- 26 Mart 2018
- 28.483
- 128.070
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #54.181
Evet canım erken oluyor bu durumdayumurtlamayı da mı öyle hesaplıyorsunuz? Geçen ay gittim ben doktora en son, baktı bi tane olgun yumurta vardı, bi sonraki gittiğimde erken çatlamış dedi, şimdi bir süre doktora gitmeyi düşünmüyorum her ay aynı şey daraldım biraz bırakmayı düşündüm ama böyle de içime sinmiyor hiç, ay napıcağımı bilemedim
Gebelikte tsh yükseliyor canım. Bebeğin zihinsel gelişimi için de düşük olması önemli dikkat et mutlaka. Gebelik olduğunda aylık tsh bakılmalı diye biliyorum ben. Sizinki de çok yüksek değil ama ihmal etmeyin yine deAmin canım inşallah gebe kalmakta kaldıktan sonra sağlıklı bir şekilde ilerletmekte zor açıkçası. Rabbim herkese hayırlı gebelikler versin
@shlls canım ilaçtan önce baktım 2.04 müş değerim. İlacı sabah yemekten 20 dk önce az su ile içmek gerekiyo. Ben pek dikkat etmiyorum zamanına içiyorum 3dk sonra yemek yiyorum bazen dikkat edeyim bari
Ama her ay her ay 4-5 gün erkene çekilir mi kuzumBenim de genelde öyle canım. O yüzden her ay bir önceki tarihten 4-5gün önceyi hesaplıyorum
Bu herkeste aynı mıdır ki kuzucum illa 14 gün sonra mı adet gelir26-14=12 adetin başladığı günden ortalama 12 gün sonra yumurtlama oluyor demek ki
Evet canım yumurta daha geç olgunlaşabilir veya lh (lüteinleştirici hormon) daha geç salgılanıp daha geç çatlayabilir yumurta ama her türlü lh pik yaptıktan 14 gün sonra hepimizin adeti gelir. Her ay aynı gün adet olmuyoruz ama adet olunca 14 gün öncesinde çatladığını anlıyoruzBu herkeste aynı mıdır ki kuzucum illa 14 gün sonra mı adet gelir
Öylesine bıktım ki bunları hesaplamaktanEvet canım yumurta daha geç olgunlaşabilir veya lh (lüteinleştirici hormon) daha geç salgılanıp daha geç çatlayabilir yumurta ama her türlü lh pik yaptıktan 14 gün sonra hepimizin adeti gelir. Her ay aynı gün adet olmuyoruz ama adet olunca 14 gün öncesinde çatladığını anlıyoruz
BEnde öyle ah diyorum eskiler sanki bu günleri mi hesaplıyordu çoğu anne baba yumurta kaç mm olcak hangi gün olcak hiç bilmiyordu bile keşke bizim de bu ayrıntılara boğulmadan evladımız olsaydıÖylesine bıktım ki bunları hesaplamaktan
Döngü 25 günde canım. Normal yani.Ama her ay her ay 4-5 gün erkene çekilir mi kuzum
Öylesine bıktım ki bunları hesaplamaktan
Gerçekten ben de yoruldum, 1 sene korunmasız denedim olmadı eylülde aşılama yaptırdım negatif sonra yumurta takibi 3 aydır, şuan hazirana kadar bırakayım dedim ama aklımdan çıkaramıyorumkiBEnde öyle ah diyorum eskiler sanki bu günleri mi hesaplıyordu çoğu anne baba yumurta kaç mm olcak hangi gün olcak hiç bilmiyordu bile keşke bizim de bu ayrıntılara boğulmadan evladımız olsaydı
Bak bana diyorsun sen stres yapıyorsun. Bir sorun yok göreceksin. Hem o bir mucize unutma
İnşallah kuzulqrım inşallahKızlar canım kızlar ikiniz de bebişleriniz de çok iyi olacaksınızbizlere dua etmeyi hiç unutmayın olur mu
Kaç yumurtan oluştu canimKızlar selam benim eşimde sperm hız ve morfoloji sorunu var. Bende pko var. Doktor ilaçla deneyelim dedi üç ay. Üç gün önce çatlatma iğnesi vuruldum. Ama hiç olacakmış gibi hissetmiyorum. Estrofem,coraspin ne varsa kullandırıyor doktorum. Bir yıldır evliyiz otrivelle kasık ağrısı yapıyor mu? Benim bu ikinci kullanışım ikisinde de yaptı.
1 yıl üzerine gebe kaldım 6 aylık ölü doğum oldu. Şimdi de 5 ay geçti üzerinden
Yine de bence pes etmemeliyiz ben tedaviye ara verdiğim zamanlarda sonrasında hep pişman oldum. Çünkü hap vs takviye kullanmayınca önemsemem belki kafam rahatlar da gebe kalırım dedim ama yok korunmayı bıraktığım aydan beri her ay hep en bunu düşündüm düşünmeye de devam ediyorum. Bazen düşünmüyorum diye kendimi kndırıyorum ama hep bi acaba mı deyip hesap içinde oldumGerçekten ben de yoruldum, 1 sene korunmasız denedim olmadı eylülde aşılama yaptırdım negatif sonra yumurta takibi 3 aydır, şuan hazirana kadar bırakayım dedim ama aklımdan çıkaramıyorumki
Ben 3 yıldır uğraşıyorum
Benim de 1,5 yılı geçti daha hiç gebelik olmadı
Sol tarafta 1 yumurtam oluştu 17mm letu kullanmıştım ama nedense sağ kasığım ağrıdı. Daha yeni bugün sol taraf ağrıdı iğnenin 4. Günü.Kaç yumurtan oluştu canim
Allah bir daha yaşatmasın en güzel en hayırlı şekilde hamile kalıp kucağına alırsın inşallah en kısa zamanda1 yıl üzerine gebe kaldım 6 aylık ölü doğum oldu. Şimdi de 5 ay geçti üzerinden
Yine de bence pes etmemeliyiz ben tedaviye ara verdiğim zamanlarda sonrasında hep pişman oldum. Çünkü hap vs takviye kullanmayınca önemsemem belki kafam rahatlar da gebe kalırım dedim ama yok korunmayı bıraktığım aydan beri her ay hep en bunu düşündüm düşünmeye de devam ediyorum. Bazen düşünmüyorum diye kendimi kndırıyorum ama hep bi acaba mı deyip hesap içinde oldumEn azından dr kontrolü altında olup yapılacakları sırasıyla uygulayınca içim daha huzurlu oluyo
Ben 3 yıldır uğraşıyorum
Hepimiz bir an önce hayırlısıyla pozitifleri görüp hayırlısıyla kucağımıza alalım, çok yorucu süreçler, bende de ne kimyasal ne bişey hiç bir gebelik oluşmadı, şimdi kürlere mi başlasam diyorum ondan da korktum yan etkisi olur mu acaba diye, dostinex kullanıyorum, gebelik oluşana kadar kullan dedi doktorBenim de 1,5 yılı geçti daha hiç gebelik olmadıbir sonra ki ay da femarayı denedikten sonra dr la aşılama hakkında konuşacağım
Çatlama esnasında illa ağrı olacak diye birşey yokmuş bugün doktorum dediSol tarafta 1 yumurtam oluştu 17mm letu kullanmıştım ama nedense sağ kasığım ağrıdı. Daha yeni bugün sol taraf ağrıdı iğnenin 4. Günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?