- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #55.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
T çizgisinin daha koyu olması gerekiyor diye biliyorum canım. Yine de arkadaşlar daha iyi yorumlar
Teşekkür ederim canımCanım bu testlere göre gebelik yok. Pik olması lazım gebelikten umutlanmak için
Umudunu yitirme 14. Gün gebelik testinde çok silik çizgiyle öğrenen arkadaşlarımız varTeşekkür ederim canım![]()
Teşekkür ederim canımT çizgisinin daha koyu olması gerekiyor diye biliyorum canım. Yine de arkadaşlar daha iyi yorumlar
Umudunu yitirme 14. Gün gebelik testinde çok silik çizgiyle öğrenen arkadaşlarımız varAdet olana kadar umut varr
gözün aydın canım. hadi hayırlısıyla rahat rahat geçir inşallah hamileliğini.Evet ben tek ilişki ile gebe kaldım
Pik ten bir önceki gün.
Ben ben şükür iyiyiiz eltim henüz yok ama gelince de kötü olacağını sanmam ama Allah bilir.
Kızcelr devlet hastanesi değil özelden başka doktora gittim bu zamana kadar hiç gitmemiştim bu dpktora..
Baktı herşey yolunda dedi.
Kalp atışı var ama vajinal muayene die sesi açamıyorum bebeğe zarar dedi.
Kan sulandırıcı iğne verdi.
Coraspirin e devam dedi.
D vitamin verdi
Düşük önleyici devam dedi.
Folikasit devam dedi.
Haftaya gel dedi. Kalp sesi üstten dinleniriz inşallahdedi
Yarın da aç karnına gel tahliller yapalım dedi.
Şimdilik çok şükür herşey yolunda
Tüm dualr için çok sağolun Allah razı olsun inşallah tez zamanda sizde hayırlısı ile gebe kalırsınız gebe olanlar sağlıcakla kucaklarına alırlar.![]()
Olur inşallahİnşallah canım çok mutluydum bu ay
İnşallah canımOlur inşallah![]()
Çok sevindim her şey yolunda çok şükür darısı başımızaEvet ben tek ilişki ile gebe kaldım
Pik ten bir önceki gün.
Ben ben şükür iyiyiiz eltim henüz yok ama gelince de kötü olacağını sanmam ama Allah bilir.
Kızcelr devlet hastanesi değil özelden başka doktora gittim bu zamana kadar hiç gitmemiştim bu dpktora..
Coraspirin e devam dedi.
D vitamin verdi
Folikasit devam dedi.
Tüm dualr için çok sağolun Allah razı olsun inşallah tez zamanda sizde hayırlısı ile gebe kalırsınız gebe olanlar sağlıcakla kucaklarına alırlar.![]()
Ay çok sevindim canım gözün aydın hadi bak üzüntülerine değmedi ne güzel bi haberEvet ben tek ilişki ile gebe kaldım
Pik ten bir önceki gün.
Coraspirin e devam dedi.
D vitamin verdi
Folikasit devam dedi.
Cnm vallahi bnm adetim ya 1 gün erken yada 1 gün geç olurdum ama tedavi surecimde hep bozuldu ve acillik oldum sancidan dolayı çatlatma iğnesinden 14. gün test yapıyorsun cnm erken yapınca yanıltıcı olabilir ondan dolayı cnm ama bende hiç gebelik elde edemedim şimdi araştırma içindeyim cnm neden olmadığı için haftaya doktora gdcgm bakalım ne diyecklerKaç gün sonra adet görülüyor acaba yada kaç gün sonra test yapmamız gerekiyor ben de yumurta catlatma iğnesi oldum ama bugun 11 gunum yardımcı olurmusunuz![]()
Herşeyin hayırlısı olsun cnm bı topikde okudum korona olmuş ilaçları kullanmış ama hamile olduğunu öğrenmiş 1 ay sonra herşeyin hayırlısı bebeğimGençler gittim yaptırdım
Hepimizin aklındaki soru işaretleri gitsin diye
Eki Görüntüle 2749179
En azından bu defa küçüktür 2 çıkmadı :)) doktor rahmimin kalın olduğunu söyledi “adet olmazsan 1 hafta sonra gel hcg bakalım “dedi. Öyle işte.. ben de biraz alışveriş yapıp gözyaşlarımı silerek eve döndüm![]()
Hehhehee yalnız değilmişim
Ayyy gözün aydın tatlım oh derin bir ohh çektikEvet ben tek ilişki ile gebe kaldım
Pik ten bir önceki gün.
Coraspirin e devam dedi.
D vitamin verdi
Folikasit devam dedi.
Evet valla bu doktorda devlet Hastanesiimden yeni geçti özele bakalım şimdilik eşim de bende memnun kaldık inşallah dpeişmez sonra..çok iyi yapmışsın canım doktor değişimi ile. Bak en azından stresin de gitti. Çok sevindim![]()
Yok çok şükürCok sevindimm canimmm
Haydee moral bozmak yok![]()
Sağol canım benimAt da gözümüz gönlümüz şenlensin bacım
Ahahaen kalitelisinden aldım
Harika o zaman canımctesiye kadar adet olmazsam ben de gidip kan verebilirim o halde
Canım bebek nasıl
Canım akşama anca çıkar sonucu sağlık ocağına verdi
He kız sert sevince çok gülüyor
İnşallah kızçem ya dua et bana nolur
Amin canım benim çok mutlu oldum bu güzel habere gözümüz aydın
Selam canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın ovülasyon testin pik mi?
Amin aminÇok sevindim her şey yolunda çok şükür darısı başımıza![]()
Evet valla doktor diyor bak bak burda kalbi başladım ağlamaya eşim gelsin dedim o görsün ben anlayamadım diom eşim le iyice incelediler eşim de başladı gözler sulanmaya ,Ay çok sevindim canım gözün aydın hadi bak üzüntülerine değmedi ne güzel bi haberÇok şükür yüzün gülüyordur artık bidaha endişe yaşatmasın Allah
Çok şükürAyyy gözün aydın tatlım oh derin bir ohh çektikhamdolsun
Çok sevindim canım dediklerini bir bir yaşamış gibi oldum rabbim sana doğumundan sünnetine ordan da düğününü görmeyi nasip etsin en onemlisi hayirlis bi evlat olsun inşallahEvet valla bu doktorda devlet Hastanesiimden yeni geçti özele bakalım şimdilik eşim de bende memnun kaldık inşallah dpeişmez sonra..
Yok çok şükür
Sağol canım benim
Amin amindarısı tüm isteyenlerin.
Evet valla doktor diyor bak bak burda kalbi başladım ağlamaya eşim gelsin dedim o görsün ben anlayamadım diom eşim le iyice incelediler eşim de başladı gözler sulanmaya ,Allah'ım kucağımıza almayı nasip etsin
Çok şükür![]()
Gelmedi aşkım bekliyoruz
Güzel haberini bekliyoruz canım inşallahBu ay çOk kasık ağrısı bel ağrısı çektim inşallah değmistir