- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #53.861
Sen de özlendin hayatımKızlar bugün gün boyu oteldeydim. Bittim resmen. O kadar çok evrak okudum ve pc de çalıştım ki.. yoruldum. Özledim sizi.. NapıyosunuzBen hala adet olmadım ,oldum olacam gibi, ucunda duruyor bekliyorum
SEnin ovülasyonundan sonra kaç gün geçti ki dahaSen de özlendin hayatımbenim için de yoğun bir gündü. Demek hala adet olmadın ben de yarın veya yarından da yakın olacağım
Vallahi ne desem bilemedim canım, zamanı var işte. Şimdi negatif görmeye devamAllah muhabbetinizi arttırsın kuzular
Canım çıkıyor öyle ama direk dogi yaparsan ve dogide boşalırsa çıkmıyor
Ben de öyleyim canımafiyet olsun ben artık kahveyi bırakıcam doğurganlığı azaltıyomuş
Canım tabi herşey nasip gönül istiyorki doğal olsun ama olmayınca da olmuyor bazen ve böyle kötü haberlerin bangır bangır heryerde olması biraz üzüyor
Canım benim inşallah güzel haberler alacağız senden umudum tam
Yok canım gelmedi daha bekliyorum
Canım ben olsan bal çörek otuyla başlardımm çok güzel şeyler görüyorum bu konuda
Aşkım benim
Olmadım bebeğim ya bekliyorum
Ayşoş ya biz hep mi negatif görcezçok moralim bozuldu şuan
Kafaları rahat anam bacım kafaları rahat
Canım benim hoçgeldin. Hayıtı @Gelbemucizem kullandı bu ay vesilen olur inşallah
Evet bende oluyor canım 2-3 gün önce oluyor şuan var mesela
Canım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun bu şuan iğne etkisi. Negatifi görene kadar teste devam et bence ki 12. Günden sonra çizgi görürsen iğne etkisi mi diye düşünmezsin. İnşallah bu ay gebe kalırsın.
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun.inşallah bebişin seninledir. Evet böyle olan arkadaşlarımız olduKırmızıları görene kadar umut hep vardır .
Başınız sağolsun canım. Çok üzücü gerçekten. Mekanı cennet olsunVallahi ne desem bilemedim canım, zamanı var işte. Şimdi negatif görmeye devam
Bugün 2 kötü haber aldım. Ve dün gece aklıma birşey geldi durduk yere hüngür hüngür ağlamıştım, ağlarken bile neden bu kadar içerli ağlıyorum diye düşünmüştüm, aman kötü birşeymi olacak diye geçirdim aklımdan ve öyle ağlamamı durdurdum. Normalde olan bir durum değildi.
Birinci kötü haber bu testim negatif.
Diğeri eşimin anne annesi koronadan vefat etti. Ve iranada uçak yok gidemedi, 1 yıldır son bir kez olsun göreyim çok yaşlandı ya ben görmeden ölürse diyordu. Dediği oldukıyamam eşime çok üzgün kızlar.
Evet canım benimde dikkati mi çekti. Kim bilir neler yaşıyolar akrabasının zoruyla kalan var satılanı pazarlananı var kadınlarımızdan Allah korusunİki gündür haberlerde doğurup pencereden atılan ve çöpe atılan bebek haberlerine rast geliyorum. Şartlarını bilmediğim için yargılamıyorum. Ancak biz bu kadar uğraşıp elimize geçmezken, bazılarına da fazla geliyor. Haşa isyan değil ama insan bir tuhaf oluyor.
AhahahLaRisaCca zaten iyice kafayı yedim. Dur biraz da sana kafayı takayım. Ben Koronayı topikten, senden aldım kesin
Canım benim sözün bittiği yer gerçekten ..malesef korona tüm gelenek görenekleri samimiyetleri herşeyi bitirdi. Artık en yakınımızın cenazesine gidemez duruma geldik. Rabbim mekanını cennet etsin huzurla uyusun başınız sağolsun Allah sizlere uzun ömürler versinVallahi ne desem bilemedim canım, zamanı var işte. Şimdi negatif görmeye devam
Bugün 2 kötü haber aldım. Ve dün gece aklıma birşey geldi durduk yere hüngür hüngür ağlamıştım, ağlarken bile neden bu kadar içerli ağlıyorum diye düşünmüştüm, aman kötü birşeymi olacak diye geçirdim aklımdan ve öyle ağlamamı durdurdum. Normalde olan bir durum değildi.
Diğeri eşimin anne annesi koronadan vefat etti. Ve iranada uçak yok gidemedi, 1 yıldır son bir kez olsun göreyim çok yaşlandı ya ben görmeden ölürse diyordu. Dediği oldukıyamam eşime çok üzgün kızlar.
Ay başınız sağolsun, gerçekten her ay negatifleri görmekten psikolojimiz alt üst zaten bir de üstüne en ufak kötü bir şey olsa dağılıyorum ben de, aynen yine bu ay negatif, vallahi yoruldumVallahi ne desem bilemedim canım, zamanı var işte. Şimdi negatif görmeye devam
E kuzum yarın iğne vurulalı 14 gün oluyor geçen ay da aynı olmuştumSEnin ovülasyonundan sonra kaç gün geçti ki daha
Kuzum benim ya başınız sağ olsunVallahi ne desem bilemedim canım, zamanı var işte. Şimdi negatif görmeye devam
Oldu mu o kadar yaa zaman su gibi gerçektenE kuzum yarın iğne vurulalı 14 gün oluyor geçen ay da aynı olmuştum
8 -9 gün kala başlıyodu benimKızlar bir şey sorucam. Adetten önde kasık veya yumurtalıklarda ağrı oluyor mu? Adete ne kadar süre kala başlıyordu yazabilir misiniz
Canım başınız sağolsun çok üzüldüm mekanı cennet olsunVallahi ne desem bilemedim canım, zamanı var işte. Şimdi negatif görmeye devam
Ne zaman cinsiyeti öğreniyoruz canım8 -9 gün kala başlıyodu benim
Benim iki iğnede de 16.gun oldu reglE kuzum yarın iğne vurulalı 14 gün oluyor geçen ay da aynı olmuştum
Canım bende pco 2 klomen çatlatma iğnesi vuruldum. 2 ay ara verdim ki 2.ayda Doğal yolla oldu.inşallah canım. benim hiç gebeliğim olmadı. 15 aylık evliyim 3.aydan beri istiyoruz ve ben pco olduğumu bilmiyordum yeni öğrendim 3. kez klomen kullandım. inşallah bu sefer olumlu sonuç alırım bat da geldiği için çok stresliyim olmazsa nasıl bir yol izleyeceğimi de bilmiyorum
Allah sabırlar versin canım.Vallahi ne desem bilemedim canım, zamanı var işte. Şimdi negatif görmeye devam
Canım inşallah bir aksilik olmaz ise ocağın ilk haftası gidicem tarama testi yapılıcak sanırım cinsiyette 14. Haftada mı gözüküyoNe zaman cinsiyeti öğreniyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?