Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok gebelik ayşoş

Çok bastırıyoruz bazen ya
Biliyorum canım. Yeğeninden de etkileniyorsun, fark etmesen de sevgin seni içten çökertiyor gibi. Onu yeğen olarak çok severken kendin için de bir o kadar istiyorsun. Bebeklerin aklına geliyor

LaRisaCca falaaddin ne dedi sana onun cini de bebek demedi. Temizlik robotunu alacağımı söyledi gerçekten ona kafayı takmışım bu ara
Bende çinli hizmetçi mi alsak eve dedim eşim bi baktı xiaomi çinli hizmetçi dedim

Yok gebelik ayşoş

Kuzum seni kötü hissettirecek bişey yazmadım aslında ama yinede benden kaynaklandıysa özürdilerim.
Olmadığını her ay biliyoruz canım ama yinede o küçücük umut bizi heveslendirmeye yetiyor, hatta adet olduğumuz zaman bir anda kırmızı değilde hafif kahverengi gelse acaba bu adet değilde yerleşme olabilir mi diye düşünüyoruz. Adete 2 gün kala kan testi yapıp koca bir 0.100 görüyoruz ama yinede belki daha kana çıkmamıştır diye kuruyoruz. Bilene bileee kuruyoruz.... ve bunun gibi 100 tane örnek veririm.Yani bunu yıllardır yaşıyoruz ve inan bunu 10 yılda yaşasak yine durumumuz aynı olacak (Allahım korusun). Bu yoldaki Yüzde 1 ihtimal bizim için gerçekten önem verdiğimiz bir ihtimal.
Seni Seviyorum... Gözündeki yaşı seveyim senin.
Bir gün bizde anne olacağız inanıyorum ve bunu yaşayacaksın Larisa. Çokta tatlı-iyi-bilinçli bir anne olacaksın❤

Yok gebelik ayşoş

Sabah müge anlı açtım doğum günüymüş pasta kesiyor kadın gülüyor ben ağlıyorum töbe töbe dedim mügeye ağladım ordan çıktı albi cik eşimi aradım öğlen test al dedim ve sonuc sabah ki sonucu merak ediyorum ben saatler gecmiyor

Biliyorum canım. Yeğeninden de etkileniyorsun, fark etmesen de sevgin seni içten çökertiyor gibi. Onu yeğen olarak çok severken kendin için de bir o kadar istiyorsun. Bebeklerin aklına geliyor
Teo ya yeğenim çok güzel ve ben çok üzülüyorum
Bende çinli hizmetçi mi alsak eve dedim eşim bi baktı xiaomi çinli hizmetçi dedim
mantıklı onu araştırıyorum henüz karar veremedim
Aşko çok tşk ederim senle bi ilgisi yok ben çok doldum

Teo ya yeğenim çok güzel ve ben çok üzülüyorum

mantıklı onu araştırıyorum henüz karar veremedim

Aşko çok tşk ederim senle bi ilgisi yok ben çok doldum
Güzel kalplim güzel günler bize de gelecek inşallah dışarıdakiler çok etkilemiyor da yakınlarımız biraz daha duygularımızı coşturuyor. Robotu birlikte alalım. O iş yapsın biz yürüyelim

Güzel kalplim güzel günler bize de gelecek inşallah dışarıdakiler çok etkilemiyor da yakınlarımız biraz daha duygularımızı coşturuyor. Robotu birlikte alalım. O iş yapsın biz yürüyelim
Ne zaman alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…