- 20 Mart 2011
- 13.944
- 32.543
- 798
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #53.841
ben kullanmadım çayını içtiklerini ve tozunu bala karıştırdıklarını duydum, kür kitleri olarak ya da suyunu satan yerler de varmış, hangisine güveneceğimi bilemedim valla, sizinki de toz mu yoksa ot ya da tohum şeklinde miAktardan aldım cnm 1 su bardağı sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı atyrm 5 dk dinlendryorum sürüp içiyorum bazen useniyrm içindekileri seçiyorum öyle icmiyrmadet bittikden 2 gün sonra başladım bn cnm böyle sen nasıl kullandın yada duydun
Tohum cnm aktarda suyuda var ama bn tohumunu tercih ettimben kullanmadım çayını içtiklerini ve tozunu bala karıştırdıklarını duydum, kür kitleri olarak ya da suyunu satan yerler de varmış, hangisine güveneceğimi bilemedim valla, sizinki de toz mu yoksa ot ya da tohum şeklinde mi
12 .gune kdr yalanci.negatif cikiyor canim icindeki lh hormonundan .Hanımlar merhaba ben ,9gun önce ovitre vuruldum testler bu şekilde sanki bugün daha bı köyü geldi yardımcı olur musunuz
Ama 8den 9a kadar daha silik çıkması lazım degilmi12 .gune kdr yalanci.negatif cikiyor canim icindeki lh hormonundan .
14.gun test yaaparsan saglikli sonuc alirsin
Var canım.bi arkadaşım ,14 gün negatif 15gun pozitif çıkmıştı insllaht seninde öyle olurkızlar merhaba. çatlatma iğnemin bu gün 15. günü ve aynı zamanda bat bu gün. henüz regl olmadım. karnım ağrıyor ama çok da emin olamıyorum. dün test yapmıştım akşamüstü negatif çıkmıştı. adet olana kadar bir umut var mı? yoksa teste mi inanmalıyım? çok stresliyim. bu şekilde negatif olup pozitife dönme ihtimali var mı?
ay inşallah. öyle mutsuzum ki. bana umut oldunVar canım.bi arkadaşım ,14 gün negatif 15gun pozitif çıkmıştı insllaht seninde öyle olur
Bunu tam anlamiyla bilemeyizkiAma 8den 9a kadar daha silik çıkması lazım degilmi
2ay önce bende kimyasal geçirdim emin ol bı gün bile fark ediyoray inşallah. öyle mutsuzum ki. bana umut oldun
inşallah canım. benim hiç gebeliğim olmadı. 15 aylık evliyim 3.aydan beri istiyoruz ve ben pco olduğumu bilmiyordum yeni öğrendim 3. kez klomen kullandım. inşallah bu sefer olumlu sonuç alırım bat da geldiği için çok stresliyim olmazsa nasıl bir yol izleyeceğimi de bilmiyorum2ay önce bende kimyasal geçirdim emin ol bı gün bile fark ediyor
Femara iste canım doktorundan pkolara çok faydalı bi ilaç bende onun sayesinde hamile kaldım benimde çok klomen öykm varinşallah canım. benim hiç gebeliğim olmadı. 15 aylık evliyim 3.aydan beri istiyoruz ve ben pco olduğumu bilmiyordum yeni öğrendim 3. kez klomen kullandım. inşallah bu sefer olumlu sonuç alırım bat da geldiği için çok stresliyim olmazsa nasıl bir yol izleyeceğimi de bilmiyorum
inşallah gerek kalmaz canımFemara iste canım doktorundan pkolara çok faydalı bi ilaç bende onun sayesinde hamile kaldım benimde çok klomen öykm var
benim bu gün bat günüm. dünden beri sanki yumurtalarım çatlıyor gibi bir his oluşuyor anlamadım bende testim de negatif şu an amaKızlar bir şey sorucam. Adetten önde kasık veya yumurtalıklarda ağrı oluyor mu? Adete ne kadar süre kala başlıyordu yazabilir misiniz
Benim taa 5 gün önceden başlıyor da acaba böyle olan var mı diye soruyorumbenim bu gün bat günüm. dünden beri sanki yumurtalarım çatlıyor gibi bir his oluşuyor anlamadım bende testim de negatif şu an ama
Kızlar bir şey sorucam. Adetten önde kasık veya yumurtalıklarda ağrı oluyor mu? Adete ne kadar süre kala başlıyordu yazabilir misiniz
Yani evet daha koyu ama emin olamıyor insan tabiHanımlar merhaba ben ,9gun önce ovitre vuruldum testler bu şekilde sanki bugün daha bı köyü geldi yardımcı olur musunuz alt taraftaki 8.gun üsteki 9gunum ilk idrar değildir
Allah muhabbetinizi arttırsın kuzular
Canım çıkıyor öyle ama direk dogi yaparsan ve dogide boşalırsa çıkmıyoryaaaaa bunu biri çıkıp detaylııııı anlatsınnn demek işe yarayan bir pozisyoooonnnnnnnnnnama ilişkiden sonra dönünce spermler dışarı akmayacakmı
Ben de öyleyim canımÇok seviyorum kuzucum yabenim uykum varsa vardır yoksa yoktur ne kahve kaçırır ne ayran getirir
Canım tabi herşey nasip gönül istiyorki doğal olsun ama olmayınca da olmuyor bazen ve böyle kötü haberlerin bangır bangır heryerde olması biraz üzüyorLaRisaCca C Capanin Gururu Teyom kızlar şu sperm durumunu bu kadar dert etmeyin her bünyede aynı olabilir mi sizce? Elbette doktor daha da garanti olsun başarı oranı artsın diye böyle bir yönteme gitmiş olabilir ama test yapılmadı nedir ne değildir henüz net bir şey yok. Şimdiden sıkmayın canınızı. Daha önce anlatmıştım benim arkadaşımın eşinde üç sperm bulundu üç adettt ve ikizleri var
Canım benim inşallah güzel haberler alacağız senden umudum tamGünaydın canım. Bu gün kasık ağrım var kramp gibi keskin ara ara giriyor.Bel sırt ağrısı devam.
Sen nasılsın
Yok canım gelmedi daha bekliyorum
Canım ben olsan bal çörek otuyla başlardımm çok güzel şeyler görüyorum bu konudakızlar selam nasılsınız.. sizce arısütü bal polenmi yoksa bal çörek otu tarçınmı ???MelodiminEsi LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom H halleycik @edaecoo veee diğer kızlarrr
Aşkım benimLaRisaCca nasılsın, nerelerdesin canım
Olmadım bebeğim ya bekliyorumBen yine yogun bir güne başladım kuzular ama iyim çok şükr siz nasılsnzzz ne var ne yokLaRisaCca regl oldun mu kuzum C Capanin Gururu Teyom ellerin dert görmesn aşkmm darısı başıma @Omur-un Hatunu kuzummm hep iyi ol sen senin iyi haberlerini almk nasip olsun hepmize herşey güzel gidck ağrıları takma belki de bebişin büyüyor diyedir annesi
Kızlar 2 ay önce 5 günlük b12 iğnesi olmuştum, ve bu gün b12 kan değerimi ölçtürmek için kan testi verdim.
Yanında da gebelik kan testi yaptırayım dedim
Negatif sonucu almama saatler belkide dakikalar kaldıneyse 2 gün üzülür sonra düzelirim.
Ayşoş ya biz hep mi negatif görcezSonuç çıkış kızlar Negatif.
Huzurla adeti bekleyebilirim.
Kafaları rahat anam bacım kafaları rahatİki gündür haberlerde doğurup pencereden atılan ve çöpe atılan bebek haberlerine rast geliyorum. Şartlarını bilmediğim için yargılamıyorum. Ancak biz bu kadar uğraşıp elimize geçmezken, bazılarına da fazla geliyor. Haşa isyan değil ama insan bir tuhaf oluyor.
Canım benim hoçgeldin. HayıtıKızlar merhaba, sessiz sessiz konuyu takip ediyorum arada, yine adet dönemindeyim şuan, yumurtam da vardı doğru zamanda da değerlendirdik ama yok yine, hayıt tohumu kullanan oldu mu içinizde hiç ?
Evet bende oluyor canım 2-3 gün önce oluyor şuan var meselaKızlar bir şey sorucam. Adetten önde kasık veya yumurtalıklarda ağrı oluyor mu? Adete ne kadar süre kala başlıyordu yazabilir misiniz
Canım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun bu şuan iğne etkisi. Negatifi görene kadar teste devam et bence ki 12. Günden sonra çizgi görürsen iğne etkisi mi diye düşünmezsin. İnşallah bu ay gebe kalırsın.Hanımlar merhaba ben ,9gun önce ovitre vuruldum testler bu şekilde sanki bugün daha bı köyü geldi yardımcı olur musunuz alt taraftaki 8.gun üsteki 9gunum ilk idrar değildir
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun.inşallah bebişin seninledir. Evet böyle olan arkadaşlarımız oldukızlar merhaba. çatlatma iğnemin bu gün 15. günü ve aynı zamanda bat bu gün. henüz regl olmadım. karnım ağrıyor ama çok da emin olamıyorum. dün test yapmıştım akşamüstü negatif çıkmıştı. adet olana kadar bir umut var mı? yoksa teste mi inanmalıyım? çok stresliyim. bu şekilde negatif olup pozitife dönme ihtimali var mı?
Kuzum benimAllah muhabbetinizi arttırsın kuzular
Canım çıkıyor öyle ama direk dogi yaparsan ve dogide boşalırsa çıkmıyor
Ben de öyleyim canımafiyet olsun ben artık kahveyi bırakıcam doğurganlığı azaltıyomuş
Canım tabi herşey nasip gönül istiyorki doğal olsun ama olmayınca da olmuyor bazen ve böyle kötü haberlerin bangır bangır heryerde olması biraz üzüyor
Canım benim inşallah güzel haberler alacağız senden umudum tam
Yok canım gelmedi daha bekliyorum
Canım ben olsan bal çörek otuyla başlardımm çok güzel şeyler görüyorum bu konuda
Aşkım benim
Olmadım bebeğim ya bekliyorum
Ayşoş ya biz hep mi negatif görcezçok moralim bozuldu şuan
Kafaları rahat anam bacım kafaları rahat
Canım benim hoçgeldin. HayıtıGelbemucizem kullandı bu ay vesilen olur inşallah
Evet bende oluyor canım 2-3 gün önce oluyor şuan var mesela
Canım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun bu şuan iğne etkisi. Negatifi görene kadar teste devam et bence ki 12. Günden sonra çizgi görürsen iğne etkisi mi diye düşünmezsin. İnşallah bu ay gebe kalırsın.
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun.inşallah bebişin seninledir. Evet böyle olan arkadaşlarımız olduKırmızıları görene kadar umut hep vardır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?