Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sakin olmaya çalış düşünmemeye çalış kafanı başka yerlere vermeye çalış canım. Biliyorum bu dediklerim çok boş ister istemez düşünülüyor ama, düşünmeyip rahat olanlar daha güzel sonuçlar alıyor. Zor yıpratıcı bir süreç ama sonunu düşündükce değer diyoruz inşallah canım merional güzel çok iyi yorumları var bende gecen ay 3 tane kullandım. Bence işe yarar sen hiç düşünme yararmı yaramazmı diye

Yok kız eltime gitmiştik. Şimdi geldik. Dinleniyorum.
Ay ben de çıkıp yürüdün sandım bu saatte
Canım kaç yumurtan büyüdü? Sadece merional mı kullandın yanında başka ilaç kullandın mı?

Ay ben de çıkıp yürüdün sandım bu saatte

Canım kaç yumurtan büyüdü? Sadece merional mı kullandın yanında başka ilaç kullandın mı?
Klomende kullandım canım ama benimkiler çok direncliydi. İlk klomenle başladım az büyütünce doktor klomenin yanına 3 günlük iğne verdi. Vuruldum gittim 11 mmden 14 mmye çıkmış 2 yumurta vardı. Doktor iğne bile büyütmedi yani dedi hatta. Sonra klomene 3 gün daha devam ettim 2 yumurta olarak kaldı. Ama senin farklı dozajı vs farklı ayarlanmıştır bence canım

300 ünite ilaç alıyorum sanırım günlükişe yaramasını umudediyorum

Kizlar selam, daha once de yazmistim pazartesi catlatma ignesi oldum diye. Benim size bir sorum var. Doktorum pazartesi igneyi vurduktan sonra dedi ki sali ve carsamba iliski, sonrasinda 6 subatta gebelik testi yap pozitifi gorursen kan ver. Buraya kadar her sey tamam fakat beni arada bir kontrole cagirmadi, yumurta catlamis mi falan diye bakiliyormus sanirim forumda yazanlardan okudum. Acikcasi kafam karisti herkesi igneden 4-5 gun sonra cagiriyor mu doktorlari?

Lariiim inşallah bu ay emeklerinin karşılığını alacaksın

Bazi doktor cagiriyor bazisi cagirmiyor canim.
Eger catlamandan hormon degerlerinde sorun yoksa genelde cagirmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…