Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim
Rica ederim canım iyi geceler

Canım 3 gün geçti ama testler negatif 😁 korona geciktiriyomuş diyorlar korona atlattım bu ay belki ondandır bekliyorum
Benim hiç gecikmiyor aksine 1 gün erken geliy :KK53: :bicak:

Kızlar merhaba, sessiz sessiz konuyu takip ediyorum arada, yine adet dönemindeyim şuan, yumurtam da vardı doğru zamanda da değerlendirdik ama yok yine, hayıt tohumu kullanan oldu mu içinizde hiç ?
Ben bu ay kullandım bakalım ne olup bitecek merak içindeyim ilk kez kullandım

Canım bünyeye göre değişiyor 14. Günde daha iğne etkisi olan arkadaşlarımızı da gördük. O yüzden bu iğneyi vurulduğumuzda 8. Günden itibaren negatifi görene kadar kaset test yapıyoruz ki 12.-13. Günlerde silik çizgi görürsek iğneden olmadığını bilelim

İyi geceler canım benim

Yoğun bi gün geçmiş canım ellerin dert görmesin yok olmadım bekliyorum. Sen?

İyi geceler tatlım ❤️
Aynen canım çok yoruldum bulaşıkları halledip yatacağım bende yok cnm bende olmadım daha ama olacagm biliyrm

Nasıl kullandınız acaba biraz bilgi verebilirmisiniz, inşallah güzel sonuçlar alırsınız 😍
Sıcak 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı koydum ağzı kapalı 5 dk beklettim süzdüm ve içtim sabah akşam 1 bardak yumurtlama gününe kadar içtim bıraktım şimdi adet bekliyorum

Sıcak 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı koydum ağzı kapalı 5 dk beklettim süzdüm ve içtim sabah akşam 1 bardak yumurtlama gününe kadar içtim bıraktım şimdi adet bekliyorum
Hayıt tohumu değil mi, toz halinde olanı mıydı sizinki ?

Yaa geçmiş olsun 😕 atlatmana sevindim ilaç falan kullanmismiydin acaba geç döllenme falan ihtimal var mi

Benim

Benim hiç gecikmiyor aksine 1 gün erken geliy :KK53: :bicak:
Atlattım canım çok şükür ilaç kullandım. Sanmıyorum kuzum keşke öylr birşey olsa :) senin bat ne zaman?
Aynen canım çok yoruldum bulaşıkları halledip yatacağım bende yok cnm bende olmadım daha ama olacagm biliyrm
Hadi uyu dinlen bakalım. Allah hayırlısını versin ..

Gece gece çok sinirlendim uyumadan önce eşim wc ye gitti geldi “idrarım yanıyo “dedi “aferin dedim sen daha pencereyi aç , atletle otur, ayağına çorap giy dediğimde giyme mont al dediğimde alma.. çünkü sen supermansin” monurol verdim sabaha kadar wc ye çıkma dedim az önce wc ye gitti yapamıyorum filan dedi. Sanırım yine prostatit oldu eğer öyle olduysa hiç iyi olmadı. Hem korona hem prostatit spermlerimizin ağzına tükürüp oturacak. Biraz söylenince de “şuan bunları konuşmanın ne faydası var” diyor boğacam elimde kalacak 🤬 yok ya yok.. anne olmak benim kaderimde yok. Bu kadar mı dikkatsiz olur bir insan. Annesi gibi herşeyde peşindeyim ve zorla uygulatabildiklerimin bir kısmını uygulatabiliyorum o da başında bekleyerek.. sonra da bunları konuşmanın ne faydası var..

Gece gece çok sinirlendim uyumadan önce eşim wc ye gitti geldi “idrarım yanıyo “dedi “aferin dedim sen daha pencereyi aç , atletle otur, ayağına çorap giy dediğimde giyme mont al dediğimde alma.. çünkü sen supermansin” monurol verdim sabaha kadar wc ye çıkma dedim az önce wc ye gitti yapamıyorum filan dedi. Sanırım yine prostatit oldu eğer öyle olduysa hiç iyi olmadı. Hem korona hem prostatit spermlerimizin ağzına tükürüp oturacak. Biraz söylenince de “şuan bunları konuşmanın ne faydası var” diyor boğacam elimde kalacak 🤬 yok ya yok.. anne olmak benim kaderimde yok. Bu kadar mı dikkatsiz olur bir insan. Annesi gibi herşeyde peşindeyim ve zorla uygulatabildiklerimin bir kısmını uygulatabiliyorum o da başında bekleyerek.. sonra da bunları konuşmanın ne faydası var..
Ahhh bee lariiiimmm hepsi mi aynı olur bunların. Bizim kadar dkkt edip taksalar keşke 🤦🏻‍♀️ Ama yok dedigin gibi yok bnmkide aynı şekilde kaç gündür böbreklerim die tutturmuş ve motora biniyor bu buz gbi havada montta giymiyor giydigi ceket yagmurluk gibi bsy. Peşinden koşsakta hepsnin inan ki boş. İçlerinde yoksa yaptıramıyosun yaptırmak isteyncede sürekli baskı içndeym üstüme çok geliyosun laflarına maruz kalıyoruz. Ben bnmkinin suyunu bile düşünürüm. Sinirlenme inşallah olmamıştır kuzum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Böyle olunca tdavisi ne kdr sürüyor spermlerin düzelmesi ne kadar zmn alıyor

Kızlarrrr bir doktorun paylaşımı.
Biz yıllarca yanlış mı biliyormuşuz🙉🙈
Eki Görüntüle 2747171
Aşkım daha öncede yazmıştım yumurtlama günü değil 2 gün önce ilişki olunca hamile ihtimali çok yükseliyo. Benim ilk hamileliğim öyle oldu. Ovülasyondan 2 gün önce ilişkiye girmiştik. Spermin rahim ağzından geçip rahim içine ulaşması ordanda tüpün yarısına kadar gelip yumurtayı orda yakalaması gerekiyormuş. Benim dr um bunun olması için yaklaşık 16-18 saate ihtiyacı var spermin demişti 🙄

Back
X