- 8 Eylül 2020
- 1.399
- 7.052
- 88
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #54.061
Çarşamba kontrolümüz var teyzesi inşallah herşey yolundadırAa çok sevindim öyleyse bebek güvende şuan
![]()
Sturbucks kurabiye yaptım korkuyorum sana demeye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çarşamba kontrolümüz var teyzesi inşallah herşey yolundadırAa çok sevindim öyleyse bebek güvende şuan
![]()
Sturbucks kurabiye yaptım korkuyorum sana demeye![]()
canım sağol. kötü bi gece geçirdim. sol kolum da ve sol gögüs kalp tarafında agrı oldu gece. düzgün uyuyamadım. şimdi daha iyiyim ama gece benim için kötüydü. bişey yapmam gerekiyormu onuda bilmiyorum.A archi88 @MelodiminEsi @edaecoo @ebru2812kizinbiri9
Ayseee1987 @Gelbemucizem @peraares @emir91 nasılsınız kuzular
Magnifiaque canım sonucun çıkmıştır baktın mı?
Nasılsınız kızlar. Takip edemedim, hamile kalan var mıııA archi88 @MelodiminEsi @edaecoo @ebru2812kizinbiri9
çok geçmiş olsun canım. Niye ki acaba? Bir doktora mı gitsen?canım sağol. kötü bi gece geçirdim. sol kolum da ve sol gögüs kalp tarafında agrı oldu gece. düzgün uyuyamadım. şimdi daha iyiyim ama gece benim için kötüydü. bişey yapmam gerekiyormu onuda bilmiyorum.
Ben benNasılsınız kızlar. Takip edemedim, hamile kalan var mııı??
Kız o pasifloradan değil. Antidepresanlar uyku ilacı görevi görmüyor kuzum. Zestat
Ohhh yarasın miniğine inşallah
Canım benim rabbim korusun seni, şifalandırsın. Bebeğe nasıl bir fayda sağlayacakmış bu durum acaba
Canım ben klomene başladığımda 52 kg idim gebe kaldığımda 59 :)) sen düşün artık
Bende bendeeBen ben![]()
rüyamda demek isterdim ama rüyamda bile kalamıyorum
![]()
Ben bol aksiyonluyum canımNasılsınız kızlar. Takip edemedim, hamile kalan var mııı??
Keşşke benim de olsaaaanazarım değer bu gidişle size![]()
Ayy hiçbilmediğim yerden sordunÇarşamba kontrolümüz var teyzesi inşallah herşey yolundadırYaaa lari bi de bişey sorucam. D vitamini ve b12 yerlerde çıktı benim
Dekavit kullanıyorum hiç faydası olmamış. D vitamini için damla b12 için iğne verdiler. Folik asit çinko ve fosforda çok yüksek
ne yapmak lazım ?
Kız yok yemek konusunda senden korkuyorum yapma değilLaRisaCca akşam anneme yemeğe gideceğim diye baklava aldım ben de . Gönül isterdi kendim yapayım ama nerdeeeeee
![]()
Acile gitmedin micanım sağol. kötü bi gece geçirdim. sol kolum da ve sol gögüs kalp tarafında agrı oldu gece. düzgün uyuyamadım. şimdi daha iyiyim ama gece benim için kötüydü. bişey yapmam gerekiyormu onuda bilmiyorum.
Evet canım 2. İdrar ve saat 10 dan sonra olmalıKızlar ilk idrar ovulasyon testinde yaniltirmi
Biz iyiyiz canım sen nasılsın? Bekliyoruz bir haberNasılsınız kızlar. Takip edemedim, hamile kalan var mııı??
İyiyiz çok şükür güzelim sen nasılsın nasıl gidiyor hayat adeti bekliyorum bende sekiz ocak adetim yine bakalım hüsranla mı sonuçlanacak görcez artık alıştıkA archi88 @MelodiminEsi @edaecoo @ebru2812kizinbiri9
Canım bol su içip hareket edersen iştahına yenik düşmezsen hiçbirşey olmax Allahın izniyleıf diyeti yapıyorum kilo veremiyorum o sebebten sordum
Neyse hayırlı sonuclansin da
Benim de 29. Günüm canım.. günüm geçti sanırım koronadan ötürü gecikme yaşıyorumİyiyiz çok şükür güzelim sen nasılsın nasıl gidiyor hayat adeti bekliyorum bende sekiz ocak adetim yine bakalım hüsranla mı sonuçlanacak görcez artık alıştık![]()
ben yürüyüşle verdim canım. Tabi yediklerime de dikkat ederek.ıf diyeti yapıyorum kilo veremiyorum o sebebten sordum
Neyse hayırlı sonuclansin da
Canım sıvı alma 2. İdrarla tekrar yap bu yanıltır seniEki Görüntüle 2746902
Kızlar ilk testi buraya atmıştım ayın 21i yaptım ikinci testi bugün ilk idrarla saat 1 de yaptim ama bu kadar kotu beklemiyordum eşimde görevde 2 gunlugune
Ben dün kan testinde negatif görmeme rağmen....Ben bol aksiyonluyum canımsen nasılsın ??
Ben rahim kalinlastirici kullanıyorum o da aldırıyordurevet canım ben rahim inceltme ilacı da dahil çok kilo almıştım. Şükür verdim hepsini
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün ayşoş yaBen dün kan testinde negatif görmeme rağmen....
Ve artıııı yumurtlama zamanımı bilmeme rağmennn....erken mi kan testi verdim kafasındayım
benim bu halim ne olacak![]()