Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah güzel kaliteli yumurtalarım olur rezervimi beğenmedi ya çok üzülüyorum

Kuzum sen kilolu değilsin ki zaten sana söylemiştim daha önce ama 5 kilo daha verirsin tam bir fit olursun
Senin amh kaçtı ki?
Tüpe giidip kilom sorun cikarsin istemiyorum
Olmayan kilom
kaç kilosunuz ve boyunuz nedir, ben de kilo takıntılıyım ya, 2 kilo alsam kendimi kocaman hissediyorum ki 2 kilo aldım pandemide millet dalga geçiyo bi de anlamıyolar beni ya
LaRisaCca iğnelerden sonra ağzında değişik bir tat oluyor muben öyle hissediyordum. Eşim de saçmalama sana öyle geliyordur göbeğe vuruyorsun ağzına nasıl gelsin diyordu
Bende çatlatma iğnesinde tat değişikliği ve ağız kuruluğu olmuştu, kesinlikle oluyor bence, bi tanıdığımda da tüp bebek sürecindeki iğnelerden sonra ağzının tadının değiştiğini söylemişti iğneden sonra, kalıcı değil ama oluyor böyle bişey, biz farkediyoruzdur belki sadece

LaRisaCca iğnelerden sonra ağzında değişik bir tat oluyor muben öyle hissediyordum. Eşim de saçmalama sana öyle geliyordur göbeğe vuruyorsun ağzına nasıl gelsin diyordu
Canım bana oluyor. Hatta vajinaya koyulan fitiller, jeller ağzımda tuhafbir tst bırakıyor, ilk zamanlar çatlamayı görmek için vajinal ultrasonla 2 gün arayla 4 kez bakmıştı bir ara doktor, o hafta ekşimsi acı değişik bir tat olmuştu ağzımda. Sonra araştırdım evet herkeste olmasada bazı kişilerde öyle oluyormuş. Mesala progeston fitilinde yazar ağızda tuhaf tat bırakır diye. İğnede de hormon var ondan oluyor, büyük ihtimal gebe olduğun zamanda ağzında tuhaf tat olacaktır.

Ayy kızlar günlerdir telefonu elime alamıyorum. Midemde odun ateşi var resmen. Buna da şükür deyip ilaç almamaya çalışarak günlerimi geçirmeye çalışıyorum. İnşallah herkes iyidir
Geçmiş olsun güzelim. Hadi yolu yarıladın hatta yarısını geçtin biraz daha dayan ateşlere ağrılara, bebeğin gelecek her acıya değerbebişine sağlıcakla kavuş inşallah

kızzz hani şubat sonu görüşme vardıııı
aynı bela bndede var bnde lazeerliyim ama siyah siyah tüycükler çıkıyor oda canımı sıkıyorr bende normalde gitmeliydim lazere ama 2 aydır vücduma ışın almamak için erteledm ağda yaptırcm
edaecoo @peraares C Capanin Gururu Teyom @Skrkz17 kızlar sol kasığım ağrıyor. Siz de bu ilaçları kullanırken kasık ağrısı yaşadınız mı?
evet canım bnde yaşadım hatta son iğneme yaklaşırken merdiven inip çıkmak yada yürümek eğilmek beni zorluyordu ilişkiye fln girememiştim kasıklarım sanki patlıycak gibiydi çok normal
İnşallah güzel kaliteli yumurtalarım olur rezervimi beğenmedi ya çok üzülüyorum

Kuzum sen kilolu değilsin ki zaten sana söylemiştim daha önce ama 5 kilo daha verirsin tam bir fit olursun
hiç belli olmaz kuzucummm ltfn bunları kafana takma bnm gittiğimde yumurta rezervim iyiydide noldu her zmn sölüyorum 18 yumurta ile gidip 6 yumurta topladılarr.. önemli olan bu ztn seninde yeter ki 3-4 tane olsun kii bnce kesnlikle olurr kaliteli olsun yeter
Umarım faydası olur canım. Gerçi faydası olmasa da kendimi iyi hissediyorum
bnde verdimmm daha dogrusu şişim gitti ödemlerimi attım demekki ilaçtanmıştı beybiler 60 kg olarak transfer olcm aslında biraz fazla ama ilaçlar içtiğim için şu anda istesemde veremem
Olucak sen bu ugurdaa savas veriyosun
Rabbim büyük cabamizi karsiliksiz birakmicak
Kabul etmicek olsa bizi duasina riza edermiydi

Hmm 14. Güne girdim ozaman bugün yarın olurum sanıırm
inşallah olmazsn bbgmmm
erkek milleti işteee laflarıı işin ucunda fıtı fıtı varsa çekerlerrr başka yerlere

Yaaa inşallah ama Bu kadar adet belirtisi yaşayıp hamiş olursam şook olurum Canım yiğeninden sonra evlat hasreti dahada depreşti benden
Sorma sorma ben de hergün yeğenim kucakta , herkesin gözü ben de rabbim sana da nasip etsin filan demeler.. off off
300 ünite nasıl oluyorr kesinlikle yarar bence kasıkların ağrıyormuş doktorum bana kasıkların ağrıması iyi bişey demişti
Canım 2 toz menopur 1 fostimon 300 e denk geliyor sanırın zaten gonal f i bile 100 e ayarlayıp vuruyordum aşılamada 1 günde
Canikom ben sızmışım valla temizlik şu bu derken bayılmışım resmen
Kuzum yok olmuyor belki de oluyordur ben farketmemişimdir
Ahahah enişte tam bir fırsatçı
Ayy kızlar günlerdir telefonu elime alamıyorum. Midemde odun ateşi var resmen. Buna da şükür deyip ilaç almamaya çalışarak günlerimi geçirmeye çalışıyorum. İnşallah herkes iyidir
Canımm nasılsınnn özledik seni iyi olmana sevindim Bizler de iyiyiz debelenmeye devam
Canım güncel amh ı hiç bilmiyorum 2-3 yıl önce 1.49 mu neydi galiba
Kız misafirim o gün günübirlik gelip gittiler, bende yatılı kalmamışlardı
Ay ne bilim muhteşem hafızamla öyle sandım
Canım o kasık ağrısı iğneden sonra oluyor mesela şuan yok. İnşallah iyi birşeydir sağol kuzum benim

Kuzum sen daha snra zaman kaybetmedn tüp e dgru yönel
Evet canımın içi zaten şubatta da olmazsa martta direk tüp bebek.
Konustuk doktor ile de .
Aslında ben hemen şubatta yumurta toplama işlemi istiyorum ama doktorum taze transfer diyor o konuda kararsızım.
Taze transferlerin çoğu düşük oluyor ya da kimyasal

Evet polikistik over var malesef ben hap yutamadığım için toz olanını kullandım 2 ay sonra hap almaya karar verdim 2 tane içtim haptan gebe olduğu mu öğrendim ve bıraktım toz olanla gebe kaldım yani
Ne güzel darısı bize inşallah canım peki bunu duşında başka bir şey yaptın mı? yada eşinde bir sorun var mıydı?

Kız dur öyle deme ben de taze transfer olcam

Haha bencede iyiki konuşmuşsunuz .. bizimkide doktor anlatıyor anlatıyor çıkyoruz kapıya ben birşey anlamadım diyor
Haha herşeyi tek tek açıklıcaz onlara çok düz mantıklar yaa
inşallah olmazsn bbgmmm

erkek milleti işteee laflarıı işin ucunda fıtı fıtı varsa çekerlerrr başka yerlere
kesinlikle öyle valla
Sorma sorma ben de hergün yeğenim kucakta , herkesin gözü ben de rabbim sana da nasip etsin filan demeler.. off off
Anladım canım işte dozunu senin yumurtalara göre ayarlamışlar bide tüpte hedef çok yumurta toplamak olur ya onun için, çok güzel yumoş büyücek senin
Sorma valla ona yeterki o olsun

%20 ileri hareket hızı. Vitamin verdi doktor . İnsallah cok etkilemez bu durumu
Biraz kafayı rahatlatmak lazim femera tedavisinin ikincisi daha etkili diyorlar adet olursan moralini bozma sakin devam et sonuçta imkansız değil

kuzu belli olmuyor ya o bnmki kimyasal oldu mesela eşimin teyzeside taze oldu ama onun ilk denemede tuttu biraz yumoşla alakalı

hepsi aynı dün sperm testi verdi eve geldi adetin bitti mi diyor

kuzu belli olmuyor ya o bnmki kimyasal oldu mesela eşimin teyzeside taze oldu ama onun ilk denemede tuttu biraz yumoşla alakalı
Ben en iyisi forumda bu konuyla ilgili araştırma yapmayayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…