Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün gün boyu oteldeydim. Bittim resmen. O kadar çok evrak okudum ve pc de çalıştım ki.. yoruldum. Özledim sizi.. Napıyosunuz 🥰 Ben hala adet olmadım ,oldum olacam gibi, ucunda duruyor 😅 bekliyorum
ELlerine saglık bbgm bugn bnde 16 merkez için 3 ayrı tablo oluşturdum her gün istatistik tutcam dünya kdr beynm dolandı herkes karman çorman yapmış onları düzenledm . Hadi bakarsn glmez beybim

Vallahi ne desem bilemedim canım, zamanı var işte. Şimdi negatif görmeye devam :KK43:
Bugün 2 kötü haber aldım. Ve dün gece aklıma birşey geldi durduk yere hüngür hüngür ağlamıştım, ağlarken bile neden bu kadar içerli ağlıyorum diye düşünmüştüm, aman kötü birşeymi olacak diye geçirdim aklımdan ve öyle ağlamamı durdurdum. Normalde olan bir durum değildi.
Birinci kötü haber bu testim negatif.
Diğeri eşimin anne annesi koronadan vefat etti. Ve iranada uçak yok gidemedi, 1 yıldır son bir kez olsun göreyim çok yaşlandı ya ben görmeden ölürse diyordu. Dediği oldu :KK43: kıyamam eşime çok üzgün kızlar.
BAşınız sagolsn cnn bnm mekanı cennet olsun inşallah :(

ELlerine saglık bbgm bugn bnde 16 merkez için 3 ayrı tablo oluşturdum her gün istatistik tutcam dünya kdr beynm dolandı herkes karman çorman yapmış onları düzenledm . Hadi bakarsn glmez beybim
Gelecekkkk adet semptomlarım ful var ayrıca biliyosun testler negatif zaten

image.webp

Bugün fellah köftesi yaptım canım çok istedi 😋

Ayyy ellerine sağlık canım 😍 bende buzluğa atmıştım köftesini yapıp yarın çıkarayım bari 😅 içine kuru domates mi koydun ayrıca
Canım köz biber ve konserve domates ama dometesi sarımsak ve zeytinyağı ile bir tencerede kaynatıyosun, biberi ise ayrı bir kapta az biber salçası, narekşisi, sarımsak ve çok az yağ ile ovalıyosun sonra köfteye önce biberi sonra domates sosu az az ekleyerek karıştırıyosun ❤️ Afiyet olsun canım benim ❤️

Canım köz biber ve konserve domates ama dometesi sarımsak ve zeytinyağı ile bir tencerede kaynatıyosun, biberi ise ayrı bir kapta az biber salçası, narekşisi, sarımsak ve çok az yağ ile ovalıyosun sonra köfteye önce biberi sonra domates sosu az az ekleyerek karıştırıyosun ❤️ Afiyet olsun canım benim ❤️
Vee yapmaya üsenippp
Yemem ben bunu 😁

Back
X