Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tiroid hastalığı bebekte kalp rahatsızlığına sebep oluyormuş. Tsh ilaçla düşünce bebek de rahatlıyor dedi.
Ayrıca tsh yüksek olunca gelişimi yavaşlıyo canım o yüzden normal değerlerde olması gerekiyormuş. Yumurta geliştirici iğnelerde de geçerli bu durum yine tsh yüksekse yumurta büyüyemiyo hamilelik oluşamıyomuş.

Bende 4 kilo aldım malesef istediğin kadar yeme ama şişiyosun
Kilom artmıyor ama azalmıyorda diyet yapip kilo gitmeyince merak ettim
Insallah bu gruptaki herkes içlerinde de ben hayırlı sonuca ulaşalım tek derdimiz kilo olsun

Bi git bakalım canım ne diyecekler. Bende uzun süre kullanıcam gibi.

3 civarında çıktı tsh. 1in altına inecek dedi doktor. Senin nasıldı ?

Onu bende izleyip ağladım geçen gün

Ya bende takip ediyorum nasıl sevecen nasıl şeker bir doktor Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bana da haber verir misin ne diyecek ? Hangi bölüme gidiyorsun camım bi de. Endokrin ilgilendi benle.
Dahiliyeye gitmiştim ben canım ama haftaya genel cerrahiyede gidebilirim benim safra kesemde polip var bide göğsümde fibro kistler var onların kontrol edilmesi lazım aynı zamanda ama şimdi sen söyleyince baktım önceki tahlilimde 1.13 ike bunda 1.8 lere çıkmış bi söyliyim dr uma

Göğüs için benimde gitmem lazım baya hissedilir derece de kitleler var Tsh neden yükseldi acaba. Dozu mu yeterli gelmedi çok can sıkıcı işler ya. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ah canım , sizlerin yakın insallah o günler hayırlısıyla
Amin canım inşallah gebe kalmakta kaldıktan sonra sağlıklı bir şekilde ilerletmekte zor açıkçası. Rabbim herkese hayırlı gebelikler versin
shlls canım ilaçtan önce baktım 2.04 müş değerim. İlacı sabah yemekten 20 dk önce az su ile içmek gerekiyo. Ben pek dikkat etmiyorum zamanına içiyorum 3dk sonra yemek yiyorum bazen dikkat edeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…