Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sağol canım benim. Ekran görüntüsü aldım. Hergün okuyacağım bu mesajı

Seni gidiiii, sen de almışsın. Ben de günlük için istiyorum zaten canım. 15 günde temizliğe gelen akrabam var zaten
O zaman ideal bence canim.
Halıyı süpürebiliyor mu? Markası nedir? Tozu iyi alıyor mu? Kaç modu var?
Canim soyle haliyi gayet guzel supuruyor. Girebildigi her yere giriyor siliyor supuruyor. Yanliz viledayla silmek bana daha pratik geliyor. Silmesi genelde daha uzun suruyor. Yanliz ben silerkende hazneye biraz yer silme deterjanlarindan koyuyorum sorun olmadi. Tozu iyi aliyor canim.onemli olan koltukalrin falan ayaklari yuksekse oralara girebiliyorsa sorun yok benimkiler yuksek sorun yasamadim. Benimkinin markasi xiaomi mi vacuum mop pro. Uzaktan calistirmasi navigasyonu falan var. Ama ben pek kullanmadim evdeyken sandalyeleri falan masa ustune topluyorum oyle daha kolay ve hizli temizliyo.

Ben de bugün bi kutu moca aldım ne yoruldun kız adam yok zaten fıtı fıtı da yapmadın test de yapmadın ne zaman yapıcan test
Adam gececiydi ya evi otel gibi kullandik
Ancaa mutfagi banyoyu evi toplayip
Dolabii katladimm
Oys mocamii

Bu markayı da not aldım öyleyse iyi oldu bugün bunu konuşmak yarın araştırırım
Kuzum biraz daha iyiler annesi gece kötü oluyormus ama semptomlar yavaş yavaş azalıyormuş galiba
Çok sevindim canımm geçmiş oldu inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…