- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #52.321
Kız adama günahSabah gebelik testi yaptım cnm ama kıyafetimi giydim 10.15. Dk baktım bişey çıkmamıştı evden çıktım daha eve gitmedim, belki sonradan yine çizgi çıkarmıştır. Eve gidince ilk işim ona bakmak olacak1
Ovülasyon testini öylesine yapıyorum canım, çatladıysa çatlatlasın isterse parlasınson ilişkim 7 gün önce, başkada ilişki olmadı, adet gününe kadarda ilişkiye girmeyeceğim.
Amaaaan Yazıksa yazık, günahsa günahKız adama günah
Kız dur oradan nasıl irmik helvasına geçtinÖf yemek dediniz yine acıktımkalkıp bi irmik helvası yapayım
Senin test de bir tuhaf sonradan çızık çıkarıyorSabah gebelik testi yaptım cnm ama kıyafetimi giydim 10.15. Dk baktım bişey çıkmamıştı evden çıktım daha eve gitmedim, belki sonradan yine çizgi çıkarmıştır. Eve gidince ilk işim ona bakmak olacak1
Ovülasyon testini öylesine yapıyorum canım, çatladıysa çatlatlasın isterse parlasınson ilişkim 7 gün önce, başkada ilişki olmadı, adet gününe kadarda ilişkiye girmeyeceğim.
YAptın mı kız sufleniver ver bakeyemmmmm bnde bu akşam bi sufle patlatıcm glba sanırsam
Canım yumişler 3. Güne geldi mi ilerleme nasıl gidiyor onu merak ettimNe için aşkısı?
CanımAl al ayyy vardır bir hayır ben inanırım öyle şeylere al-bi net çıkarıyo hem tereddüte son
Ayşoş gebelik yok sankiMelodiminEsi Canım senin için yaptım ovülasyon testi.
Dünden daha silik.
Eki Görüntüle 2742898
Bu testlerdede sonuncusu dünki yaptığım
Eki Görüntüle 2742899
Aşkım biliyorum yumişlerin durumunu merak ettimMerveye transfer yaptilarrLaRisaCca dua grubunda gordumm ,cok guzel gecti dedii.
Özledik seni canım arada gelIyiyim canım sen nasılsın arada bakıyorum ama yazacak çok vaktim olmuyo
Canım o zaman bal çörek otu kürü tam sana göre bence bunu muhakkak uygula eğer kür denersen. Ama inşallah başlayacağın bu yeni tedavinde herşey gönlünce olurSelam arkadaşlar ben ikinci kez gonal f ıgneye başlıyorum maalesef kasım ayındaki tedavi sonucu negatif test gününde adet oldumbu ay da deneyeceğim olmazsa biraz ara vermeyi düşünüyorum çok fazla hormon ilacı kullandım bi kutu dolusu biriktiriyorum hep vücudum biraz toparlasin kendini yumurta rezervim çok iyi çok fazla yumurtam görünüyor ultrasonda ama çatlamak için yeteri olgunluğa ulaşmıyorlar yumurtalari büyütmek için kürleri deneyeyim diyorum bu kez de prolaktini yükseltiyor ayrıca prolaktin için de ilaç kullanıyorum o yüzden hormon ilaçları denedik cevap vermedi ilaçlara iğne denedik onunla da tek bir yumurta büyüdü oda tutmadı bugün tekrar gittim doktora ve yine iğneye başladık kısır bi döngünün içerisindeyim napacagimi şaşırdım
Beni özledin mi aşkımYAptın mı kız sufleni
Canım yumişler 3. Güne geldi mi ilerleme nasıl gidiyor onu merak ettim
Canımvalla yapmadım henüz inanınki negatif çıkacağını bile bile yapıyorum yok kızlar yok ilişki yok bebek nasıl olsun :))) ovü yapsam okeydi ama ovü de yapmadım
Ayşoş gebelik yok sankigidişat onu gösteriyor sen de benim gibi test zedesin
Aşkım biliyorum yumişlerin durumunu merak ettim
Özledik seni canım arada gelNe durumdasın şuan?
Canım o zaman bal çörek otu kürü tam sana göre bence bunu muhakkak uygula eğer kür denersen. Ama inşallah başlayacağın bu yeni tedavinde herşey gönlünce olur
Ben de Çokkkkk Çokkkkk kocaman özledimÇokkkkk özledimmmsen ?
Aşkım hafta sonuda açık bakkal marketAy bugün sultan böreği yaptım ama yeğenimin yanından ayrılamadım bugün de yasaklar başlıyor sebze market alışverişi derken çok geç yemek yedik daha şimdi oturdum valla. Prdictor early yaptım negatif çıktı bu defa ben şok ben şaşbeş
Aynen konuşmuştuk. Muhtemelen bana da diyet verecek. Hastane olaylarını da hiç sevmiyorum özellikle şu dönem mecbur gidicemHipoglisemi var demekki daha önce seninle mi konuşmuştuk bunu hatırlayamadım canım konusu geçmişti. Bana hamur, şekerli şeylerfalan komple yasak sadece et balık hindi eti ve sebze (patates, bezelye, havuç haftada 1 gün en fazla) var. Arada kaçak yapıyorum ama mantı yediğimde 278 e çıktı bikere korktum bende dikkat ediyorum artık.
Canımıniçi benim oturduğum yerde yürüme mesafesinde market manav yok arabayla giderken mobeseler ceza yazar diye korkuyozAşkım hafta sonuda açık bakkal market
Hoşgeldin bebişim son durumunu merak ediyorum yaz muhakkakBugün hiç girememiştim doğru düzgün siteye şimdi çay suyu koydum kaçırdığım yazışmalarınızı okuyacağım canım
Ben de ceza yerim diye korkuyorumCanımıniçi benim oturduğum yerde yürüme mesafesinde market manav yok arabayla giderken mobeseler ceza yazar diye korkuyozama fırın var orda no problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?