Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahha kuzuu
Soyagaci cikartmaya calissan yetmez😁
Aynen hiç sorma ailenizin soy ağacı deseler bütün kağıdı benim ailem kaplar onlara sol üst köse yeter biz 8 kız 1 erkek 16+1 yeğen 1 olan yolda düşünün gerisini 😄😄😄

Gidersin Allahın izniyle tatlım maalesef bu virüs bize yakınlarımızın kıymetini hayatı dolu dolu yaşamanın ne kadar güzel olduğunu pek çok şeyi hatırlattı
Aynen annem çok korkuyor 2. Atlatamam diye zaten panik atağı var malesef bizi eve alırken tedirgin oluyor evde bile maske ile dolaşıyorlar tek kardeşimle kalıyor 2 kişi olunca bi yere de gitmez bizde kadını tedirgin etmek istemiyoruz

Ahahah geçen baktım şubat ayındaki konuşmalarımıza sen bana aynı bu yorumu yapmışsın ben de sana diyorum ki yok yaaa mümkün değil 😂😂 sonuç, hamileydim
😂😂😂 Yaaa inşallah inşallah hep duamdasınız valla bekliyorum haberleri. Toplu gebelik haberi alsam oda süper olur tüm ettiğim arkadaşlara isteyen herkeseee

Günaydın kızlar 🥰
Bu gün doktor günü dua edin hayırlısı ile güzel haberler duyayım güzel haberler ile mutluğuna ortak olun inşallah 🤲
Heyecandan 7 dne beri uyanığım midem bulandı.
Dualarınıza ihtiyacım var 🤲🤲
Dualarım seninle Allah güzel haberler almayı nasip etsin 😻🤲🤲🤲

😂😂😂 Yaaa inşallah inşallah hep duamdasınız valla bekliyorum haberleri. Toplu gebelik haberi alsam oda süper olur tüm ettiğim arkadaşlara isteyen herkeseee
Amin kuzucum inşallahhhh 😁
Dualarım seninle Allah güzel haberler almayı nasip etsin 😻🤲🤲🤲
Benim de dualarım seninle 😂
Napalım sabırsızlıkla doktor kontrolümü bekliyorum bu cıiumartesi gidicem heyacanlıyım zaman yine gecmek bilmiyor 🙃
C.tesi çalışıyolar mı 🤔
Merhaba bacılar 😘😻💓💓 merve merve den haber alan var mı tüp yaptı bugün test günüydü ama banlanmış😖😭
Canım haftasonu konuşmuştum idrar testi negatifti ama bugün kan verdi sonucu bekliyoruz inşallah pozitife dönmüştür

Sıcaaaak bir duşun altında epey süre kaldım. Kasıklarıma da masaj yaptım. Adeti getiriyormuş bu masaj. Yani eğer adet olacaksam kaslarımın epey gevşediğini ve yolu açtığımı düşünüyorum. Akacak kan damarda durmaz heralde 😁 gerçi bu masajı önceden de yapmıştım olmadı ama belki bu defa sıcak duş ile birleşince.. 🤔 bi de yeğenimi görmeye gidecem yuvarlanırım biraz sanırım gelecekse gelir artık

Sıcaaaak bir duşun altında epey süre kaldım. Kasıklarıma da masaj yaptım. Adeti getiriyormuş bu masaj. Yani eğer adet olacaksam kaslarımın epey gevşediğini ve yolu açtığımı düşünüyorum. Akacak kan damarda durmaz heralde 😁 gerçi bu masajı önceden de yapmıştım olmadı ama belki bu defa sıcak duş ile birleşince.. 🤔 bi de yeğenimi görmeye gidecem yuvarlanırım biraz sanırım gelecekse gelir artık
kız bebek varsa zararı olmaz mı ?

Aynen annem çok korkuyor 2. Atlatamam diye zaten panik atağı var malesef bizi eve alırken tedirgin oluyor evde bile maske ile dolaşıyorlar tek kardeşimle kalıyor 2 kişi olunca bi yere de gitmez bizde kadını tedirgin etmek istemiyoruz
birinciyi olunca 2.yi alırım diye çok fazla tedirginlik oluyor maalesef. Ben de de var o duygu

kız bebek varsa zararı olmaz mı ?
Ben ne yangınlar gördümmm öyle ce bıraakkk beniiiii sen ateşten korkarsınnn kaç kurtar kendiniiiii :KK75: Yok kız tarlusala bile dayanmış , 2 ay kanamaya dayanmış benim bebeler 😂 anaları gibii huysuzzz aksiii nalettt 😂 bu arada ebru yaşara kim vermiş bu şarkıyı ya dilime dolandı eskiden ne güzel pop söylüyodum şimdi gırtlak yapmaya çalışıyorum 😂😂😂

birinciyi olunca 2.yi alırım diye çok fazla tedirginlik oluyor maalesef. Ben de de var o duygu
Evet ben de tekrar olursam diye yüreğim ağzımda atlatamayacağımdan değil hergün yeğenimi görüyorum temas ettiğimde bende varsa ona bulaşmışsa bu vicdan azabını kaldıramam 🥺

Ben ne yangınlar gördümmm öyle ce bıraakkk beniiiii sen ateşten korkarsınnn kaç kurtar kendiniiiii :KK75: Yok kız tarlusala bile dayanmış , 2 ay kanamaya dayanmış benim bebeler 😂 anaları gibii huysuzzz aksiii nalettt 😂 bu arada ebru yaşara kim vermiş bu şarkıyı ya dilime dolandı eskiden ne güzel pop söylüyodum şimdi gırtlak yapmaya çalışıyorum 😂😂😂
fantazi müzikten arabeske doğru gidiyorsun kuzu, dikkat et kendine :-) Ben de eski Ferdicilerdenim :-)

fantazi müzikten arabeske doğru gidiyorsun kuzu, dikkat et kendine :-) Ben de eski Ferdicilerdenim :-)
Sen ne diyon yeaaa müslümcüyüz biz bacı gardaş :) bende müslümün orhan gencebayın fatih kısaparmağın bi de ahmet kayanın bütün şarkıları var tsm zaten hepsi var pop da severim ama önceliğim ilk saydıklarım

Back
X