Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa baya yasak varmış ama yapacak bişey yok canım bu yola çıktık bikere zorlu yolun sonunda inşallah zafer bayrağını kaldırırız canım seninde az kaldı randevuna

Şu an düşünmüyoruz hemen ameliyat canım dediğin gibi takviye kullanmayı düşünüyoruz biz de mutlaka sonrası Allah Kerim .. peki sizin morfoloji ve hareket düzeldi mi kullandığınız takviyelerden sonra canım

Yaaa baya yasak varmış ama yapacak bişey yok canım bu yola çıktık bikere zorlu yolun sonunda inşallah zafer bayrağını kaldırırız canım seninde az kaldı randevuna
aynen kuzum bakalım diğer gitmeme sölicek inan bnm o zmn canın bile istemiyor yeter ki olumlu sonuç olsun

Evet canım düzeldi biz ilk test verdiğimizde ileri hareket %6 morfoloji %1 di 2 ay sonra ileri hareketli %22 morfoloji%2 ye çıktı. sonra biz bıraktık o sıra uğraşmadık aradan 1 sene sonra ben kimyasal geçirdim ondan sonra baktırdı eşim baktırmadan önce de proxxed kullanmıştı ileri hareket %27 çıktı morfoloji yine %2 ydi. o zaman eğer bırakmasaydık büyük ihtimalle daha da iyi olacaktı.Şimdi tekrardan başladık bakalım hayırlısı artık Allah büyük inşallah bize de nasip olur.

Bu Sabah kalktım ve baktım pede kan var mı hiç bir damla bile yok. Dünde yoktu. Bu Ay prolaktini ölçüp, kaynatarak yapılan incir+havuç kürü yapacaktım, ikisindende vazgeçtim. Kürü yapmayacağım. Döngümün ortalama 20. Günü zaten smear testi yaptıracam. O gün proloktin ve progesterona baktırırım. Hem yumurta çatlamışmı onu görürüm.
Dediğin gibi kendimi biraz rahat bırakayım.
Bu vücutlar bizden ne çekti beeee küçücük birşeye sürekli sorguluyoruz.

Maşallah güzel işe yaramış canım proxeed ve impryl i bende cok duydum aminnn canım insallah bizlere de isteyen herkese de nasip olsun Rabbim büyük

Çok teşekkür ederim canım, bu topik inşallah bana da şans getirir :)
İnşallah kuzum ben 2 kere gebe kaldım bu topikte inşallah de kalırsın
Ahh Rabbim seni benzetmesin canım İnşallah sen kısa sürede anneliği tadacaksın
Apla vallaa ediyommm
Oto boku icerimm sifa diyee
Needenn oluyosamm böylee
Bazen naparsan yap olmuyo valla
Canım kursta ya o :)
F Fatimatuz_Zehra Bugun göğüs ağrılarım basladı kasıklarım da ağırıyor. Sanırm bu ay adet olacağım
Kuzu belirleyici değil o inşallah gebeliktendir

çok teşekkür ederim, uğurlu gelecek inanıyorum :))))

Kızlar birşey sorabiliryim ben 14 ocak çatlatma iğnesi oldum ogün ilişki olmadı ogünü birinci günmü sayıyoruz
Evet ilişki olduğu 1 sayılmalı çünkü ztn iğne olduğu gün ortada sperm yoksa yumurta da çatlamadığı için döllenme fln olamazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…