- 26 Mart 2018
- 28.483
- 128.071
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #54.541
İnşallah değilsindir canım. Öksürük sonradan oluyor. Baş ağrısı belirti canımArada bi giriyorum canım, günlerdir hiç geçmeyen ama hafif bi baş ağrım var. Biraz iş yapıyorum nefes nefese kalıyorum, Adet olayım sonra bikaç gün içinde pcr testi yapacam acaba koronamı oldum. İlk defa test yapacam, acıyor mu yaaa
Koronada öksürük şart mı? Yada ateş kesinlikle çokmu yüksek olmalı?
Doğru demiş kadıncağızbende coraspirin kullanıyorum.
Tesekkur ederim canimCanın sağlıkla ilerlesin maşallah tedavi olarak ne uyguladınız
Günaydın kizlar Aynen cnm bgn erken uyudum saat 4 de hasta oldum 3 gün erken oldum cnm
Yoktur bencede17.gün iğne etkisi yoktur herhaldebnce gayet iyi ilerlemiş
Tebrik ederimKizlar merhaba ben daha oncede yazmistim buraya
Ovitrelle sonrasi 13.günümde betam 10.11
15.gün 16.37
17.gün yani bugun 37.35 cikti
Sizce iyimi cok endiseliyim progestan ve coraspin kullaniyorum doktor haftaya persembe gel dedi nasil gececek gunler hic bilmiyorum
Tesekkur ederim canimTebrik ederim
13. Günde idrar testi yaptınız mı? Çıkmışmıydı?
13.gun sabahi yazacaktim 14 yazmisimTesekkur ederim canim
14.gun sabahi ilk idrarlq test yaptim 2.cizgiyi goremedim erken testle aksam uzeri aklima geldi tekrardan test yaptim bu sefer normal kaset testle 2. Cizgi belirdi
Sabah yaptığın hem erken gebelik hem sabah idrarı ama çıkmamış, o çıkmadığında senin betan 10'un üzerindeydi ama değil mi canım?Tesekkur ederim canim
14.gun sabahi ilk idrarlq test yaptim 2.cizgiyi goremedim erken testle aksam uzeri aklima geldi tekrardan test yaptim bu sefer normal kaset testle 2. Cizgi belirdi
Benimde bugün adet olma günüm, adet olma ateşim 36.1, ama bugün 36.6 çıktı, yumurtlama gününden eminim. Yani adetim hiç gecikmez benim.Evet sabahki cikmadi aksam eve gelince yaptim cikti cikinca hemen acile gittim 10.11 cikti beta carsamba yine gittim 16.37 boyle boyle artti. Kisacasi idrar testlerine de pek guven olmuyor
Ates olayini duydum ama hic denemedim pek anladigim bir olay degil acikcasi ama benim 8.gun betam 12.35 cikti 10.gun 4 e dustu ignenin etkisi gecmisti ama 13.gun tekrardan 10.11 oldu yani gec dolleneme de olabilir sen adet olmazsan kesjn cozum betana baktir bence canimBenimde bugün adet olma günüm, adet olma ateşim 36.1, ama bugün 36.6 çıktı, yumurtlama gününden eminim. Yani adetim hiç gecikmez benim.
Ama yumurtlamanın 11. Günü, 3 gün önce kan testim negatif <1.20 çıkmıştı. Diyorum beta sonradan yükselebilirmi ki. Dünki ateşim 36.3 dedim tamam yarın 36.1 e düşer hep bu şekilde olurdu. Ama 36.6 ya çıkmıştı. Bu durumda bugün adet olmam ama neden böyle oldu kafam karışık.
Sabah bi test yaptım ama belli belirsiz birşey çıktı, bu testlerde bozuk olabilir tabii, yumurtlama döneminde de öylesine gebelik testi yapmıştım ama çizgiler çıkartıyorduAtes olayini duydum ama hic denemedim pek anladigim bir olay degil acikcasi ama benim 8.gun betam 12.35 cikti 10.gun 4 e dustu ignenin etkisi gecmisti ama 13.gun tekrardan 10.11 oldu yani gec dolleneme de olabilir sen adet olmazsan kesjn cozum betana baktir bence canim
Canim ben goremedim belki isiga tutsan gorebilirim amaaa sen goruyorsann yeterli ve bence umut herzaman vardirSabah bi test yaptım ama belli belirsiz birşey çıktı, bu testlerde bozuk olabilir tabii, yumurtlama döneminde de öylesine gebelik testi yapmıştım ama çizgiler çıkartıyorduyumurtlama döneminden sonra yaptım hiç çizgi çıkmamıştı. Eğer görebilirsen o pembelik 5. Dk da çıktı. Hala umut varımdır ki
Eki Görüntüle 2748051
Sana bi onceki resimde attigim gibi ben bu ucuz dandik testlerle ogrendim hamileligimiSabah bi test yaptım ama belli belirsiz birşey çıktı, bu testlerde bozuk olabilir tabii, yumurtlama döneminde de öylesine gebelik testi yapmıştım ama çizgiler çıkartıyorduyumurtlama döneminden sonra yaptım hiç çizgi çıkmamıştı. Eğer görebilirsen o pembelik 5. Dk da çıktı. Hala umut varımdır ki
Eki Görüntüle 2748051
Tamam canım bilgilerin için teşekkür ederim. Hamileliğin Sağlıcakla ilerler inşallahCanim ben goremedim belki isiga tutsan gorebilirim amaaa sen goruyorsann yeterli ve bence umut herzaman vardir
Amin canim tesekkur ederim insallah sende hayirlisiyla hamile kalirsin ve bence sen suan 2.cizgiyi goruyorsan hemen acile gitmelisinnn bende cok merak ettimTamam canım bilgilerin için teşekkür ederim. Hamileliğin Sağlıcakla ilerler inşallah
İnşallah vardır canımSabah bi test yaptım ama belli belirsiz birşey çıktı, bu testlerde bozuk olabilir tabii, yumurtlama döneminde de öylesine gebelik testi yapmıştım ama çizgiler çıkartıyorduyumurtlama döneminden sonra yaptım hiç çizgi çıkmamıştı. Eğer görebilirsen o pembelik 5. Dk da çıktı. Hala umut varımdır ki
Eki Görüntüle 2748051
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?