Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arada bi giriyorum canım, günlerdir hiç geçmeyen ama hafif bi baş ağrım var. Biraz iş yapıyorum nefes nefese kalıyorum, Adet olayım sonra bikaç gün içinde pcr testi yapacam acaba koronamı oldum. İlk defa test yapacam, acıyor mu yaaa🙈
Koronada öksürük şart mı? Yada ateş kesinlikle çokmu yüksek olmalı?
İnşallah değilsindir canım. Öksürük sonradan oluyor. Baş ağrısı belirti canım

Doğru demiş kadıncağız 🤭 bende coraspirin kullanıyorum.
Canın sağlıkla ilerlesin maşallah tedavi olarak ne uyguladınız
Tesekkur ederim canim
Adetin 3. Gunu klomen gunde 2 defa
Kontrole gittim buyume yoktu femara verdi oda bi onceki aydan elimde kalmisti 10 tane de ondan ictim
Biraz gec yumurtalarim buyudu benim 2 ta e olustu biri 21 digeri 17mm.
Ovitrelle verdi çatlattik 36 saat sonra ilk iliski cuma sabahina denk geliyordu, ctesi aksam ve pazar gunu verdi daha sonrada gün asiri

17.gün iğne etkisi yoktur herhalde 😅 bnce gayet iyi ilerlemiş😂😍😍
Yoktur bencede 😂 zaten ignenin 8.gunu beta baktirmistim 12 lerde cikmisti 10.gunu yine gittim 4e dusmustu ignenin etkisi gecmisti. Sonra yeniden yükseldi iste nasip kismet 🙏🏻

Kizlar birde size birsey soylicem doktor bana folikasit tarzi birsey onermisti daha tedavimin 2. Ayinda ismi advenced plus inofolic gibi birsey bunu mutlaka kullan hatta esinde kullansin dedi bende tamam dedim eczaneye bir sordum 320 tl almadim tabi doktor her gittigimde sordu kullaniyorsun dimi dedi tabi evet kullaniyorum dedim halbuki almadim sonra tedavilerden olumlu sonuc alamayinca yumurtalar gelismeyince esim kizdi aldirdi bana gittim aldim kullanmaya basladim ve daha paket bitmeden hamile kaldim 🥰

Kizlar merhaba ben daha oncede yazmistim buraya 🥰
Ovitrelle sonrasi 13.günümde betam 10.11
15.gün 16.37
17.gün yani bugun 37.35 cikti
Sizce iyimi cok endiseliyim progestan ve coraspin kullaniyorum doktor haftaya persembe gel dedi nasil gececek gunler hic bilmiyorum 🤦🏼‍♀️
Tebrik ederim :KK36: :anneadayı:
13. Günde idrar testi yaptınız mı? Çıkmışmıydı?

Tebrik ederim :KK36: :anneadayı:
13. Günde idrar testi yaptınız mı? Çıkmışmıydı?
Tesekkur ederim canim
14.gun sabahi ilk idrarlq test yaptim 2.cizgiyi goremedim erken testle aksam uzeri aklima geldi tekrardan test yaptim bu sefer normal kaset testle 2. Cizgi belirdi

Eklentiler

• E3681AC5-ED72-4A56-9496-6713B54AC7B8.webp
    E3681AC5-ED72-4A56-9496-6713B54AC7B8.webp
    15 KB · Görüntüleme: 48
  • 5EE1701B-CEA0-4276-9FB3-E9D0EF152623.webp
    5EE1701B-CEA0-4276-9FB3-E9D0EF152623.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 49
Tesekkur ederim canim
14.gun sabahi ilk idrarlq test yaptim 2.cizgiyi goremedim erken testle aksam uzeri aklima geldi tekrardan test yaptim bu sefer normal kaset testle 2. Cizgi belirdi
Sabah yaptığın hem erken gebelik hem sabah idrarı ama çıkmamış, o çıkmadığında senin betan 10'un üzerindeydi ama değil mi canım?

Evet sabahki cikmadi aksam eve gelince yaptim cikti cikinca hemen acile gittim 10.11 cikti beta carsamba yine gittim 16.37 boyle boyle artti. Kisacasi idrar testlerine de pek guven olmuyor
Benimde bugün adet olma günüm, adet olma ateşim 36.1, ama bugün 36.6 çıktı, yumurtlama gününden eminim. Yani adetim hiç gecikmez benim.
Ama yumurtlamanın 11. Günü, 3 gün önce kan testim negatif <1.20 çıkmıştı. Diyorum beta sonradan yükselebilirmi ki. Dünki ateşim 36.3 dedim tamam yarın 36.1 e düşer hep bu şekilde olurdu. Ama 36.6 ya çıkmıştı. Bu durumda bugün adet olmam ama neden böyle oldu kafam karışık.

Benimde bugün adet olma günüm, adet olma ateşim 36.1, ama bugün 36.6 çıktı, yumurtlama gününden eminim. Yani adetim hiç gecikmez benim.
Ama yumurtlamanın 11. Günü, 3 gün önce kan testim negatif <1.20 çıkmıştı. Diyorum beta sonradan yükselebilirmi ki. Dünki ateşim 36.3 dedim tamam yarın 36.1 e düşer hep bu şekilde olurdu. Ama 36.6 ya çıkmıştı. Bu durumda bugün adet olmam ama neden böyle oldu kafam karışık.
Ates olayini duydum ama hic denemedim pek anladigim bir olay degil acikcasi ama benim 8.gun betam 12.35 cikti 10.gun 4 e dustu ignenin etkisi gecmisti ama 13.gun tekrardan 10.11 oldu yani gec dolleneme de olabilir sen adet olmazsan kesjn cozum betana baktir bence canim

Ates olayini duydum ama hic denemedim pek anladigim bir olay degil acikcasi ama benim 8.gun betam 12.35 cikti 10.gun 4 e dustu ignenin etkisi gecmisti ama 13.gun tekrardan 10.11 oldu yani gec dolleneme de olabilir sen adet olmazsan kesjn cozum betana baktir bence canim
Sabah bi test yaptım ama belli belirsiz birşey çıktı, bu testlerde bozuk olabilir tabii, yumurtlama döneminde de öylesine gebelik testi yapmıştım ama çizgiler çıkartıyordu🤷🏻‍♀️ yumurtlama döneminden sonra yaptım hiç çizgi çıkmamıştı. Eğer görebilirsen o pembelik 5. Dk da çıktı. Hala umut varımdır ki🙈
20201226_095044.jpg
20201226_095044.webp

Son düzenleme:
Sabah bi test yaptım ama belli belirsiz birşey çıktı, bu testlerde bozuk olabilir tabii, yumurtlama döneminde de öylesine gebelik testi yapmıştım ama çizgiler çıkartıyordu🤷🏻‍♀️ yumurtlama döneminden sonra yaptım hiç çizgi çıkmamıştı. Eğer görebilirsen o pembelik 5. Dk da çıktı. Hala umut varımdır ki🙈
Eki Görüntüle 2748051
Canim ben goremedim belki isiga tutsan gorebilirim amaaa sen goruyorsann yeterli ve bence umut herzaman vardir 🥰😘

Eki Görüntüle 2748051
Sana bi onceki resimde attigim gibi ben bu ucuz dandik testlerle ogrendim hamileligimi😂

Tamam canım bilgilerin için teşekkür ederim. Hamileliğin Sağlıcakla ilerler inşallah🧿🙏
Amin canim tesekkur ederim insallah sende hayirlisiyla hamile kalirsin ve bence sen suan 2.cizgiyi goruyorsan hemen acile gitmelisinnn bende cok merak ettim🥰

Eki Görüntüle 2748051
İnşallah vardır canım 🙏🏼 Hem kendimin hem sizlerin o kadar istiyorum ki gebe kalmasını. Evde 2 tane gebelik testim var adet sancılarım o kadar yoğun bastırdı ki elim test yapmaya bile gitmiyor artık gittim orkid koydum bekliyorum😞 en korktuğum şey isyan etmek Rabbim daha fazla aratmadan bizleri de anne yapsın inşallah. Sorunlu takıntılı ne yaparsam yapayım hep bu konunun içinde boğulan biri oldum çıktım

Back
X