Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla benimki yok ya bilmiyorum niye yok gebelik şüphem olmadığı için kaç aydır ondan heralde geçen ay gününde oldu ondan önceki ay iki günüm geçmişti test alacaktım o gün de nobetciydim sınıfın 4. Katta ben bahçe nobetcisiydim in çık in çık yapmaktan ertesi gün hasta olmuştum yani şüphelenecek durumumda olmadı 😞
Neden aksesuarlarına özen göstermiyorsun. Hemen yarın bir koli test alıyorsun, şüphen olmasada şüphelenip yapacaksın, mesala şüphelenmediğine şüphelen, hiç beklemiyordum belirtim yoktu hikayelerini hiç okumadın mı sen:KK70::KK70::KK70:sürünmek şart canım🤭

Neden aksesuarlarına özen göstermiyorsun. Hemen yarın bir koli test alıyorsun, şüphen olmasada şüphelenip yapacaksın, mesala şüphelenmediğine şüphelen, hiç beklemiyordum belirtim yoktu hikayelerini hiç okumadın mı sen:KK70::KK70::KK70:sürünmek şart canım🤭
Ay harikasın ya 😂

He he baktır, bakalım sana ne diyecek 😂
098BAAF7-D630-4710-AA6D-85A5CA9B00D4.webp

Bana da hep bi çok altın çok para çok saygınlık deyip duruyo bu cino ☺️

Ahaaa bu kötü oldu işteee 😂işler kızıştı. Ama kaç gündür inatla bebekten bahsetmiyor ya. Gavur inadı var mübarekte :KK70:
Halbuki tek duymak istediğimiz o. Eskiden falaaddin konuşmaları dinliyor mesajları okuyor gibi rivayetler dolaşıyordu şimdi anlıyorum ki yalan çünkü öyle olsa bizim evde en çok konuştuğumuz şey bebek :))

Ahahahah dur bi fal da ben baktırayım ki iyice sinirim bozulsun birlikte küselim 😂

Canım benim adet olsan bile korkma üzülme yeni ay yeni umut bak benim testim negatif ama umudum hala var 😂
Yaa uzuldum 🙁bir umut ve korkuyla bekliyorum tabiki umut hep var ama iste gonlume laf gecmiyor 🙈🫀

Yaa uzuldum 🙁bir umut ve korkuyla bekliyorum tabiki umut hep var ama iste gonlume laf gecmiyor 🙈🫀
Hayır canım benim üzülme zamanı değilmiş. Zamanı olsa ben istemesem de o gelir biliyorum 😍 ölüm doğum ve nikah vakti değişmez

Hayır canım benim üzülme zamanı değilmiş. Zamanı olsa ben istemesem de o gelir biliyorum 😍 ölüm doğum ve nikah vakti değişmez
Aynen insan ne kadar ugrasirsa ugrassin nasibi neyse onu yasiyor 💕Insallah hepimize nasip olsun hakkini helal et cok soruyorum sana

Halleyciğim ovülasyon testin bayağı koyu canım.
Kaç günün kaldı?
Yani bir kadının evde nasılll gebelik testi stoğu olmaz, gebelik testi bir kadının aksesuarıdır canım :KK48: :KK48: (bizim gibi kadınların):halay::KK70:
Yarinn kuzumm gecikmezsee
Geliyorr gelmektee olan 😁

Aynen insan ne kadar ugrasirsa ugrassin nasibi neyse onu yasiyor 💕Insallah hepimize nasip olsun hakkini helal et cok soruyorum sana
Ne demek canımıniçi helal olsun her zaman elimizden geldiğince birbirimiz için burdayız ❤️
Bu boncuk aticakmi kendinii yav😁
Atmaz inşallah kız o atmazsa ben gidip atıcam onu artık rüyalarımda ermiş görüyom ben de kafayı yedim 😂😂

Back
X