Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün gün boyu oteldeydim. Bittim resmen. O kadar çok evrak okudum ve pc de çalıştım ki.. yoruldum. Özledim sizi.. Napıyosunuz Ben hala adet olmadım ,oldum olacam gibi, ucunda duruyor bekliyorum
Sen de özlendin hayatım benim için de yoğun bir gündü. Demek hala adet olmadın ben de yarın veya yarından da yakın olacağım

Vallahi ne desem bilemedim canım, zamanı var işte. Şimdi negatif görmeye devam
Bugün 2 kötü haber aldım. Ve dün gece aklıma birşey geldi durduk yere hüngür hüngür ağlamıştım, ağlarken bile neden bu kadar içerli ağlıyorum diye düşünmüştüm, aman kötü birşeymi olacak diye geçirdim aklımdan ve öyle ağlamamı durdurdum. Normalde olan bir durum değildi.
Birinci kötü haber bu testim negatif.
Diğeri eşimin anne annesi koronadan vefat etti. Ve iranada uçak yok gidemedi, 1 yıldır son bir kez olsun göreyim çok yaşlandı ya ben görmeden ölürse diyordu. Dediği oldu kıyamam eşime çok üzgün kızlar.

Başınız sağolsun canım. Çok üzücü gerçekten. Mekanı cennet olsun

Evet canım benimde dikkati mi çekti. Kim bilir neler yaşıyolar akrabasının zoruyla kalan var satılanı pazarlananı var kadınlarımızdan Allah korusun kolay kolay bi anne evladına yapar mı öyle

LaRisaCca zaten iyice kafayı yedim. Dur biraz da sana kafayı takayım. Ben Koronayı topikten, senden aldım kesin
Ahahah suratına hapşurdum ondan olmuştur
Canım benim sözün bittiği yer gerçekten ..malesef korona tüm gelenek görenekleri samimiyetleri herşeyi bitirdi. Artık en yakınımızın cenazesine gidemez duruma geldik. Rabbim mekanını cennet etsin huzurla uyusun başınız sağolsun Allah sizlere uzun ömürler versin

Son düzenleme:
Ay başınız sağolsun, gerçekten her ay negatifleri görmekten psikolojimiz alt üst zaten bir de üstüne en ufak kötü bir şey olsa dağılıyorum ben de, aynen yine bu ay negatif, vallahi yoruldum

Kuzum benim ya başınız sağ olsun diğerlerinde bir şey yok demi o son keşkeler ah çok dokunuyor insana

Canım başınız sağolsun çok üzüldüm mekanı cennet olsun

Canım bende pco 2 klomen çatlatma iğnesi vuruldum. 2 ay ara verdim ki 2.ayda Doğal yolla oldu.

Allah sabırlar versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…