Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ne yapayım buzdolabı bozulmuştu yenisini aldık onda da sorun çıktı günlerdir hiç oturmadım yerime sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Sorun varsa yenisini verecekler sıfır ürün tamir mi edilir? Ayıplı mala girer. Kontrolsüz sahaya sürülen ürün ayıplı mal olur. Gerçekten elektronik şans iyi yaa.. ben aynı canım adeti bekliyorum

Sorun varsa yenisini verecekler sıfır ürün tamir mi edilir? Ayıplı mala girer. Kontrolsüz sahaya sürülen ürün ayıplı mal olur. Gerçekten elektronik şans iyi yaa.. ben aynı canım adeti bekliyorum
Evet canım öyle valla benimde hiç şansım yok. Servisi çağırdık yeni olduğu için dedi. Bir kaç gün bekleyip geçmezse tekrar çağırıcaz. Ne demiştik yeni ay yeni umut

Kızlar hellöğ bugün iğnenin 14.günü bütün belirtiler ortadan kayboldu hiç bişey hissetmiyorum test yaptım 10.gün silikti sonra 2 gün negatif çıktı artık bıraktım test yapmayı da napıcam bilmiyorum kan versem mi bekleyim diyorum pazartesiye kadar off inşllah bebiş vardır

İgneyi 4. olmustun dimi canim

doktoru aslında çok önerildi ve devlet hastanesinden özele geçti yılların doktoru. onun yaklaşımla bende çook panik yaptım sanırım.
inşallah bir sorun olmayacak..

p.tesiyi bekliyorum tutumuna göre eskisine döneceğim ki gebelik takibide yapıyor.

büyük ihtimal değişeceğim ama p.tesi günkü tutumuda merak ediyorum.

Amin amin..

sağol canım sordum doktora bu gün magnezyum başlayalım kasık ağrılarına dedi sonra dedi ki folikasit verdim onda vardı baktık kutuya tamam bu yeter ayrıca ilaç vermeme gerek yok dedi vermedi

Ayy mekanı cennet olsun. Evet kullandığımız iğnelerin malesef göğüs kanseri yapma riski var Allah korusun valla. O yüzden aşılamada tutmasaydı ara verip haziranda direk tüp yaptırıcaktım
Ay ben bunu bilmiyordum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…