- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #52.101
Çok geçmiş olsun cnmCanım yemek yaparken elimi kestim okdar derin kestimki acile gittik mesajıbile zor yazıyorum...yazamasamda okumaya başladım yazdıklarınızı öpüyorum çok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun cnmCanım yemek yaparken elimi kestim okdar derin kestimki acile gittik mesajıbile zor yazıyorum...yazamasamda okumaya başladım yazdıklarınızı öpüyorum çok![]()
Canımıniçi çok geçmiş olsun fucidin krem ile yap pansumanını iltihap toplamasın öpüyorum..Canım yemek yaparken elimi kestim okdar derin kestimki acile gittik mesajıbile zor yazıyorum...yazamasamda okumaya başladım yazdıklarınızı öpüyorum çok![]()
Ben amanoslara gece yansıttıracamAynen cnm seninkinide iskenderuna asariz inşallah![]()
Yarın eğer testin varsa yine yap canım. Koyulaşırsa umut vardır.Eki Görüntüle 2742413 bu bir lh testidir diyerek başlıyım söze. Bata 3gün var ve lh testi denenek istediğimi söylemiştim. Yorumlayacak olan var mı tecrübesi olan?
Ayyy buna çok güldüm yaa yansıt aşkım yansıtCanımıniçi çok geçmiş olsun fucidin krem ile yap pansumanını iltihap toplamasın öpüyorum..
Kız sesli klavyeyi kullan senin için büyük rahatlık olur
Ben amanoslara gece yansıttıracam![]()
Fallarımda gebeliğin g si bile yok.. nasıl olsun ki adam 1 saattir wc de ilişki mi oluyo sanki daha yatağa gelecekKız falaaddine mi bağladın olayısahi o ne diyor bizim gebeliğe
![]()
Biraz masraflı olacak ama kıyacaz parayaAyyy buna çok güldüm yaa yansıt aşkım yansıt![]()
İyi geceler bebeğimHadi size hayırlı sohbetler kizlar koca uyudu kaçıncı rüyada ben de gidim yatayım artıkiyi geceler beybisiler
![]()
Daha benim çeşme de yapılacak, çok para harcama yansıtmayaBiraz masraflı olacak ama kıyacaz paraya![]()
Teolog hayratıDaha benim çeşme de yapılacak, çok para harcama yansıtmaya![]()
Canım bazen adete yakın hafif koyu olabiliyor, ama bazı kişilerde gebelik hormonu arttıkça t çizgisi c den daha koyu oluyor, ve artıı bir çok kişide gebe ama ovülasyon testleri silik oluyor seninki gibi.Eki Görüntüle 2742413 bu bir lh testidir diyerek başlıyım söze. Bata 3gün var ve lh testi denenek istediğimi söylemiştim. Yorumlayacak olan var mı tecrübesi olan?
Kocaa kişisiii mi vaar
Ayşoş yaCanım bazen adete yakın hafif koyu olabiliyor, ama bazı kişilerde gebelik hormonu arttıkça t çizgisi c den daha koyu oluyor, ve artıı bir çok kişide gebe ama ovülasyon testleri silik oluyor seninki gibi.
Yani kısaca ovülasyon testlerine pek bel bağlamamak lazım. Her durumda gebelik oluşanları bizzat kendi gözlerimle gördüm. Adet günü hem gebelik testi hemde lh testi yapanlar oldu. Gebelik oluşan kişilerin bazılarında lh hormonu pik yapmış durumdaydı, bazı hamilelerde lh hormonu şimdiki seninki gibiydi.
Benim nerdeyse pike yakın lh testlerim oldu ama hep adet oldumhep ama ha istinasız adet oldum
Her bir konuda bir soru sormak isterseniz yada canınız mı sıkıldı sohbet etmek isterseniz, biz sürekli buradayız. Her soruları cevaplamaya hep açığız. İyi geceler diliyorum
![]()
Kocaa kişisiii mi vaar
sabah ben kalkiyom o yatiyo
o kalkiyo ben yatiyom
kumes gibi yatak asla sogumuyoo![]()
Ayy adamdan beZdimmbeyaz tv de askerlerin dna larının değiştirilip robot ordu yaptıklarını iddia eden adamsı bişey konuşuyor
Ayy adamdan beZdimm
Cok degisik teorileri var kizz
Yeme yeme artık birşeyBu saate uyumazsam acikiyomm istee off
Asla ac yatamamm![]()