Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım erken oluyor bu durumda

Gebelikte tsh yükseliyor canım. Bebeğin zihinsel gelişimi için de düşük olması önemli dikkat et mutlaka. Gebelik olduğunda aylık tsh bakılmalı diye biliyorum ben. Sizinki de çok yüksek değil ama ihmal etmeyin yine de

Kızlar selam benim eşimde sperm hız ve morfoloji sorunu var. Bende pko var. Doktor ilaçla deneyelim dedi üç ay. Üç gün önce çatlatma iğnesi vuruldum. Ama hiç olacakmış gibi hissetmiyorum. Estrofem,coraspin ne varsa kullandırıyor doktorum. Bir yıldır evliyiz otrivelle kasık ağrısı yapıyor mu? Benim bu ikinci kullanışım ikisinde de yaptı.

Bu herkeste aynı mıdır ki kuzucum illa 14 gün sonra mı adet gelir
Evet canım yumurta daha geç olgunlaşabilir veya lh (lüteinleştirici hormon) daha geç salgılanıp daha geç çatlayabilir yumurta ama her türlü lh pik yaptıktan 14 gün sonra hepimizin adeti gelir. Her ay aynı gün adet olmuyoruz ama adet olunca 14 gün öncesinde çatladığını anlıyoruz

Öylesine bıktım ki bunları hesaplamaktan

Öylesine bıktım ki bunları hesaplamaktan

BEnde öyle ah diyorum eskiler sanki bu günleri mi hesaplıyordu çoğu anne baba yumurta kaç mm olcak hangi gün olcak hiç bilmiyordu bile keşke bizim de bu ayrıntılara boğulmadan evladımız olsaydı
Gerçekten ben de yoruldum, 1 sene korunmasız denedim olmadı eylülde aşılama yaptırdım negatif sonra yumurta takibi 3 aydır, şuan hazirana kadar bırakayım dedim ama aklımdan çıkaramıyorumki

Kaç yumurtan oluştu canim

Gerçekten ben de yoruldum, 1 sene korunmasız denedim olmadı eylülde aşılama yaptırdım negatif sonra yumurta takibi 3 aydır, şuan hazirana kadar bırakayım dedim ama aklımdan çıkaramıyorumki
Yine de bence pes etmemeliyiz ben tedaviye ara verdiğim zamanlarda sonrasında hep pişman oldum. Çünkü hap vs takviye kullanmayınca önemsemem belki kafam rahatlar da gebe kalırım dedim ama yok korunmayı bıraktığım aydan beri her ay hep en bunu düşündüm düşünmeye de devam ediyorum. Bazen düşünmüyorum diye kendimi kndırıyorum ama hep bi acaba mı deyip hesap içinde oldum En azından dr kontrolü altında olup yapılacakları sırasıyla uygulayınca içim daha huzurlu oluyo

1 yıl üzerine gebe kaldım 6 aylık ölü doğum oldu. Şimdi de 5 ay geçti üzerinden
Allah bir daha yaşatmasın en güzel en hayırlı şekilde hamile kalıp kucağına alırsın inşallah en kısa zamanda

Ben 3 yıldır uğraşıyorum

Benim de 1,5 yılı geçti daha hiç gebelik olmadı bir sonra ki ay da femarayı denedikten sonra dr la aşılama hakkında konuşacağım
Hepimiz bir an önce hayırlısıyla pozitifleri görüp hayırlısıyla kucağımıza alalım, çok yorucu süreçler, bende de ne kimyasal ne bişey hiç bir gebelik oluşmadı, şimdi kürlere mi başlasam diyorum ondan da korktum yan etkisi olur mu acaba diye, dostinex kullanıyorum, gebelik oluşana kadar kullan dedi doktor

Sol tarafta 1 yumurtam oluştu 17mm letu kullanmıştım ama nedense sağ kasığım ağrıdı. Daha yeni bugün sol taraf ağrıdı iğnenin 4. Günü.
Çatlama esnasında illa ağrı olacak diye birşey yokmuş bugün doktorum dedi
Benim bugün ikinci gün hiç ağrım olmadi kontrolde çatlama olmuş dedi doktor benimde tek yumurta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…