Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben kullanmadım çayını içtiklerini ve tozunu bala karıştırdıklarını duydum, kür kitleri olarak ya da suyunu satan yerler de varmış, hangisine güveneceğimi bilemedim valla, sizinki de toz mu yoksa ot ya da tohum şeklinde mi

Tohum cnm aktarda suyuda var ama bn tohumunu tercih ettim

kızlar merhaba. çatlatma iğnemin bu gün 15. günü ve aynı zamanda bat bu gün. henüz regl olmadım. karnım ağrıyor ama çok da emin olamıyorum. dün test yapmıştım akşamüstü negatif çıkmıştı. adet olana kadar bir umut var mı? yoksa teste mi inanmalıyım? çok stresliyim. bu şekilde negatif olup pozitife dönme ihtimali var mı?

Var canım.bi arkadaşım ,14 gün negatif 15gun pozitif çıkmıştı insllaht seninde öyle olur

2ay önce bende kimyasal geçirdim emin ol bı gün bile fark ediyor
inşallah canım. benim hiç gebeliğim olmadı. 15 aylık evliyim 3.aydan beri istiyoruz ve ben pco olduğumu bilmiyordum yeni öğrendim 3. kez klomen kullandım. inşallah bu sefer olumlu sonuç alırım bat da geldiği için çok stresliyim olmazsa nasıl bir yol izleyeceğimi de bilmiyorum

Femara iste canım doktorundan pkolara çok faydalı bi ilaç bende onun sayesinde hamile kaldım benimde çok klomen öykm var

Kızlar bir şey sorucam. Adetten önde kasık veya yumurtalıklarda ağrı oluyor mu? Adete ne kadar süre kala başlıyordu yazabilir misiniz
benim bu gün bat günüm. dünden beri sanki yumurtalarım çatlıyor gibi bir his oluşuyor anlamadım bende testim de negatif şu an ama

benim bu gün bat günüm. dünden beri sanki yumurtalarım çatlıyor gibi bir his oluşuyor anlamadım bende testim de negatif şu an ama
Benim taa 5 gün önceden başlıyor da acaba böyle olan var mı diye soruyorum kötü bir his

Hanımlar merhaba ben ,9gun önce ovitre vuruldum testler bu şekilde sanki bugün daha bı köyü geldi yardımcı olur musunuz alt taraftaki 8.gun üsteki 9gunum ilk idrar değildir
Yani evet daha koyu ama emin olamıyor insan tabi iğne etkisi var bi de malum

MelodiminEsi bu gece yanımda olan bacısı ile dostluk kahvemiz
Allah muhabbetinizi arttırsın kuzular
yaaaaa bunu biri çıkıp detaylııııı anlatsınnn demek işe yarayan bir pozisyoooonnnnnnnnnn ama ilişkiden sonra dönünce spermler dışarı akmayacakmı
Canım çıkıyor öyle ama direk dogi yaparsan ve dogide boşalırsa çıkmıyor
Çok seviyorum kuzucum ya benim uykum varsa vardır yoksa yoktur ne kahve kaçırır ne ayran getirir
Ben de öyleyim canım afiyet olsun ben artık kahveyi bırakıcam doğurganlığı azaltıyomuş
Canım tabi herşey nasip gönül istiyorki doğal olsun ama olmayınca da olmuyor bazen ve böyle kötü haberlerin bangır bangır heryerde olması biraz üzüyor
Günaydın canım. Bu gün kasık ağrım var kramp gibi keskin ara ara giriyor. Bel sırt ağrısı devam.
Sen nasılsın
Canım benim inşallah güzel haberler alacağız senden umudum tam
LaRisaCca bebeğim ne yaptın batı gördün mü görmedin mi dün çok olamadın aramzda merak ettim seni
Yok canım gelmedi daha bekliyorum
Canım ben olsan bal çörek otuyla başlardımm çok güzel şeyler görüyorum bu konuda
LaRisaCca nasılsın, nerelerdesin canım
Aşkım benim
Olmadım bebeğim ya bekliyorum

Sonuç çıkış kızlar Negatif.
Huzurla adeti bekleyebilirim.
Ayşoş ya biz hep mi negatif görcez çok moralim bozuldu şuan
Kafaları rahat anam bacım kafaları rahat
Kızlar merhaba, sessiz sessiz konuyu takip ediyorum arada, yine adet dönemindeyim şuan, yumurtam da vardı doğru zamanda da değerlendirdik ama yok yine, hayıt tohumu kullanan oldu mu içinizde hiç ?
Canım benim hoçgeldin. Hayıtı Gelbemucizem kullandı bu ay vesilen olur inşallah
Kızlar bir şey sorucam. Adetten önde kasık veya yumurtalıklarda ağrı oluyor mu? Adete ne kadar süre kala başlıyordu yazabilir misiniz
Evet bende oluyor canım 2-3 gün önce oluyor şuan var mesela
Hanımlar merhaba ben ,9gun önce ovitre vuruldum testler bu şekilde sanki bugün daha bı köyü geldi yardımcı olur musunuz alt taraftaki 8.gun üsteki 9gunum ilk idrar değildir
Canım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun bu şuan iğne etkisi. Negatifi görene kadar teste devam et bence ki 12. Günden sonra çizgi görürsen iğne etkisi mi diye düşünmezsin. İnşallah bu ay gebe kalırsın.
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun.inşallah bebişin seninledir. Evet böyle olan arkadaşlarımız oldu Kırmızıları görene kadar umut hep vardır .

Kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…