- 26 Mart 2018
- 28.483
- 128.070
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #52.741

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ben deAynen kuzum valla insallah bebeğimizle uğraşıp temizliğe vakit bulamadığımız günlere ışınlanalım ben temizlik yapmamaya razıyım![]()
Uzak mı hastane canım? Yakınsa git. Keşke gündüz gitseydinKızlar dayanamıyorum şuan acile gidesim var ceza yer miyim sonucta acile gidiyorum napsam bilgisi olan var mı
YakınUzak mı hastane canım? Yakınsa git. Keşke gündüz gitseydin
Afiyet olsun canımcım eminim çok maharetlisin de şu diyet işi olmasaNureella umarım gerek kalmaz tüp bebeğe, ama diğer türlü de her ay beklemek umut etmek daha zor. Sen normal de hamile kalabildiğin için tüp bebekte şansın yüksek olur canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
MelodiminEsi
edaecoo kızlar ben sizler gibi maharetli değilim
yürüyüşten dönerken ekler aldım ben de
Omur-un Hatunu ve
cakltanesi kız bolbol aşerin. Canınız birşey istemese de zorla isteyin
ben bir gün hamile kalırsam eşime neler aldıracağım
![]()
Hayatım herşeyi yersek davul gibi oluruzNureella umarım gerek kalmaz tüp bebeğe, ama diğer türlü de her ay beklemek umut etmek daha zor. Sen normal de hamile kalabildiğin için tüp bebekte şansın yüksek olur canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
MelodiminEsi
Omur-un Hatunu ve
![]()
Ayyy beeendeeee razıyımmmm bbgmmm hemde hiç umrumda olmazAynen kuzum valla insallah bebeğimizle uğraşıp temizliğe vakit bulamadığımız günlere ışınlanalım ben temizlik yapmamaya razıyım![]()
Kız bunda ne mahareti olck 10 dk da pişiyo 3 dk da hazırlanıyo bbgmNureella umarım gerek kalmaz tüp bebeğe, ama diğer türlü de her ay beklemek umut etmek daha zor. Sen normal de hamile kalabildiğin için tüp bebekte şansın yüksek olur canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
MelodiminEsi
Omur-un Hatunu ve
![]()
Bir seneyi geçti kuzum bebeğimi kaybedeli ama olmadıNureella umarım gerek kalmaz tüp bebeğe, ama diğer türlü de her ay beklemek umut etmek daha zor. Sen normal de hamile kalabildiğin için tüp bebekte şansın yüksek olur canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
MelodiminEsi
Omur-un Hatunu ve
![]()
Ya ne güzel duadır buAynen kuzum valla insallah bebeğimizle uğraşıp temizliğe vakit bulamadığımız günlere ışınlanalım ben temizlik yapmamaya razıyım![]()
bilemedim ki kuzum onuda öğrenirim yakında baksanaAşkitom onlar glba bebişleri gönderiyolar ya o yzdn çok tutuyor bak bn göndermedm ilk tüp oldugu için göndermiyoruz dediler bnmki 15 bini buldu belkide geçti tam hatırlamıorm ama 15 net
Aynen evlendiğimiz ilk zamanlar çok pasta börek yapıyordum canım. Pandemi olmadan da günlerim vardı yine yapıyordum. Diyete başladıktan sonra bıraktım kek börek işleriniAfiyet olsun canımcım eminim çok maharetlisin de şu diyet işi olmasa![]()
Abowwww yakın olmak bı sıkıntı işte cnm .Napıyosunuz gençler? Benim canım ! Kaynanam gelecek yemek hazırlığına başlıyorum:) evi topla filan derken anca bu saat oldu. Aynı cadde üzerinde oturuyoruz bu yasaklarda fırsat buldu![]()
Mutfakta olmayı seviyorum ama daha çok kafa dağıtıyorum kuzum o yüzden sık sık mutfaktayım ben deAynen evlendiğimiz ilk zamanlar çok pasta börek yapıyordum canım. Pandemi olmadan da günlerim vardı yine yapıyordum. Diyete başladıktan sonra bıraktım kek börek işlerini![]()
Gerçekten çok kafa dağıtıyor canım. Pasta yapıp iş yerine de götürüyordum, ah ahhMutfakta olmayı seviyorum ama daha çok kafa dağıtıyorum kuzum o yüzden sık sık mutfaktayım ben de
Nerde o günler der gibiGerçekten çok kafa dağıtıyor canım. Pasta yapıp iş yerine de götürüyordum, ah ahh![]()
Yakınsa yürüyerek gidebilirsin yürüyerek markete falan da izin veriyorlar