Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
babamın bugün hafif nefes sıkıntısı varmış canım. İnşallah ilerlemez. Normalde yarın son günü karantinasının.
geçmiş olsun canım. ilerlemez diye umuyorum günüde bitmiş sayılır. geç dönem etkilerindende olabilir. yedklerine içtiklerine dikkat etsinler bi süre daha . daha iyi olur inşallah.
Canım benim sorma ya neyseki geçti bitti haftaya inşallah bol kaliteli güzel yumişler olduğunun haberini alırız
aynen canım güzel haberler bekliyoruz inşallah haftaya

sağol canım. ben de öyle düşünüyorum. öksürüğü falan da yok. Ama yine de korkuyor insan. Yarın tekrar test alsınlar, daha netleşir

Canım benim eşin başka dr lara da gördün mü? Muhakkak testlerinizi başka doktora da gösterin canım bazı dr lar sırf ameliyat yapsınlar diye boş konuşuyorlar. Kuzenime eşi için varikosel ameliyatı şart dediler ama o ay hamile kaldı kuzenim bazen doktorlar doğru yönlendirmiyorlar
Olacak canım benim sen tamamen sonuca odaklan kafanı rahatlat
İnşallah kuzum Rabbim duysun ağzından
Hhahah ztn tüpe gitcegimi sizzze bide beni anlayan tek bi kiz arkadasim var ona didimm
Normal gebelik gibi davranicam
Beklemiyodum süprizz yaptii bebehim die paylasirim
Oyy canımıniçi bak göreceksin herşey ne kadar güzel olacak ama önce sen muhakkak test ver canım herşeyden önce sağlığımız

babamın bugün hafif nefes sıkıntısı varmış canım. İnşallah ilerlemez. Normalde yarın son günü karantinasının.
Canımm sonlara doğru da olabiliyor hatta karantina sonrası öksürük başladığı oluyor. İnşallah ileri gitmez

Basarilar tatlimm .
Hayirla gelsinn

Kullandı canım. Sanki psikolojik mi biraz. Anneme dedim kötü olursa haber verelim görevlilere. Biraz buhar tedavisi yapacaklardı.
Kuzum ama 14 gün geçmiş öksürük ilk belirtilerden olmalı normalde. Bence de psikolojik olabilir buhar vereceklerse daralıyorsa da psikolojikse de rahatlar Allah ın izniyle savulsun gitsin inşallah
Canım hoşgeldinn tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın. Test zamanın yaklaşmış ne güzel inşallah bebişin sana tutunmuştur hadi güzel haberlerle inşallah

Kuzum ilk gittiği doktor özel ve sadece elle muayene ve sperm testi ile 1. Derece varikosel ameliyat olsan iyi olur ama olmasan da aşılama ve tüp bebekle şansınız yüksek demişti sonra başka özel bir hastanede profa gitti adam elle muayene ve ultrasonla direk yarın ac gel ameliyat edelim demiş ameliyat ücretini bile o an söylemiş eşim diyo ki neye uğradığımı şaşırdım takviye falan kullansam impryl proxeed falan araştırdık olmaz mı demiş icin rahatlayacaksa kullan ama faydası olmaz demiş . Tekrar sperm testi istemiş eşim ama gerek uok demiş adam . Sonra tabi ben dedim ki bide üniversite hastanesine git dedim oranın laboratuvarı çalışsın bide spermi dedim gitti randevu vermişler hem sperm hem de ultrason icin haftaya cuma gidecek bakalım insallah ameliyata gerek kalmaz kendi sorunum yetmez gibi bi de eşimde çıkması çok sıktı canımı

Kuzum ama 14 gün geçmiş öksürük ilk belirtilerden olmalı normalde. Bence de psikolojik olabilir buhar vereceklerse daralıyorsa da psikolojikse de rahatlar Allah ın izniyle savulsun gitsin inşallah
Bana psikolojik gibi geldi. Çünkü babam hemencecik tüm ağrıları bitsin diye bekliyor. Oysa 2 ay geçti hala izleri devam ediyor. Kronik hasta olduğu için onun da hemen geçmez.

Çok haklısın canım ama lütfen önce sonucu bekleyelim dur bakalım varikosel olsa bile bunun tedavisi ameliyatı çok kolaydır ve sonuç da alırsınız Allah ın izniyle birkaç dr a görünmenizdeki sebep ameliyat gerekmiyorsa boşa olmasın diye.. herşeyin çözümü tedavisi var . Neler yaşayanlar var hepsi de çocuklarını büyütüyorlar şimdi Rabbim bize de nasip edecek.

Bana psikolojik gibi geldi. Çünkü babam hemencecik tüm ağrıları bitsin diye bekliyor. Oysa 2 ay geçti hala izleri devam ediyor. Kronik hasta olduğu için onun da hemen geçmez.
covid pis bi hastalık yani ilaç falan kullansan bile geçti dedğin anda geç dönem etkilerini görebiliyorsu canım ama virüs çoktan vücudunu terk etmiş oluyor. dediğin gibi amca biraz da hemen gecsin istiyo olabilir.

Kuzum genç olduğumuz ve kroniğimiz olmadığı halde bizde de etkileri öyle uzun süre kaldı ki.. ölsürüğüm yeni geçti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…