Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah kuzum ya gülüyoruz eğleniyoruz gece yastığa başımızı koyunca olan oluyor işte.
Bir kitap paylaştım bir günde okudum ve yazdım ki bir solukta.
Arkadaşım almış o kitaptan okumuş ve bebeğinin ayağıyla paylaşmış ki nerde o eski bir solukta okumalar 😔
Neden insan bunu yapar? Neden insan bu kadar incitici olur? Neden insan bu kadar düşüncesiz olur? Neden benim evimde bir sürü ovulasyon testi var dolabımın kapağında iğne var 😔
Ağlatmayın beni gece gece ...

Kız özelden yazışıyorum aşkitom🤣🤣
Madem ne oldu dedin Sizlere de soracam o zamn.
1. Test dün sabahki test. İlk 20. Dk çıktı
2. Test bugün sabah yaptığım test 20. Dk da çizgi yoktu 2-3 saat sonra baktığımda çizgi vardı.
3. Testte öğleden sonra biraz idrarımı tutup yaptığım test
Eki Görüntüle 2742341

Üstten aşağıya
4. Test pik günü
Ve ardından 3 gün daha yaptım baktım silikleşti başkada yapmadım.
Ve bugün birde ovülasyon testi yapayım dedim Sonuncu test bugünün ovülasyon testi.
Eki Görüntüle 2742345

Umudum bitmek tükenmek bilmiyor,
Annem resmen beni Umutların Kadını diye doğurmuş🤣🤣
İdrarda hcg testi ypmamaya direniyorum ama bugün lh testi denedim pik değil ama koyuluk var. Hamile olanların lh testi ne kadar koyu oluyordu? Senin testini görünce sorayım dedim. Bata son 3

Ah kuzum ya gülüyoruz eğleniyoruz gece yastığa başımızı koyunca olan oluyor işte.
Arkadaşım almış o kitaptan okumuş ve bebeğinin ayağıyla paylaşmış ki nerde o eski bir solukta okumalar 😔
Neden insan bunu yapar? Neden insan bu kadar incitici olur? Neden insan bu kadar düşüncesiz olur? Neden benim evimde bir sürü ovulasyon testi var dolabımın kapağında iğne var 😔
Benim çevremde en azından böyleleri yok. Bu çok acımasız bir tavır gerçekten

Evet çatlar canım neden çatlamasın? 75ml de kullandırabilir 100ml de.. olur yani.. hemen regl bitiminde yumurtası çatlayanları düşün?
Benim de ilaçsız 11-14 arası yumurtlamam oluyordu. İlaçla da 10. Gün yumurtam çatlama aşamasına gelmişti.

Aynen bende bu durumu yaşıyorum cnm arkdsm çift rahimli hamile kaldı sürekli sürekli gebe resimlerini atyrdu şimdi doğurdu ve sürekli çocuğunu atıyor 😭

Benim de ilaçsız 11-14 arası yumurtlamam oluyordu. İlaçla da 10. Gün yumurtam çatlama aşamasına gelmişti.
Evet canım olabilir ben de aşılama yaptığımda yanlış hatırlamıyorsam 10. -11. Günlerde yumurta çatlamıştı

Aynen bende bu durumu yaşıyorum cnm arkdsm çift rahimli hamile kaldı sürekli sürekli gebe resimlerini atyrdu şimdi doğurdu ve sürekli çocuğunu atıyor 😭
Kuzum mesele paylaşmaları değil. Belki bizim de olsaydı biz de öyle olacaktık bilemiyoruz. Elbette mutluluğunu paylaşsın ama başkasına kör sağır olmasın demi. Bide abartmasalar keşke ahh

İdrarda hcg testi ypmamaya direniyorum ama bugün lh testi denedim pik değil ama koyuluk var. Hamile olanların lh testi ne kadar koyu oluyordu? Senin testini görünce sorayım dedim. Bata son 3
Atsana ovülasyonunu bi bakalım burda gebelik üstüne proflar var canım, testi gönder, cevap hemen cebine gelsin🤣🤣

Back
X