- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #54.601
Sağol bebişim benim ben de senin için dua ediyorumBak cnm mucizeler seninle beraber herşeyin hayırlısı sen dikkat et kendine cnmdualarım seninle
Sağol canım benim .. keşke olsa da bence adet olcam.. Yok canım aylardır tedavi almıyorum birkaç ay ovülasyon testi ile takip ettim bu ay adet olunca doktora gidecektim tüp için o yüzden takip de yapmadım bakalım artık hayırlısı.. ama benim 2019 dan bu yana 2 gebeliğim var . Rahmim de perde varmış o yüzden düşük yaptım. 1 temmuzda ameliyat oldum. BekliyorumBelki pazart3si direk bi kan versen iyi olur netlesir kafanda inşallah güzel haberler alırız bu arada ne kadar süredir bekliyosun veya tedavi oluyomuydun
Nasil hamile kaldin canim bizimde hiz 0Bizde ileri hızlı 0 dıileri hareketli 28 di
Tenk yuuİç bebeğim Afiyet olsun bebeğimbenim yerimede iç kuzum
Allah razı olsun kuzumSağol bebişim benim ben de senin için dua ediyorum
Sağol canım benim .. keşke olsa da bence adet olcam.. Yok canım aylardır tedavi almıyorum birkaç ay ovülasyon testi ile takip ettim bu ay adet olunca doktora gidecektim tüp için o yüzden takip de yapmadım bakalım artık hayırlısı.. ama benim 2019 dan bu yana 2 gebeliğim var . Rahmim de perde varmış o yüzden düşük yaptım. 1 temmuzda ameliyat oldum. Bekliyorum
Canım eşim içmez onda sorun yok ben polikistik overim kendim için sordum acaba işe yararmıki kullanan bayanlardan gebe kalan çokmuşBen eşime icirdim tadı biraz acı diyor ama içti cnm 1 litre şişede ben 2 hafta sürdü sürmedi 2 şişe bitirttim ama meğer 1 şişe 1 aylikmis
Bendede poc var cnm eşime bn spermleri gelişsin diye icirdim sende poc varsa soğan suyunu denedin miCanım eşim içmez onda sorun yok ben polikistik overim kendim için sordum acaba işe yararmıki kullanan bayanlardan gebe kalan çokmuşHatta bi bayan 3 tüp bebek yapmış tutmamış bunu kullandığı ay gebe kalmış topikte okudum az önce
Ayy en azından gebeliğin varmış bende oda olmadı gerçi bi keresinde bata 2 gün varken test yapmıştım 9 u görmüştüm yükselir umuduyla geçince test yaptim düşmüştü bu sayılır mı kimyasal olarak bilmiyorum doktor istersen tekrar kan ver diyince ben ıstemedim zaten kanama olmuştum o zaman senin bekleyisini 1 temmuzdan yana sayalım yolun başı gibiSağol bebişim benim ben de senin için dua ediyorum
Sağol canım benim .. keşke olsa da bence adet olcam.. Yok canım aylardır tedavi almıyorum birkaç ay ovülasyon testi ile takip ettim bu ay adet olunca doktora gidecektim tüp için o yüzden takip de yapmadım bakalım artık hayırlısı.. ama benim 2019 dan bu yana 2 gebeliğim var . Rahmim de perde varmış o yüzden düşük yaptım. 1 temmuzda ameliyat oldum. Bekliyorum
Evet canım o kimyasal gebelik inşallah bu ay sağlıklı bir gebeliğin olurAyy en azından gebeliğin varmış bende oda olmadı gerçi bi keresinde bata 2 gün varken test yapmıştım 9 u görmüştüm yükselir umuduyla geçince test yaptim düşmüştü bu sayılır mı kimyasal olarak bilmiyorum doktor istersen tekrar kan ver diyince ben ıstemedim zaten kanama olmuştum o zaman senin bekleyisini 1 temmuzdan yana sayalım yolun başı gibihadi inşallah en kısa zamanda rabbim nasip etsin ❤
Bu arada benim de eşim şimdi görevden geldi başım ağrıyor diyip duruyor dünden beri ağrıyormuş sinuzit var sanırım doktora da gidemiyorSelam canım geçmiş olsun erkekler mız mizdir hastalık konusunda allah yardimcin olsun . Test falan yaptin mı geç döllenme olabilir mi veya bi kontrole gitsen kan falan versen ona gore hareket ederdin adet söktürücü hareketlerden uygulardın instada denk geliyorum bazen hemen ise yaradiklarini söylüyorlar
Aşılama yapıldı canımNasil hamile kaldin canim bizimde hiz 0
Amin inşallah eşimde o zaman diyordu bak yükseldiğine gore bi sıkıntı yok kimyasal da olsa hamile olabiliyorsun diyeEvet canım o kimyasal gebelik inşallah bu ay sağlıklı bir gebeliğin olurOlur sayalım bakalım inşallah kısa zamanda olur teşekkür ederim kuzum
Geçmiş olsun canım..Selaammmarrrr
Benim adam 38 ateşle uyandı kahvaltısını hazırla duşa sok nar sık filan derken bu saat oldu.. naptınız beybisiler ? Hala adet olmadım patlayacam.. olacaksam olayım artık
Merhaba canim Amin insallahCanım meraba hamilesin sanırım Allah kucağına almayı nasip etsin. Bişey sorcaktım. Peki çatlatma iğnesinden kaç gün sonra idrar testi yaptın ve pozitif gördün?
Kız korona olmamıştır inşallah bolca portakal mandalina nar filan sıkıp içinBu arada benim de eşim şimdi görevden geldi başım ağrıyor diyip duruyor dünden beri ağrıyormuş sinuzit var sanırım doktora da gidemiyor
Aynen canım sonuçta gebe kalabiliyorsun ve bunu öğrendin çok şükürAmin inşallah eşimde o zaman diyordu bak yükseldiğine gore bi sıkıntı yok kimyasal da olsa hamile olabiliyorsun diye
Sağol canım şimdi 36.9 a düştü malesef prostatit bize 3 ay kaybettirecekGeçmiş olsun canım..
İnşallah önemli birşey değildir.
İnsallah bu ilacindan fayda gorursun canim benimde bundan onceki denememde yumurtam buyumemisti bu sefer buyudu baska seylerde etkiliyor bence mesela benim insulin direncim veya varsa kilo herseyin etkisi var malesef.Ben femara kullandım işe yaramadıbu ay gonafe geçicez bakalım Rabbim aratmadan nasip eder inşallah
Yok devamli baş ağrısı var koranadan öncede öyleydi anneannesi ve annesinde de var bu baş ağrısı devamlı git doktora dedim de izin alamıyorKız korona olmamıştır inşallah bolca portakal mandalina nar filan sıkıp için
Aynen canım sonuçta gebe kalabiliyorsun ve bunu öğrendin çok şükür
Sağol canım şimdi 36.9 a düştü malesef prostatit bize 3 ay kaybettirecek
Hımmm.. Nasibiniz en kısa sürede eminim gelecek..Kız korona olmamıştır inşallah bolca portakal mandalina nar filan sıkıp için
Aynen canım sonuçta gebe kalabiliyorsun ve bunu öğrendin çok şükür
Sağol canım şimdi 36.9 a düştü malesef prostatit bize 3 ay kaybettirecek
Migreni mi var canımYok devamli baş ağrısı var koranadan öncede öyleydi anneannesi ve annesinde de var bu baş ağrısı devamlı git doktora dedim de izin alamıyor
İnşallah canım benimHımmm.. Nasibiniz en kısa sürede eminim gelecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?