- 28 Ağustos 2020
- 743
- 4.312
- 43
- 41
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #53.901
İnşallah canım hayırlısıBazı doktorlar görüyor ama yanılma payı olarak 2 hafta daha bırakıyorlar 14 te söylüyorlar senin bildiğin de doğru inşallah erken öğrenirsin canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım hayırlısıBazı doktorlar görüyor ama yanılma payı olarak 2 hafta daha bırakıyorlar 14 te söylüyorlar senin bildiğin de doğru inşallah erken öğrenirsin canım![]()
Aynı ben alışverişe gittik 2 saat falan dolandım geldiğimden beri uyukluyorum tv karşısındaKanepeye yapışmış uykuluyorum![]()
Canım biz artık tüp düşünüyoruz kısmetse bir sonraki adette. Yorulduk çok uzun zamandır. Senin planın ne
Canım benim de doktorum klomenden sonra progesteron içeren ilaç veriyordu bebeğin tutunmasını kolaylaştırırmışMerhaba bende aynısı kullandım tutmasi için de progesterol kullandım si de kulandinizmi
Evett canimm hissediyorummKuzum yumurtalıklarında ağrı veya hareketlilik gibi şeyler hissediyor musun peki? İğne değil de normal zamanlarda
Progestan kullanıyorum ayrıca folidoce folik asit kullanıyorumCanım biz artık tüp düşünüyoruz kısmetse bir sonraki adette. Yorulduk çok uzun zamandır. Senin planın ne
Canım benim de doktorum klomenden sonra progesteron içeren ilaç veriyordu bebeğin tutunmasını kolaylaştırırmış
Evet tabi zaten folik asiti hiç bırakmıyoruz nerdeyse uzun zamandırProgestan kullanıyorum ayrıca folidoce folik asit kullanıyorum
YOk yaramadı aşkmKaldır totonu tatlım miss koksun her yerişe yaradı mı
![]()
İnsanlar bikaç ay kullanıp hamileliğine denk getiriyo ben aylardır evde parol gibi folik asit bulunduruyorum onu da boşu boşuna içiyo gibi hissedip sinir olmaya başladımEvet tabi zaten folik asiti hiç bırakmıyoruz nerdeyse uzun zamandır![]()
En temizi.. hergün yap bitane sefan olsunKızlaaar selambende kan vermekten vazgeçtim her ay sürpriz yaparım umuduyla gizlice hstaneye gidip 45 tl test parası verip 2 saat çarpıntılarla sonuç sayfası yenileyip 0.1 i görmek yerine bugün gittim 4 tane 5 liralık testlerden aldım en azından onları yaptıkça gazımı alırım dedim
bugün siftahı yaptım tabiki de her zaman ki gibi teerrrtemiz negatif
![]()
Benim impryl tabletim bitti yenisini almadım, hamile kalırsam alıcam o kadar senin gibi düşünüyorumİnsanlar bikaç ay kullanıp hamileliğine denk getiriyo ben aylardır evde parol gibi folik asit bulunduruyorum onu da boşu boşuna içiyo gibi hissedip sinir olmaya başladım![]()
Kuzum bal tarçın çörek otu ve ovulasyon deneyeceğim bu ay. Siz de haklısınız merkezi bir yerde olsam belki ben de öyle yapardım. İnsanın kafası rahatlıyor gerçektenCanım biz artık tüp düşünüyoruz kısmetse bir sonraki adette. Yorulduk çok uzun zamandır. Senin planın ne
Hmm o zaman normal benim de hissetmemEvett canimm hissediyorumm
Ben aslinda agri esigi cok yuksek biriyimm
Burnumu 2 keree
Kulaklarinda 7 delik olan biriyimm
Ama yumurtlamayi ve regli oncesini cok ince ince hiisediyorum![]()
Çok daha mantıklı kuzum ya aman boşver günün geçsin de heyecan yapalım. Yorulduk yeminleKızlaaar selambende kan vermekten vazgeçtim her ay sürpriz yaparım umuduyla gizlice hstaneye gidip 45 tl test parası verip 2 saat çarpıntılarla sonuç sayfası yenileyip 0.1 i görmek yerine bugün gittim 4 tane 5 liralık testlerden aldım en azından onları yaptıkça gazımı alırım dedim
bugün siftahı yaptım tabiki de her zaman ki gibi teerrrtemiz negatif
![]()
Bnm 2-3 gün önceden başlar canım ağrılarımKızlar bir şey sorucam. Adetten önde kasık veya yumurtalıklarda ağrı oluyor mu? Adete ne kadar süre kala başlıyordu yazabilir misiniz
Benim çok daha önceden başlıyor ya artık noluyo diye kuşkulanmaya başladım bir sıkıntı mı varBnm 2-3 gün önceden başlar canım ağrılarım
Ya zaten en iyi ihtimalde %65 tutar diyorlar tutmama ihtimali hiç de az değil .. %35 fakat buna rağmen ben süreci kısaltma şansından ötürü denemek istiyorumKuzum bal tarçın çörek otu ve ovulasyon deneyeceğim bu ay. Siz de haklısınız merkezi bir yerde olsam belki ben de öyle yapardım. İnsanın kafası rahatlıyor gerçekten
Hmm o zaman normal benim de hissetmem![]()
Canım benim ya inşallah ilk denemedeYa zaten en iyi ihtimalde %65 tutar diyorlar tutmama ihtimali hiç de az değil .. %35 fakat buna rağmen ben süreci kısaltma şansından ötürü denemek istiyorum![]()
Tabikii canım
yıldım vallahiEn temizi.. hergün yap bitane sefan olsunzaten bu pandemide hastaneye mecbur kalmadıkça girmemek lazım
Benim impryl tabletim bitti yenisini almadım, hamile kalırsam alıcam o kadar senin gibi düşünüyorum![]()
Bende kist yok emmmeee benim de ağrıyorTabikii canımbenim hep adetten bir hafta önce sağ bacağım ağrımaya başlar (bunun sağ taraftaki çikolata kistinden dolayı olduğunu öğrenince şaşırmıştım ve çok üzülmüştüm) onun dışında son 3-4 gün kala beyaz akıntım baş ağrım başlar adetliyken de zaten karın kasık her yer fena sancı
yıldım vallahi![]()