişler nerdeee napıyonuz canlar![]()
Çok şükür kuzucummm geçiyor günler öyle böyleselam canım nasılsın
İşin ne balım? Ben de takılıyorum kendi kendimeCanim ben burdayim.is basi yaptip . Takiliyorum buralarda . Siz naoiyosunuz.
Bugünki yaptığım Sonradan hafif bi çizgi çıktı, sabah testi yaptım yarım saat sonra fotosunu çektim dışarda işlerim vardı gittim geldim 2 saat sonra baktığımda bişeyler belirtmişti ama dün 10. Dakikada test bariz şekilde o haldeydi. Bi yanım acaba mı demişti ama inanmamıştım zaten. Çok üzüldüm ama yıkılmadım şükürHiç mi çıkmadı kuzuçok bariz pembe çizgiyi halbuki
Canımın içi sakin ol bebeğin seninle inan bunaidrara sıkışık gittim hemde baya sıkışık. p.tesi günü de endişeli konuşursa değiştiremeyi kafaya koydum.
Kuzum yani biz de gördük. Ayrıca kuruma çizgisi pembe olmaz bildiğim kadarıyla seninki pembe çizgiydiBugünki yaptığım Sonradan hafif bi çizgi çıktı, sabah testi yaptım yarım saat sonra fotosunu çektim dışarda işlerim vardı gittim geldim 2 saat sonra baktığımda bişeyler belirtmişti ama dün 10. Dakikada test bariz şekilde o haldeydi. Bi yanım acaba mı demişti ama inanmamıştım zaten. Çok üzüldüm ama yıkılmadım şükür![]()
Az daha sabır öyleyse. Daha çok minnak annesiregl başlangıç tarihinde göre 4+6 dayım.
Canim ben mimarim. Mimarlik yapmaya calisiyorum. Bizim kendi ofisimiz cok sukur o yuzden rahatim. Bi aydir nerdeyse gelmiyordum. O yuzden bi isleri toparlayalim dedik. Sen benim memleketimde calisiyosun bildigim kadariyla. Canim dua etmezmiyim hic size. Insallah en yakin zamanda saglikla evlatlarimiza kavusalim. Bebek iyi insalah. En son iyidi yani. Doktora gitmeden henuz bisey hisedemiyoruz ama az kaldi sanirim onuda hissetmeye.İşin ne balım? Ben de takılıyorum kendi kendimeesnek çalışma var bizde. Bir hafta evdeyim bir hafta okula. Bu hafta evdeydim. Bir an önce hamile kalsak da kendi hamiş topiğimizi açsak artık yaa
dua edin bol bol bizlere. Bebişkon nasıll
![]()
Valla ben de evdeyim her zamanki gibi canım tv izliyorumHamişler nerdeee napıyonuz canlar![]()
Yaa Erzurumlu musunCanim ben mimarim. Mimarlik yapmaya calisiyorum. Bizim kendi ofisimiz cok sukur o yuzden rahatim. Bi aydir nerdeyse gelmiyordum. O yuzden bi isleri toparlayalim dedik. Sen benim memleketimde calisiyosun bildigim kadariyla. Canim dua etmezmiyim hic size. Insallah en yakin zamanda saglikla evlatlarimiza kavusalim. Bebek iyi insalah. En son iyidi yani. Doktora gitmeden henuz bisey hisedemiyoruz ama az kaldi sanirim onuda hissetmeye.
Canım senin kaç haftalık gebeliğinCanim ben mimarim. Mimarlik yapmaya calisiyorum. Bizim kendi ofisimiz cok sukur o yuzden rahatim. Bi aydir nerdeyse gelmiyordum. O yuzden bi isleri toparlayalim dedik. Sen benim memleketimde calisiyosun bildigim kadariyla. Canim dua etmezmiyim hic size. Insallah en yakin zamanda saglikla evlatlarimiza kavusalim. Bebek iyi insalah. En son iyidi yani. Doktora gitmeden henuz bisey hisedemiyoruz ama az kaldi sanirim onuda hissetmeye.
Daha yeni kahvaltı hazırlığı yapıyorum canım okuldan çağırmışlardı imza işi varmışValla ben de evdeyim her zamanki gibi canım tv izliyorumSen napıyosun
Hergün dua ediyorum canım meraketmeDaha yeni kahvaltı hazırlığı yapıyorum canım okuldan çağırmışlardı imza işi varmışsen de dua etmeyi unutma olur muuu
![]()
Evet canim erzurumluyum.Yaa Erzurumlu musunkendi ofisiniz olması şu zamanda çok avantaj. Kaç haftalık oldunuz? Bi hissetmeye başladın mı sanki dünyaları ayağına sermişler
![]()
Canim suan 15 hafta. 16. Haftanin icin de sayiliyorum galiba.Canım senin kaç haftalık gebeliğin
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canımEvet canim erzurumluyum.. Kesinlikle kendi ofisim olmasi avantajli gercekten. Yoksa bu kadar izni kim verir. Nasi bisey onu hissetmek henuz bilmiyorum ama çok heyecanlaniyorum bende.
Canim suan 15 hafta. 16. Haftanin icin de sayiliyorum galiba.
Amin canim insallah hepimize saglikla hayirla kucagimiza almak nasip olsun.Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım
Duy da inanma
Bende varYok ama bende kist fln yokkikist olsa adet gecikmezmi? Yada ara kanama fln olur? Yada geç yumurtlama olur v.s hiç biri yok.
Semin testin nasıl çıktı canım, konuyu takip edemedim. Gönderirmisin