Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çizgi var canım bende görüyorum🤦🏻‍♀️ ama kesin test bozuktur, dün sabahki ilk 10. Dakikada çıktı
Bugün sabah yaptığım saatler sonra çıktı.
İşte ben buna güvenemiyorum. Yani gebelikte sen bu testi 3. Gün sanırım bugün uyguluyorsun. 3 günde testte belirme süresinin kısalması ve bir tık daha belirginleşmesi gerekirdi

Canım seninki kontrollü planlı bir gebelik..
Tam aksine doktorun kontrolsüzlüğü bitanem. Hiç 10. Gün yumurta olgunlaşıp çatlar mı bana gereğinden fazla dozda iğne kullandırdı.
Oğlum geldi ama nasip olmadı o başka 😔

Tam aksine doktorun kontrolsüzlüğü bitanem. Hiç 10. Gün yumurta olgunlaşıp çatlar mı bana gereğinden fazla dozda iğne kullandırdı.
Oğlum geldi ama nasip olmadı o başka 😔
Evet çatlar canım neden çatlamasın? 75ml de kullandırabilir 100ml de.. olur yani.. hemen regl bitiminde yumurtası çatlayanları düşün?

İşte ben buna güvenemiyorum. Yani gebelikte sen bu testi 3. Gün sanırım bugün uyguluyorsun. 3 günde testte belirme süresinin kısalması ve bir tık daha belirginleşmesi gerekirdi
Yok canım gebelik testleri sırasıyla dün sabah, bu sabah ve bugün öğleden sonra. İlk dün yaptım. Ama bugün daha koyu değil ve hemen çıkmadı.

Testlerin markası ne kuzum? Uf ne sıkıcı bir bilinmezlik ya
Testin bi markası yok ki canım Çin markası🤣😆
20201216_203710.webp

Gerçekten öyle. O zaman gücü tükeniyor işte insanın. Niye biz bunla uğraşıyoruz diyoruz 😔
Ah kuzum ya gülüyoruz eğleniyoruz gece yastığa başımızı koyunca olan oluyor işte.
Bir kitap paylaştım bir günde okudum ve yazdım ki bir solukta.
Arkadaşım almış o kitaptan okumuş ve bebeğinin ayağıyla paylaşmış ki nerde o eski bir solukta okumalar 😔
Neden insan bunu yapar? Neden insan bu kadar incitici olur? Neden insan bu kadar düşüncesiz olur? Neden benim evimde bir sürü ovulasyon testi var dolabımın kapağında iğne var 😔

Back
X