Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa çok sevindim öyleyse bebek güvende şuan 😍

:KK74: :KK60:

Sturbucks kurabiye yaptım korkuyorum sana demeye 😂😂😂
Çarşamba kontrolümüz var teyzesi inşallah herşey yolundadır ❤️ Yaaa lari bi de bişey sorucam. D vitamini ve b12 yerlerde çıktı benim 🤦🏼‍♀️ Dekavit kullanıyorum hiç faydası olmamış. D vitamini için damla b12 için iğne verdiler. Folik asit çinko ve fosforda çok yüksek 😫😫 ne yapmak lazım ?

canım sağol. kötü bi gece geçirdim. sol kolum da ve sol gögüs kalp tarafında agrı oldu gece. düzgün uyuyamadım. şimdi daha iyiyim ama gece benim için kötüydü. bişey yapmam gerekiyormu onuda bilmiyorum.
çok geçmiş olsun canım. Niye ki acaba? Bir doktora mı gitsen?

Kız o pasifloradan değil. Antidepresanlar uyku ilacı görevi görmüyor kuzum. Zestat 👍🏻

Ohhh yarasın miniğine inşallah 🤗🌸

Canım benim rabbim korusun seni, şifalandırsın. Bebeğe nasıl bir fayda sağlayacakmış bu durum acaba🤔

Canım ben klomene başladığımda 52 kg idim gebe kaldığımda 59 :)) sen düşün artık
:KK43: ıf diyeti yapıyorum kilo veremiyorum o sebebten sordum
Neyse hayırlı sonuclansin da

nazarım değer bu gidişle size :-)
Keşşke benim de olsaaaa
Çarşamba kontrolümüz var teyzesi inşallah herşey yolundadır ❤️ Yaaa lari bi de bişey sorucam. D vitamini ve b12 yerlerde çıktı benim 🤦🏼‍♀️ Dekavit kullanıyorum hiç faydası olmamış. D vitamini için damla b12 için iğne verdiler. Folik asit çinko ve fosforda çok yüksek 😫😫 ne yapmak lazım ?
Ayy hiçbilmediğim yerden sordun 😂
LaRisaCca LaRisaCca akşam anneme yemeğe gideceğim diye baklava aldım ben de . Gönül isterdi kendim yapayım ama nerdeeeeee :-)
Kız yok yemek konusunda senden korkuyorum yapma değil 😂
canım sağol. kötü bi gece geçirdim. sol kolum da ve sol gögüs kalp tarafında agrı oldu gece. düzgün uyuyamadım. şimdi daha iyiyim ama gece benim için kötüydü. bişey yapmam gerekiyormu onuda bilmiyorum.
Acile gitmedin mi 🥺 hayatım kovid geçirdik kalbe zarar veriyor beni rahatlatan konu kan sulandırıcı alıyor olman fakat kardiyoloğa görünmeni öneririm rabbim korusun canım benim çok üzgünüm şuan
Kızlar ilk idrar ovulasyon testinde yaniltirmi
Evet canım 2. İdrar ve saat 10 dan sonra olmalı
Nasılsınız kızlar. Takip edemedim, hamile kalan var mııı🤲🙏??
Biz iyiyiz canım sen nasılsın? Bekliyoruz bir haber Magnifiaque Magnifiaque den daha gelmedi

20201224_135820.jpg

Kızlar ilk testi buraya atmıştım ayın 21i yaptım ikinci testi bugün ilk idrarla saat 1 de yaptim ama bu kadar kotu beklemiyordum eşimde görevde 2 gunlugune

İyiyiz çok şükür güzelim sen nasılsın nasıl gidiyor hayat adeti bekliyorum bende sekiz ocak adetim yine bakalım hüsranla mı sonuçlanacak görcez artık alıştık 😢
Benim de 29. Günüm canım.. günüm geçti sanırım koronadan ötürü gecikme yaşıyorum 🤔

Ben dün kan testinde negatif görmeme rağmen....
Ve artıııı yumurtlama zamanımı bilmeme rağmennn....erken mi kan testi verdim kafasındayım :KK48:🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
benim bu halim ne olacak:spor:
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün ayşoş ya 😂

Back
X