- 18 Kasım 2019
- 5.575
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.079
- 198
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #52.721
Üç günde bir değerlendirmeye devam ediyorum fıstık içim. Bu ayda böyle deneyim dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üç günde bir değerlendirmeye devam ediyorum fıstık içim. Bu ayda böyle deneyim dedim
Yaptım yedim yarasın bebişimeTam zamanıymış ben de öyleydimsonradan geçiverdi
Daha önce hasan ulaş başyurt diye birine girmiştim düşüktede ona gidiyodum ama berbat bir dr içerde parça kaldı 1 ay sonra gel dedi bana kontrole falan kanamayla gittim salim beye sağolsun çok ilgili ve çok titiz bir doktor şansa bırakmıyo hiçbişeyi zaten tavsiyeyle gittim kendisinede. Dr araştırması içinde olursan eğer msj yaz bana yine bilgilerini veririm canım hakkında hayırlısı olsunYaaaa iyi demekki görüyormusun bir kendi doktorumla görüşeyimde yavaş yavaş gidici gibiiyiz baksana olmuyprn![]()
Allah Allah niye geçtiki geçmesin bana geliyor bende geçse psikolojikmen geçmezBenimde tatlı istiyo sürekli pasta mastamidem çok bulanıyodu bu hafta 2 gündür bişey yok bana da o garip geldi 12 haftada geçiyo diye biliyodum neden erken geçti diye büyük üzüntü içindeyim
![]()
Eline sağlık kuzumAYyy şimdi oturdum daha yok bbgm yarın kahvaltı için sigara böreği sardım annemle tuzlu pasta yaptık kahvaltı yaptık akşama karantinaları bugün bitti diye yemege cagırdım onları geberdm anlayacgn sırtım agırdı ev işi hc yapamdm kısmetse yarnGeln buyrun bebeklerm zevkle sizi agırlarım
![]()
Hayırlısı olsun inşallah.. doktor kadar sanırım tüp bebekte labaratuvar da çok önemli burada hep o şekilde okudum. doktoruna bakarken bunuda göz önünde bulunduruyormusun tatlım.Kızlar ben yavaş yavaş tüp bebeğe doğru gidiyorum sanırım doktor araştırdım sanırım buldum birtane izmirde
Sagol aşkmmm bnmm sanada şifa bal bebişine topak topak et olsun inşallahEline sağlık kuzum
Afiyet olsun
Ya çok geçmiş ılsun canım benim şükürki artık mucizen seninle bizmde ne yapacağımız birkaç ay içinde belli olur Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallahDaha önce hasan ulaş başyurt diye birine girmiştim düşüktede ona gidiyodum ama berbat bir dr içerde parça kaldı 1 ay sonra gel dedi bana kontrole falan kanamayla gittim salim beye sağolsun çok ilgili ve çok titiz bir doktor şansa bırakmıyo hiçbişeyi zaten tavsiyeyle gittim kendisinede. Dr araştırması içinde olursan eğer msj yaz bana yine bilgilerini veririm canım hakkında hayırlısı olsun![]()
KesnlikleHayırlısı olsun inşallah.. doktor kadar sanırım tüp bebekte labaratuvar da çok önemli burada hep o şekilde okudum. doktoruna bakarken bunuda göz önünde bulunduruyormusun tatlım.
Ohhh missssSonunda yaptımZüpper oldu tavsiye ediyorum kalkıp yapın
![]()
Canım galiba eşimin birkaç akrabasıda bu doktora gitmişler ve hepsi olumlu sonuç almışlardı..birkaçay gonal fyle çatlatma denicek sanırım doktor şimdilik tüp için erken diyor ya bakalımHayırlısı olsun inşallah.. doktor kadar sanırım tüp bebekte labaratuvar da çok önemli burada hep o şekilde okudum. doktoruna bakarken bunuda göz önünde bulunduruyormusun tatlım.
Anladım canım.Canım galiba eşimin birkaç akrabasıda bu doktora gitmişler ve hepsi olumlu sonuç almışlardı..birkaçay gonal fyle çatlatma denicek sanırım doktor şimdilik tüp için erken diyor ya bakalım
Kuzum allah hakkında hayrlısını versn inşallah gerek kalmadan gebe kalırsın rabbm yüzüne baksın ama bnce gonal f ile deneyecegine direk tüp yap pahalı bir iğne biliyorsun 3 kere denesen tüp ün yarısı çıkmış oluyor ztn tabiki ama ynede senin kararın. BAK mesela bnm doktorum şu anda tek embriyo transfer olmamı istemiyor aşılama die tutturdu ondn önce 2 ay igne tedavisi verdi boşa gitti bnde dedm denemk istyrm yok dedi bende şimdi söylemedn gidicm direk denemeye aşılama 3 bin transfer 5 bin sonuçta birde şansım daha yüksekCanım galiba eşimin birkaç akrabasıda bu doktora gitmişler ve hepsi olumlu sonuç almışlardı..birkaçay gonal fyle çatlatma denicek sanırım doktor şimdilik tüp için erken diyor ya bakalım
Ellerine sağlık kuzummm bir sürü şey halletmişsin masallahAYyy şimdi oturdum daha yok bbgm yarın kahvaltı için sigara böreği sardım annemle tuzlu pasta yaptık kahvaltı yaptık akşama karantinaları bugün bitti diye yemege cagırdım onları geberdm anlayacgn sırtım agırdı ev işi hc yapamdm kısmetse yarnGeln buyrun bebeklerm zevkle sizi agırlarım
![]()
Allah razı olsun canım doğru diyorsun bizim tanıdık tüp bebeği 30 binlere mal oldu oyüzden tüp bebek gözümü korkutmadı değilKuzum allah hakkında hayrlısını versn inşallah gerek kalmadan gebe kalırsın rabbm yüzüne baksın ama bnce gonal f ile deneyecegine direk tüp yap pahalı bir iğne biliyorsun 3 kere denesen tüp ün yarısı çıkmış oluyor ztn tabiki ama ynede senin kararın. BAK mesela bnm doktorum şu anda tek embriyo transfer olmamı istemiyor aşılama die tutturdu ondn önce 2 ay igne tedavisi verdi boşa gitti bnde dedm denemk istyrm yok dedi bende şimdi söylemedn gidicm direk denemeye aşılama 3 bin transfer 5 bin sonuçta birde şansım daha yüksek
Valla kuzu millet bebekten fırsat bulamıyor mutfağa gitmeyeKızlar coşmuş bugün bukadar tatlı yemeyin kızlarrr yemememiz gerekiyor yani![]()
Oh yarasınnYaptım yedim yarasın bebişime![]()
Sagol balkitommm seninde ellerine saglık kısmetse bnde yarın temizlik yapıcm :) bakıym bn ne işler icad edicm yarın başımaEllerine sağlık kuzummm bir sürü şey halletmişsin masallahben de evi temizledim daha yeni oturdum banyoda kaynar su ve çamaşır suyundan masumlar apartmanı Safiye’ye döndüm
annenler icin de gözün Aydın canım gelmiş geçmiş olsun
![]()
Aşkitom onlar glba bebişleri gönderiyolar ya o yzdn çok tutuyor bak bn göndermedm ilk tüp oldugu için göndermiyoruz dediler bnmki 15 bini buldu belkide geçti tam hatırlamıorm ama 15 netAllah razı olsun canım doğru diyorsun bizim tanıdık tüp bebeği 30 binlere mal oldu oyüzden tüp bebek gözümü korkutmadı değil
Benim dr a sordum ben ortalama 12 bin tutar ilaçlar dahil dedi. Ne kadar yğksek fiyat vermişlerAllah razı olsun canım doğru diyorsun bizim tanıdık tüp bebeği 30 binlere mal oldu oyüzden tüp bebek gözümü korkutmadı değil
Aynen kuzum valla insallah bebeğimizle uğraşıp temizliğe vakit bulamadığımız günlere ışınlanalım ben temizlik yapmamaya razıyımSagol balkitommm seninde ellerine saglık kısmetse bnde yarın temizlik yapıcm :) bakıym bn ne işler icad edicm yarın başımakafayı yedk ztn iyice safiyeye döndük
![]()