Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gunde ennaz 6000 adım atiyorum hastaneye git g gün içerisinde 10 bin adım atiyorum spora da baslicam bugün temizlik yapiyorum hastenye gitmeden yarısını temizleyim de gelince de kalanını yaparım diyet de yapicam kan değerine göre veriyolarmis ya diyet listesini onun için benim acil 20 kilo vermem lazım belki kilodan kaynaklı da olmuyodur minnoş 80e merdiven dayadim
Çok iyi anlıyorum seni benim bu ay tam 1 sene oldu korunmayı bırakalı tam 1.senemde gebelik oldu derken oda kimyasal oldu doktorum korunma dedi şimdide kendim 3 ay boyunca deneyecem inanki çok sıkıldım doktorlardan haplardan
Hamilelik haberi veren yok mu kızlar yeni hafta için motivasyon olurdu.. Herkese mutlu haber alacağı bir hafta diliyorum :) Ben de bekliyorum iğne sonrası 12.gün bugün..
Hamilelik haberi veren yok mu kızlar yeni hafta için motivasyon olurdu.. Herkese mutlu haber alacağı bir hafta diliyorum :) Ben de bekliyorum iğne sonrası 12.gün bugün..