Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamadan 1 gün önce tek ilişki ve hala o ilişki son ilişkim 🙈🙈
Konuda o ya canım zaten. Biz pik ve ertesi günü önemli diye düşünüyorduk hep🙈 işin aslı meğer başkaymış :KK64:
Bu teoriyi çok yerde okumuştum ki uygulama takiplerinde de yumurtlamadan önce doğurganlık yazıyor.
Yaa kafam karisti
Adet oncesimi diyo yumurtlama icin.
Yok regl bitiminde
Benim de 39 😂kilo alınca 40 oluyor hem de 😂
36 ve 1 kere 37 oda geçen sene bot kalın çorapla giymek için kalıpta biraz küçüktü 🙈

Gece gece çok sinirlendim uyumadan önce eşim wc ye gitti geldi “idrarım yanıyo “dedi “aferin dedim sen daha pencereyi aç , atletle otur, ayağına çorap giy dediğimde giyme mont al dediğimde alma.. çünkü sen supermansin” monurol verdim sabaha kadar wc ye çıkma dedim az önce wc ye gitti yapamıyorum filan dedi. Sanırım yine prostatit oldu eğer öyle olduysa hiç iyi olmadı. Hem korona hem prostatit spermlerimizin ağzına tükürüp oturacak. Biraz söylenince de “şuan bunları konuşmanın ne faydası var” diyor boğacam elimde kalacak 🤬 yok ya yok.. anne olmak benim kaderimde yok. Bu kadar mı dikkatsiz olur bir insan. Annesi gibi herşeyde peşindeyim ve zorla uygulatabildiklerimin bir kısmını uygulatabiliyorum o da başında bekleyerek.. sonra da bunları konuşmanın ne faydası var..
Bizim kadar keşke onlar da hassas olsa. Spermlerine zeval geleceğini hiç kondurmuyorlar nedense. Tabi iğne bize, ilaç bize, alttan muayene bize, paşalar niye yorsun kendini. Ben de yangına körükle gidiyorum ama hak ediyorlar.

Gel gel kuzum seve seve bakarız bz sana 🙈🙈😍 demi LaRisaCca LaRisaCca 😂
Gözümüz gibi bakarız 🤗
Ahhh bee lariiiimmm hepsi mi aynı olur bunların. Bizim kadar dkkt edip taksalar keşke 🤦🏻‍♀️ Ama yok dedigin gibi yok bnmkide aynı şekilde kaç gündür böbreklerim die tutturmuş ve motora biniyor bu buz gbi havada montta giymiyor giydigi ceket yagmurluk gibi bsy. Peşinden koşsakta hepsnin inan ki boş. İçlerinde yoksa yaptıramıyosun yaptırmak isteyncede sürekli baskı içndeym üstüme çok geliyosun laflarına maruz kalıyoruz. Ben bnmkinin suyunu bile düşünürüm. Sinirlenme inşallah olmamıştır kuzum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Böyle olunca tdavisi ne kdr sürüyor spermlerin düzelmesi ne kadar zmn alıyor
3 ay ... offhhh 🤬
Günaydın. maalesef ben kırmızıları gördüm. :KK43: diğer arkadaşlardan olumlu sonuç alırız inşallah
Günaydın canım :KK43: inşallah yeni ayda bebeğin sana gelir
Günaydın hanımlar..çatlatma iğnesi 8.gün bugün.Günler hızla geçsin bu heyecanlı bekleyiş çok fena :))
Canım inşallah bu tedavinle hamile kalırsın ❤️
Bizim kadar keşke onlar da hassas olsa. Spermlerine zeval geleceğini hiç kondurmuyorlar nedense. Tabi iğne bize, ilaç bize, alttan muayene bize, paşalar niye yorsun kendini. Ben de yangına körükle gidiyorum ama hak ediyorlar.
Çok moralim bozuk çok

6C20B22F-E186-434C-98D2-64953D2B3ACC.webp

Hayırlı cumalar kızlar 🤗

İğnenin 11.günü negatife döndüm.. içimde hem bir umut hem de kocaman bir umutsuzluk..
Daha önceki günlerde de bakmış mıydın canım?Belki de ilaç etkisi bitince negatife döndü ve artık döllenmeden ötürü yükselişe geçecek.Sabredip bekleyeceğiz.Heyecanlı zor bekleyişler..

İğnenin 11.günü negatife döndüm.. içimde hem bir umut hem de kocaman bir umutsuzluk..
İnşallah bu ay bebeğin sana gelmiştir canım benim 🤗🌸
Günaydınn ❤️❤️ Sabah yine sinir oldum adetime 2-3 gün kaldı sabah ilk idrarla bi güzel test yaptım saatlerdir incecik bir kuruma çizgisi bir tüy gibi çizgi bile mi çıkmaz ya ömrümde çift çizgi göremedim bebek hasretinin yanında çift çizgi görme hasreti de oldu resmen çok sinirliyim 🙄😂
Ohhoo senin 2-3 gün kaldı benim 5 gün geçti ve negatif 😂
Dünden beri aşırı baş ağrısı var
Duphaston yan etkilerinde baş ağrısı olursa doktora danışın diyor emin değilim napsam diye
Sen kullandın mı oldu mı bmyle birşey
Canım aylarca kullandığım oldu duphastonu bende yapmamıştı az su tüketimi de baş ağrısı yapar ❤️

Gece gece çok sinirlendim uyumadan önce eşim wc ye gitti geldi “idrarım yanıyo “dedi “aferin dedim sen daha pencereyi aç , atletle otur, ayağına çorap giy dediğimde giyme mont al dediğimde alma.. çünkü sen supermansin” monurol verdim sabaha kadar wc ye çıkma dedim az önce wc ye gitti yapamıyorum filan dedi. Sanırım yine prostatit oldu eğer öyle olduysa hiç iyi olmadı. Hem korona hem prostatit spermlerimizin ağzına tükürüp oturacak. Biraz söylenince de “şuan bunları konuşmanın ne faydası var” diyor boğacam elimde kalacak 🤬 yok ya yok.. anne olmak benim kaderimde yok. Bu kadar mı dikkatsiz olur bir insan. Annesi gibi herşeyde peşindeyim ve zorla uygulatabildiklerimin bir kısmını uygulatabiliyorum o da başında bekleyerek.. sonra da bunları konuşmanın ne faydası var..
Ah kuzum yaa valla superman bunlar dediğin gibi 😐
Ay evet evet aynen hiçbir şey olmuyor onların spermine bizim yumurtalar hep sorun 🤨

Back
X