- 8 Eylül 2020
- 1.399
- 7.052
- 88
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #63.181
Senin amh kaçtı ki?İnşallah güzel kaliteli yumurtalarım olur rezervimi beğenmedi ya çok üzülüyorum
Kuzum sen kilolu değilsin ki zaten sana söylemiştim daha önce ama 5 kilo daha verirsin tam bir fit olursun
kaç kilosunuz ve boyunuz nedir, ben de kilo takıntılıyım ya, 2 kilo alsam kendimi kocaman hissediyorum ki 2 kilo aldım pandemideTüpe giidip kilom sorun cikarsin istemiyorum
Olmayan kilom
Bende çatlatma iğnesinde tat değişikliği ve ağız kuruluğu olmuştu, kesinlikle oluyor bence, bi tanıdığımda da tüp bebek sürecindeki iğnelerden sonra ağzının tadının değiştiğini söylemişti iğneden sonra, kalıcı değil ama oluyor böyle bişey, biz farkediyoruzdur belki sadeceLaRisaCca iğnelerden sonra ağzında değişik bir tat oluyor mu ben öyle hissediyordum. Eşim de saçmalama sana öyle geliyordur göbeğe vuruyorsun ağzına nasıl gelsin diyordu
Kız misafirim o gün günübirlik gelip gittiler, bende yatılı kalmamışlardıAyseee1987 misafirin gitmedi mi canım
Canım bana oluyor. Hatta vajinaya koyulan fitiller, jeller ağzımda tuhafbir tst bırakıyor, ilk zamanlar çatlamayı görmek için vajinal ultrasonla 2 gün arayla 4 kez bakmıştı bir ara doktor, o hafta ekşimsi acı değişik bir tat olmuştu ağzımda. Sonra araştırdım evet herkeste olmasada bazı kişilerde öyle oluyormuş. Mesala progeston fitilinde yazar ağızda tuhaf tat bırakır diye. İğnede de hormon var ondan oluyor, büyük ihtimal gebe olduğun zamanda ağzında tuhaf tat olacaktır.LaRisaCca iğnelerden sonra ağzında değişik bir tat oluyor mu ben öyle hissediyordum. Eşim de saçmalama sana öyle geliyordur göbeğe vuruyorsun ağzına nasıl gelsin diyordu
Geçmiş olsun güzelim. Hadi yolu yarıladın hatta yarısını geçtinAyy kızlar günlerdir telefonu elime alamıyorum. Midemde odun ateşi var resmen. Buna da şükür deyip ilaç almamaya çalışarak günlerimi geçirmeye çalışıyorum. İnşallah herkes iyidir
kızzz hani şubat sonu görüşme vardııııAy guzel dinlendimm ilac anca iyi gelldii ama bu hafta calismicammm
Bu firsati degerlendiripp.
Yarinn diyetisyen randevusu aldimm bebege kdr muhtemelen iki aylik onceki sürecimde guzel bi kilo vermek istiyorumm
Sonraa kaş ve cilt bakimi icin biyerden randevu aldimm
aynı bela bndede var bnde lazeerliyim ama siyah siyah tüycükler çıkıyor oda canımı sıkıyorr bende normalde gitmeliydim lazere ama 2 aydır vücduma ışın almamak için erteledm ağda yaptırcmOhhh sefan olsun bebeğim bi güzel ver kilonu salın salın gezben pazartesi gidip kaşımı filan aldırmıştım. Adeti salı bekliyordum, ağdayı da pazartesi halledicektim ama c.tesi leke gelince onu kendim evde hallediverdim artık bir sonraki ağda opu ya filan olur aslında ben lazer yaptırdım ama tüy gibi oluyor
evet canım bnde yaşadım hatta son iğneme yaklaşırken merdiven inip çıkmak yada yürümek eğilmek beni zorluyordu ilişkiye fln girememiştim kasıklarım sanki patlıycak gibiydi çok normaledaecoo @peraares C Capanin Gururu Teyom @Skrkz17 kızlar sol kasığım ağrıyor. Siz de bu ilaçları kullanırken kasık ağrısı yaşadınız mı?
hiç belli olmaz kuzucummm ltfn bunları kafana takma bnm gittiğimde yumurta rezervim iyiydide noldu her zmn sölüyorum 18 yumurta ile gidip 6 yumurta topladılarr.. önemli olan bu ztn seninde yeter ki 3-4 tane olsun kii bnce kesnlikle olurr kaliteli olsun yeterİnşallah güzel kaliteli yumurtalarım olur rezervimi beğenmedi ya çok üzülüyorum
Kuzum sen kilolu değilsin ki zaten sana söylemiştim daha önce ama 5 kilo daha verirsin tam bir fit olursun
bnde verdimmm daha dogrusu şişim gitti ödemlerimi attım demekki ilaçtanmıştı beybiler 60 kg olarak transfer olcm aslında biraz fazla ama ilaçlar içtiğim için şu anda istesemde verememUmarım faydası olur canım. Gerçi faydası olmasa da kendimi iyi hissediyorum
Olucak sen bu ugurdaa savas veriyosun
Rabbim büyük cabamizi karsiliksiz birakmicak
Kabul etmicek olsa bizi duasina riza edermiydi
inşallah olmazsn bbgmmmHmm 14. Güne girdim ozaman bugün yarın olurum sanıırm
erkek milleti işteee laflarıı işin ucunda fıtı fıtı varsa çekerlerrr başka yerlereBen burdayım birazdan gidebilirimeşimle bu tedavi aşamasını konuşuyorduk. Doktorlar gün aşırı diyor ya. Eşim onu bir günde aşırı ilişki olcak fazla fazla diye sanıyormuş iyiki konuşmuşuz canım cıkcakmış
Sorma sorma ben de hergün yeğenim kucakta , herkesin gözü ben de rabbim sana da nasip etsin filan demeler.. off offYaaa inşallah ama Bu kadar adet belirtisi yaşayıp hamiş olursam şook olurum Canımyiğeninden sonra evlat hasreti dahada depreşti benden
Canım 2 toz menopur 1 fostimon 300 e denk geliyor sanırın zaten gonal f i bile 100 e ayarlayıp vuruyordum aşılamada 1 günde300 ünite nasıl oluyorrkesinlikle yarar bence kasıkların ağrıyormuş doktorum bana kasıkların ağrıması iyi bişey demişti
Canikom ben sızmışım valla temizlik şu bu derken bayılmışım resmen
Kuzum yok olmuyor belki de oluyordur ben farketmemişimdirLaRisaCca iğnelerden sonra ağzında değişik bir tat oluyor mu ben öyle hissediyordum. Eşim de saçmalama sana öyle geliyordur göbeğe vuruyorsun ağzına nasıl gelsin diyordu
Ahahah enişte tam bir fırsatçıBen burdayım birazdan gidebilirimeşimle bu tedavi aşamasını konuşuyorduk. Doktorlar gün aşırı diyor ya. Eşim onu bir günde aşırı ilişki olcak fazla fazla diye sanıyormuş iyiki konuşmuşuz canım cıkcakmış
Canımm nasılsınnn özledik seni iyi olmana sevindimAyy kızlar günlerdir telefonu elime alamıyorum. Midemde odun ateşi var resmen. Buna da şükür deyip ilaç almamaya çalışarak günlerimi geçirmeye çalışıyorum. İnşallah herkes iyidir
Canım güncel amh ı hiç bilmiyorum 2-3 yıl önce 1.49 mu neydi galibaSenin amh kaçtı ki?
kaç kilosunuz ve boyunuz nedir, ben de kilo takıntılıyım ya, 2 kilo alsam kendimi kocaman hissediyorum ki 2 kilo aldım pandemidemillet dalga geçiyo bi de anlamıyolar beni ya
Bende çatlatma iğnesinde tat değişikliği ve ağız kuruluğu olmuştu, kesinlikle oluyor bence, bi tanıdığımda da tüp bebek sürecindeki iğnelerden sonra ağzının tadının değiştiğini söylemişti iğneden sonra, kalıcı değil ama oluyor böyle bişey, biz farkediyoruzdur belki sadece
Ay ne bilim muhteşem hafızamla öyle sandımKız misafirim o gün günübirlik gelip gittiler, bende yatılı kalmamışlardı
Canım o kasık ağrısı iğneden sonra oluyor mesela şuan yok. İnşallah iyi birşeydir sağol kuzum benimkızzz hani şubat sonu görüşme vardıııı
aynı bela bndede var bnde lazeerliyim ama siyah siyah tüycükler çıkıyor oda canımı sıkıyorr bende normalde gitmeliydim lazere ama 2 aydır vücduma ışın almamak için erteledm ağda yaptırcm
evet canım bnde yaşadım hatta son iğneme yaklaşırken merdiven inip çıkmak yada yürümek eğilmek beni zorluyordu ilişkiye fln girememiştim kasıklarım sanki patlıycak gibiydi çok normal
hiç belli olmaz kuzucummm ltfn bunları kafana takma bnm gittiğimde yumurta rezervim iyiydide noldu her zmn sölüyorum 18 yumurta ile gidip 6 yumurta topladılarr.. önemli olan bu ztn seninde yeter ki 3-4 tane olsun kii bnce kesnlikle olurr kaliteli olsun yeter
bnde verdimmm daha dogrusu şişim gitti ödemlerimi attım demekki ilaçtanmıştı beybiler 60 kg olarak transfer olcm aslında biraz fazla ama ilaçlar içtiğim için şu anda istesemde veremem
Evet canımın içi zaten şubatta da olmazsa martta direk tüp bebek.Kuzum sen daha snra zaman kaybetmedn tüp e dgru yönel
%20 ileri hareket hızı. Vitamin verdi doktor . İnsallah cok etkilemez bu durumuInsallah Rabbim çok bekletmesin eğer eşinde hız sayı problemi yoksa olur insallah
Ne güzel darısı bize inşallah canım peki bunu duşında başka bir şey yaptın mı? yada eşinde bir sorun var mıydı?Evet polikistik over var malesef ben hap yutamadığım için toz olanını kullandım 2 ay sonra hap almaya karar verdim 2 tane içtim haptan gebe olduğu mu öğrendim ve bıraktım toz olanla gebe kaldım yani
Kız dur öyle deme ben de taze transfer olcamEvet canımın içi zaten şubatta da olmazsa martta direk tüp bebek.
Konustuk doktor ile de .
Aslında ben hemen şubatta yumurta toplama işlemi istiyorum ama doktorum taze transfer diyor o konuda kararsızım.
Taze transferlerin çoğu düşük oluyor ya da kimyasal
Haha herşeyi tek tek açıklıcaz onlara çok düz mantıklar yaaHaha bencede iyiki konuşmuşsunuz .. bizimkide doktor anlatıyor anlatıyor çıkyoruz kapıya ben birşey anlamadım diyor
kesinlikle öyle vallainşallah olmazsn bbgmmm
erkek milleti işteee laflarıı işin ucunda fıtı fıtı varsa çekerlerrr başka yerlere
Anladım canım işte dozunu senin yumurtalara göre ayarlamışlar bide tüpte hedef çok yumurta toplamak olur ya onun için, çok güzel yumoş büyücek seninCanım 2 toz menopur 1 fostimon 300 e denk geliyor sanırın zaten gonal f i bile 100 e ayarlayıp vuruyordum aşılamada 1 günde
Canikom ben sızmışım valla temizlik şu bu derken bayılmışım resmen
Kuzum yok olmuyor belki de oluyordur ben farketmemişimdir
Ahahah enişte tam bir fırsatçı
Canımm nasılsınnn özledik seni iyi olmana sevindimBizler de iyiyiz debelenmeye devam
Canım güncel amh ı hiç bilmiyorum 2-3 yıl önce 1.49 mu neydi galiba
Ay ne bilim muhteşem hafızamla öyle sandım
Canım o kasık ağrısı iğneden sonra oluyor mesela şuan yok. İnşallah iyi birşeydir sağol kuzum benim
Biraz kafayı rahatlatmak lazim femera tedavisinin ikincisi daha etkili diyorlar adet olursan moralini bozma sakin devam et sonuçta imkansız değil%20 ileri hareket hızı. Vitamin verdi doktor . İnsallah cok etkilemez bu durumu
kuzu belli olmuyor ya o bnmki kimyasal oldu mesela eşimin teyzeside taze oldu ama onun ilk denemede tuttu biraz yumoşla alakalıEvet canımın içi zaten şubatta da olmazsa martta direk tüp bebek.
Konustuk doktor ile de .
Aslında ben hemen şubatta yumurta toplama işlemi istiyorum ama doktorum taze transfer diyor o konuda kararsızım.
Taze transferlerin çoğu düşük oluyor ya da kimyasal
Haha herşeyi tek tek açıklıcaz onlara çok düz mantıklar yaa
kesinlikle öyle valla
Sorma sorma ben de hergün yeğenim kucakta , herkesin gözü ben de rabbim sana da nasip etsin filan demeler.. off off
Anladım canım işte dozunu senin yumurtalara göre ayarlamışlar bide tüpte hedef çok yumurta toplamak olur ya onun için, çok güzel yumoş büyücek senin
Sorma valla ona yeterki o olsun
Günaydın
Ben en iyisi forumda bu konuyla ilgili araştırma yapmayayım :))kuzu belli olmuyor ya o bnmki kimyasal oldu mesela eşimin teyzeside taze oldu ama onun ilk denemede tuttu biraz yumoşla alakalı
Oyy kuzum Allah korusunKız dur öyle deme ben de taze transfer olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?