Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim erzurumluyum. 😀. Kesinlikle kendi ofisim olmasi avantajli gercekten. Yoksa bu kadar izni kim verir. Nasi bisey onu hissetmek henuz bilmiyorum ama çok heyecanlaniyorum bende.

Canim suan 15 hafta. 16. Haftanin icin de sayiliyorum galiba.
Canım az kalmış zaten hissetmene 🤗

bizim iş yerinde bir abla var 8 sene çocuğu olmamaış hep tedavi görmüş 8 senenin sonunda çocuğu olmuş. gögüs kanseri olmuştu sapa sağlam göndermiştik onun şimdi ölüm haberini aldık derinden sarsıldım bir cocugu 8 bir cocugu 5 yaşında henüz :KK43::KK43: kullandığı ilaçlardan olduğunu söylemiş doktorlar yani ondan şüpelenmiş bir an neye uğradığımı şaşırdım

Duy da inanma 😂😂 bebeğim benim adetimin geleceği o kadar net ki.. öyle böyle değil yani güldür güldür geliyor 😁

Bende var 🤔2,2 boyutta. Adetim gecikmiyor ara kanama da olmuyor . Kistin kendisi de büyümüyor küçülmüyor piremses gibi yaşayıp gidiyor 😂 bak benim testim bu ama olması imkansız çünkü ilişki yok 😂 bana predictorun bir oyunu mu bu aldı hevesimi verdi zulumuuu 😂😂😂
Eki Görüntüle 2741935
Bu testin stoğunu mu yaptın huu😅😅😅

bizim iş yerinde bir abla var 8 sene çocuğu olmamaış hep tedavi görmüş 8 senenin sonunda çocuğu olmuş. gögüs kanseri olmuştu sapa sağlam göndermiştik onun şimdi ölüm haberini aldık derinden sarsıldım bir cocugu 8 bir cocugu 5 yaşında henüz :KK43::KK43: kullandığı ilaçlardan olduğunu söylemiş doktorlar yani ondan şüpelenmiş bir an neye uğradığımı şaşırdım
İTakdiri ilahi 🥺 sözün bittiği yer. Mekanı cennet olsun Allah sevenlerine sabır versin canım
Bu testin stoğunu mu yaptın huu😅😅😅
Aşko yeni yapmadım bu 2-3 gün önce yaptığım 😂 bi tane aldım tamamen sporsal

İTakdiri ilahi 🥺 sözün bittiği yer. Mekanı cennet olsun Allah sevenlerine sabır versin canım

Aşko yeni yapmadım bu 2-3 gün önce yaptığım 😂 bi tane aldım tamamen sporsal
aynen bbgm kesnlikle öyle ama bu ilaçların kanser riski var ya bir kere daha inandım ben çocuk yolunda herşey mübah diyoruz allah saglıgımızı elimizden almasın bir gün bebişimiz olursa bzi de onlarıda yalnız brakmasın çok korktum bi an :(

aynen bbgm kesnlikle öyle ama bu ilaçların kanser riski var ya bir kere daha inandım ben çocuk yolunda herşey mübah diyoruz allah saglıgımızı elimizden almasın bir gün bebişimiz olursa bzi de onlarıda yalnız brakmasın çok korktum bi an :KK43:
Canım öyle düşünme. canı verende alanda allah. gelişimizinde gidişimizinde zamanı belli ,biz sadece sebepleri yaşıyoruz. tabi ki allah kimseyi sağlıktan ayırmasın . ve kimseyi evladıylada, evlatsızlıklada sınamasın.

Yaaaa🥺🥺🥺 doyamadı yavrularına 😔

Duy da inanma 😂😂 bebeğim benim adetimin geleceği o kadar net ki.. öyle böyle değil yani güldür güldür geliyor 😁

Bende var 🤔2,2 boyutta. Adetim gecikmiyor ara kanama da olmuyor . Kistin kendisi de büyümüyor küçülmüyor piremses gibi yaşayıp gidiyor 😂 bak benim testim bu ama olması imkansız çünkü ilişki yok 😂 bana predictorun bir oyunu mu bu aldı hevesimi verdi zulumuuu 😂😂😂
Eki Görüntüle 2741935
Aşkım bu predictörün diyip valla küfür edesim geliyo bana da olmuştu tedavideyken aynısı. İkinci çizginin çıkacağı yer hafif belirginleşiyo tüm testlerde hepsi aynı çıkıyo gebelik yoksa 🙄 varsa daha koyu oluyo ama bı çizgi hepsinde var malesef

çok üzücü. Rabbim rahmet etsin. Kalanlarına sabır versin. Korona ilaçları mı, kanser ilaçları mı canım

Canım öyle düşünme. canı verende alanda allah. gelişimizinde gidişimizinde zamanı belli ,biz sadece sebepleri yaşıyoruz. tabi ki allah kimseyi sağlıktan ayırmasın . ve kimseyi evladıylada, evlatsızlıklada sınamasın.
amnn kuzum amnnn :(

Ayy mekanı cennet olsun. Evet kullandığımız iğnelerin malesef göğüs kanseri yapma riski var Allah korusun valla. O yüzden aşılamada tutmasaydı ara verip haziranda direk tüp yaptırıcaktım
hiç sorma canımmm bnde çok üzüldm duydum kötü oldum çocuk için sonuçta bzde o kdr emek veriyoruz yavrularına doyamadan gitti birde taktiri ilahi tbi ama insan duyunca bi tuhaf oluyor :( bende ara vericem vallahi zaten bunu duymadan önce de kararım bu yöndeydi vücudumuzun dengesi şaştı :( allahım bizlere ve bizim gibi olanlara çok aratmasn :dua::dua:

shlls shlls cakltanesi cakltanesi aşırı derece kasık bel ve bacak ağrım var sizde oldu mu böyle.. 😢
Çok korkuyorum 😢
Kuzum ben hala çekiyorum. Çok normal diyor doktor. Her seferinde soruyorum ısrarla. Bazı gebeliklerde ağrı daha şiddetli oluyormuş. Hatta alt bölgede komple ağrı yaşayabilirsin bir iki hafta sonra. Korkma sakın 🙏🏻🙏🏻

aynen bbgm kesnlikle öyle ama bu ilaçların kanser riski var ya bir kere daha inandım ben çocuk yolunda herşey mübah diyoruz allah saglıgımızı elimizden almasın bir gün bebişimiz olursa bzi de onlarıda yalnız brakmasın çok korktum bi an :KK43:
Canım benim tek bildiğim kimse hastalıktan ölmüyor zamanı dolan ölüyor. Babam da kanserden değil kalp yetmezliğinden öldü. Ölüm geldiyse kapıya baş ağrısı bahane.
Aşkım bu predictörün diyip valla küfür edesim geliyo bana da olmuştu tedavideyken aynısı. İkinci çizginin çıkacağı yer hafif belirginleşiyo tüm testlerde hepsi aynı çıkıyo gebelik yoksa 🙄 varsa daha koyu oluyo ama bı çizgi hepsinde var malesef
Gerçekten yaa . Canımıniçi 4 ya da 5. Bu çizgiyi görüşüm hatta geçen ay direk kana gitme sebebim predictor den bıkmış olmam 😁

Canım benim tek bildiğim kimse hastalıktan ölmüyor zamanı dolan ölüyor. Babam da kanserden değil kalp yetmezliğinden öldü. Ölüm geldiyse kapıya baş ağrısı bahane.

Gerçekten yaa . Canımıniçi 4 ya da 5. Bu çizgiyi görüşüm hatta geçen ay direk kana gitme sebebim predictor den bıkmış olmam 😁
doğru söylüyorsun kuzum allah hakkmzda hyrlısını versn :dua::dua:

Back
X