Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım bende sorun yoktu
Ben 2 defa kulĺandim klomen yanıtlayabileceğim sorun varsa cevap veririm benimde yumurtalarda sorun yoktu ama doktor işi kolaylaştırsın diye vermişti iğne icin

Evet canım bende sorun yoktu
Benim yumurtalıklarım büyümüyor diye 2 ay boyunca klomen çatlatma iğnesi kullandım çok iyi büyüdü geliştiler çatladır çok şükür kist felan da olmadı ama 2 ay boyunca gebelik olmayınca kasım da hsg çektirdim bu ayda hamile kaldım fakat kimyasal oldu hsg çekindiğimde klomen kullanmam yasak olduğu için bal çörek otu tarçın yaptım yumurtalıklarım hiç büyümediğiniçin çok şükür büyümüş çatlamış ama nasip olmadı işte kimyasalla sonlandı bu ay yine deniyorum bakalım🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Benim yumurtalıklarım büyümüyor diye 2 ay boyunca klomen çatlatma iğnesi kullandım çok iyi büyüdü geliştiler çatladır çok şükür kist felan da olmadı ama 2 ay boyunca gebelik olmayınca kasım da hsg çektirdim bu ayda hamile kaldım fakat kimyasal oldu hsg çekindiğimde klomen kullanmam yasak olduğu için bal çörek otu tarçın yaptım yumurtalıklarım hiç büyümediğiniçin çok şükür büyümüş çatlamış ama nasip olmadı işte kimyasalla sonlandı bu ay yine deniyorum bakalım🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Hsg de bir şey çıkmış mıydı canım?

Hayırlısı olsun canım ne güzel yumurta oluşumu düzene girmiş ilaçla. Pozitif sonuç almak sonuca bir adım daha yaklaşmaktır ❤️ Umarım tez zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın

Hsg de bir şey çıkmış mıydı canım?
Yok canım temiz çıktı hiç bi sıkıntı yok dedi doktorum fakat eğerki tüplerde bizim göremeyeceğimiz kadar küçük yapışıklıklar varsa bunlar temizlenmiştir dedi galiba bendede öyle birşeyler vardı çünkü hsgden sonra hemen hamile kaldım o yapışıklıklar ultrasonda ve filmde gözükmezmiş sadece hsgde sıktığı o basınçlı suyla temizlenirmiş

Hayırlısı olsun canım ne güzel yumurta oluşumu düzene girmiş ilaçla. Pozitif sonuç almak sonuca bir adım daha yaklaşmaktır ❤️ Umarım tez zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın
Aynen kuzum hayırlısı inşallah 🤲🏻 Sende bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 😍

Back
X