- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #52.941
Ayy kasıklarım patlicak sanırım yarın olurum salıya kalmaz bu iş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden aksesuarlarına özen göstermiyorsun. Hemen yarın bir koli test alıyorsun, şüphen olmasada şüphelenip yapacaksın, mesala şüphelenmediğine şüphelen, hiç beklemiyordum belirtim yoktu hikayelerini hiç okumadın mı senValla benimki yok ya bilmiyorum niye yok gebelik şüphem olmadığı için kaç aydır ondan heralde geçen ay gününde oldu ondan önceki ay iki günüm geçmişti test alacaktım o gün de nobetciydim sınıfın 4. Katta ben bahçe nobetcisiydim in çık in çık yapmaktan ertesi gün hasta olmuştum yani şüphelenecek durumumda olmadı![]()
Ay harikasın yaNeden aksesuarlarına özen göstermiyorsun. Hemen yarın bir koli test alıyorsun, şüphen olmasada şüphelenip yapacaksın, mesala şüphelenmediğine şüphelen, hiç beklemiyordum belirtim yoktu hikayelerini hiç okumadın mı sensürünmek şart canım
![]()
He he baktır, bakalım sana ne diyecekAhahahah dur bi fal da ben baktırayım ki iyice sinirim bozulsun birlikte küselim
Canım benim adet olsan bile korkma üzülme yeni ay yeni umut bak benim testim negatif ama umudum hala var![]()
Robotu,Kitap yazdığını biliyor vallahi, ayyy bide nasıll yüzsüzzz imzalı kitap istiyor, beleşçi cinden hayır gelmezO zaten neyi biliyor ki![]()
He he baktır, bakalım sana ne diyecek![]()
Haksızmıyım teo yaaa, benim belirtim olmasa direk bunu belirti sayarım hahahaAy harikasın ya![]()
Ya bu altını bana niye demiyor
Sonuna kadar haklısın canımHaksızmıyım teo yaaa, benim belirtim olmasa direk bunu belirti sayarım hahaha![]()
Çünkü en iyi robotu ben alacam sana yokYa bu altını bana niye demiyor![]()
Ahaaa bu kötü oldu işteeeÇünkü en iyi robotu ben alacam sana yok![]()
Halbuki tek duymak istediğimiz o. Eskiden falaaddin konuşmaları dinliyor mesajları okuyor gibi rivayetler dolaşıyordu şimdi anlıyorum ki yalan çünkü öyle olsa bizim evde en çok konuştuğumuz şey bebek :))Ahaaa bu kötü oldu işteeeişler kızıştı. Ama kaç gündür inatla bebekten bahsetmiyor ya. Gavur inadı var mübarekte
![]()
Yaa uzuldumAhahahah dur bi fal da ben baktırayım ki iyice sinirim bozulsun birlikte küselim
Canım benim adet olsan bile korkma üzülme yeni ay yeni umut bak benim testim negatif ama umudum hala var![]()
Hayır canım benim üzülme zamanı değilmiş. Zamanı olsa ben istemesem de o gelir biliyorumYaa uzuldumbir umut ve korkuyla bekliyorum tabiki umut hep var ama iste gonlume laf gecmiyor
![]()
Aynen insan ne kadar ugrasirsa ugrassin nasibi neyse onu yasiyorHayır canım benim üzülme zamanı değilmiş. Zamanı olsa ben istemesem de o gelir biliyorumölüm doğum ve nikah vakti değişmez
Yarinn kuzumm gecikmezseeHalleyciğim ovülasyon testin bayağı koyu canım.
Kaç günün kaldı?
Yani bir kadının evde nasılll gebelik testi stoğu olmaz, gebelik testi bir kadının aksesuarıdır canım![]()
(bizim gibi kadınların)
![]()
Ne demek canımıniçi helal olsun her zaman elimizden geldiğince birbirimiz için burdayızAynen insan ne kadar ugrasirsa ugrassin nasibi neyse onu yasiyorInsallah hepimize nasip olsun hakkini helal et cok soruyorum sana
Atmaz inşallah kız o atmazsa ben gidip atıcam onu artık rüyalarımda ermiş görüyom ben de kafayı yedimBu boncuk aticakmi kendinii yav![]()
Ben ileteceğim canımSabah sordum ya canım, işim olmaz artık onla, aşk olsun daha çok gel diyor, çok bekler o beni...ona bir notum var teo iletecek
Eki Görüntüle 2744003