Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar bende cuma gunu sabah 10.40 da ignwmi vurdum cmts 11de iliskli oldu pazar sabah ve aksam regli tarihimi net bilemyrm cnku yasmin kullnmstm gecen ay simdi ne zaman test yapmaylm yani kacinci gunde adetim 27 eylul gibi gemesini beklemk istiyorum.Kacinci gunde idrar testi dogru cevap verir.12 .14 .15 diye okudum hep .Insalalh anne olucaz .Sabir
Kizlar bende cuma gunu sabah 10.40 da ignwmi vurdum cmts 11de iliskli oldu pazar sabah ve aksam regli tarihimi net bilemyrm cnku yasmin kullnmstm gecen ay simdi ne zaman test yapmaylm yani kacinci gunde adetim 27 eylul gibi gemesini beklemk istiyorum.Kacinci gunde idrar testi dogru cevap verir.12 .14 .15 diye okudum hep .Insalalh anne olucaz .Sabir
LaRisaCca
birşey daha soracaktım canım. Eşim test verdi. Doktorlar sperm durumu ile ilgili de bilgi veriyor mu? Eşimin iki sonucu düşük, bir sonucu normaldi.