Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko test negatif diyor ama.. forumda da araştırdım covidden sonra adeti 2 haftaya kadar hatta 40 güne kadar gecikenler var
O niyeymiş ki? Covit Bidahamı yumurtlama yaptırıyomuş??? Ozmn denemeleri yap eğer öyleyse şimdi yumurtlama zamanındır. 🤓

Ahahah 😂 yok anam ben korona olmayım bir daha yeğenime gidemiyom sonra

Ben de iyiyim tatlım ne olsun işte :) iyi oku bak C Capanin Gururu Teyom ile ilgili soru sorcam 😂😂😂
Allah iyilik versin kuzum. Bende adeti bekliyorum bakalım ne zamn olcam. Gözüme uyku girmiyo hiç başım ağrıyo düşünmekten..

Ben dün kan testinde negatif görmeme rağmen....
Ve artıııı yumurtlama zamanımı bilmeme rağmennn....erken mi kan testi verdim kafasındayım :KK48:🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
benim bu halim ne olacak:spor:
Yemin ederim bu ben 😂😂😂😂 hiçbir şey olmadığını bile bile hem kan verdim hem erken gebelik hem iki adet normal gebelik testi 😂 sonuçç tabiki kırmızılar 😞

çok geçmiş olsun canım. Niye ki acaba? Bir doktora mı gitsen?
dün biraz üşümüştüm ondan olabilir diye düşündüm ama covid sonrasıda olabiliyomuş. bugun devam ederse gidicem doktora. katlanılabilir bi durum değildi çünkü.
Keşşke benim de olsaaaa

Ayy hiçbilmediğim yerden sordun 😂

Kız yok yemek konusunda senden korkuyorum yapma değil 😂

Acile gitmedin mi 🥺 hayatım kovid geçirdik kalbe zarar veriyor beni rahatlatan konu kan sulandırıcı alıyor olman fakat kardiyoloğa görünmeni öneririm rabbim korusun canım benim çok üzgünüm şuan

Evet canım 2. İdrar ve saat 10 dan sonra olmalı

Biz iyiyiz canım sen nasılsın? Bekliyoruz bir haber Magnifiaque Magnifiaque den daha gelmedi
yok canım acile gitmedim sabaha karşı biraz rahatladım uyudum. sabah en azından düzgün bi doktor bakar diye, kendime biraz süre verdim. şuan daha iyiyim dediğin gibi kovid sonrası kalp sorunları olabiliyomuş. dün bide onunla ilgili makale okumuştum oda psikolojik etkilemiş olabilir diye düşündüm . bugün aynı şeyi yaşarsam muhakkak giderim doktora. inşallah tekrarlamaz ya gerçekten kalp krizi geçireceğimi düşündüm bi ara.

Yemin ederim bu ben 😂😂😂😂 hiçbir şey olmadığını bile bile hem kan verdim hem erken gebelik hem iki adet normal gebelik testi 😂 sonuçç tabiki kırmızılar 😞
Benim sonumda öyle olacak canım ama adet olmadan umudum nedense yok olmuyor 🙈

Sen de;O kırmızıları görünce idam masasına çıkıp ipe bakan kişi gibi infaz edilecekmiş gibi hissediyormusun 🤣

Back
X