- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #54.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde kafama yattı bu iş. İşin sonunda hamile kalmak var
Aşko test negatif diyor ama.. forumda da araştırdım covidden sonra adeti 2 haftaya kadar hatta 40 güne kadar gecikenler var
Kız sen ne bakıyon teo ya o ayakta atlatıp gelip seni gömer :))) bana yemek yemeyi cazip kıldı kendi spora başladı misal :))Benimde kafama yattı bu iş. İşin sonunda hamile kalmak var![]()
YaniiiiiBenimde kafama yattı bu iş. İşin sonunda hamile kalmak var![]()
O niyeymiş ki? Covit Bidahamı yumurtlama yaptırıyomuş??? Ozmn denemeleri yap eğer öyleyse şimdi yumurtlama zamanındır.Aşko test negatif diyor ama.. forumda da araştırdım covidden sonra adeti 2 haftaya kadar hatta 40 güne kadar gecikenler var
Allah iyilik versin kuzum. Bende adeti bekliyorum bakalım ne zamn olcam. Gözüme uyku girmiyo hiç başım ağrıyo düşünmekten..Ahahahyok anam ben korona olmayım bir daha yeğenime gidemiyom sonra
Ben de iyiyim tatlım ne olsun işte :) iyi oku bak C Capanin Gururu Teyom ile ilgili soru sorcam![]()
sana nerde cazip kıldım kızKız sen ne bakıyon teo ya o ayakta atlatıp gelip seni gömer :))) bana yemek yemeyi cazip kıldı kendi spora başladı misal :))
Kuzum nasıl olayım valla yine kırmızılar yine hayal kırıklığıA archi88 @MelodiminEsi @edaecoo E efulimm1kizinbiri9
Ayseee1987 @Gelbemucizem @peraares @emir91 nasılsınız kuzular
Magnifiaque canım sonucun çıkmıştır baktın mı?
Valla burda okudum hamile olup korona olanları
Henüz gelen giden yok bende. sürekli lavaboya gidiyorum acaba birşey var mı diye. test de yapamadım üzülürüm diye beklemedeyim canım
Yok daha sonuc cikmamis canim doktorumda Yazmis regl oldunmu diye regl olmadim insallah iyi sonuc cikar saat ikiden sonra cikar kesinA archi88 @MelodiminEsi @edaecoo E efulimm1kizinbiri9
Ayseee1987 @Gelbemucizem @peraares @emir91 nasılsınız kuzular
Magnifiaque canım sonucun çıkmıştır baktın mı?
Yemin ederim bu benBen dün kan testinde negatif görmeme rağmen....
Ve artıııı yumurtlama zamanımı bilmeme rağmennn....erken mi kan testi verdim kafasındayım
benim bu halim ne olacak![]()
Kuzum beklediğim gün oldum ama kanamam o kadar cokki hiç böyle olmazdı covid kaynaklı olabileceğini düşünüyorumAşko test negatif diyor ama.. forumda da araştırdım covidden sonra adeti 2 haftaya kadar hatta 40 güne kadar gecikenler var
dün biraz üşümüştüm ondan olabilir diye düşündüm ama covid sonrasıda olabiliyomuş. bugun devam ederse gidicem doktora. katlanılabilir bi durum değildi çünkü.çok geçmiş olsun canım. Niye ki acaba? Bir doktora mı gitsen?
yok canım acile gitmedim sabaha karşı biraz rahatladım uyudum. sabah en azından düzgün bi doktor bakar diye, kendime biraz süre verdim. şuan daha iyiyim dediğin gibi kovid sonrası kalp sorunları olabiliyomuş. dün bide onunla ilgili makale okumuştum oda psikolojik etkilemiş olabilir diye düşündüm . bugün aynı şeyi yaşarsam muhakkak giderim doktora. inşallah tekrarlamaz ya gerçekten kalp krizi geçireceğimi düşündüm bi ara.Keşşke benim de olsaaaa
Ayy hiçbilmediğim yerden sordun
Kız yok yemek konusunda senden korkuyorum yapma değil
Acile gitmedin mihayatım kovid geçirdik kalbe zarar veriyor beni rahatlatan konu kan sulandırıcı alıyor olman fakat kardiyoloğa görünmeni öneririm rabbim korusun canım benim çok üzgünüm şuan
Evet canım 2. İdrar ve saat 10 dan sonra olmalı
Biz iyiyiz canım sen nasılsın? Bekliyoruz bir haberMagnifiaque den daha gelmedi
canım iyiym çok şükür yoğun geçiyor bu hafta giremiyorum siteye... sizlerde iyiisiniz demiİnşallah canım inşallahSen nasılsın napıyosun
biz sabah börek yedik öğlen yemeğindede börek varmışşşondan da vazgeçtimLeblebi yedim biraz yeterli. Akşam anneme yemeğe gideceğim
![]()
evet cnm yanıltırı diye biliyorumKızlar ilk idrar ovulasyon testinde yaniltirmi
haklısın canım. ben oldum zaten.Valla burda okudum hamile olup korona olanlarışans mı şanssızlık mı muamma orası
![]()
Benim sonumda öyle olacak canım ama adet olmadan umudum nedense yok olmuyorYemin ederim bu benhiçbir şey olmadığını bile bile hem kan verdim hem erken gebelik hem iki adet normal gebelik testi
sonuçç tabiki kırmızılar
![]()