Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gell kizz aciklamaa yaapp bizeee
Betann kac ciktii soylee helee😁
Yoookk söyletemezsin ona, şirinlik yapar, ayyy kızlar alemsiniz fln yazar, ama beta yükselince söyler. Bekleme yani söylemeyecek 😆
Bak bu olaydan bir tek C Capanin Gururu Teyom haberdardır. Oda yalan olmasın diye şimdi bize bişey yazmıyor😝

Ahahahahhahahahahah 😂😂😂😂😂😂 yarılllldımmm. Bu defa masumumm ayşoş inanki bak 😂😂😂 sadece gebelik takvimine göre eşimle ilişki olan gün 13. Gün yani yumurtlamanın bir önceki gününe denk geliyo sözde ama bunu testi yaptığım gün gördüm takvime bakınca.ama bu durumda regl takvimine göre testi ilişkiden 6 gün sonra yapmış oluyorum yani adetten 8 gün önce. E bu zaten vakit olarak erken gebelik testinde çıkması mümkün olan birşey değil o yüzden inanınki tamamen sporsal ve hatta o tarihte karantinam bitmişti doktor zaten tahlil istemişken hcg de isteyebilirdim istemedim. Ben masumum 😂
He yavvv he he🤣🤣

Yoookk söyletemezsin ona, şirinlik yapar, ayyy kızlar alemsiniz fln yazar, ama beta yükselince söyler. Bekleme yani söylemeyecek 😆
Bak bu olaydan bir tek C Capanin Gururu Teyom haberdardır. Oda yalan olmasın diye şimdi bize bişey yazmıyor😝
😂😂😂😂😂😂😂 ya ayşoş bak yemin ettim kız öldüm gülmekten

Berabermi hcg vermmeye gidiyolla diyosunn 😁

Nasıl da biliyor haberdar olduğumu 😂dur biraz gizem yaratalım 🤣🤣

Yok özelden yazışıyorlar anam bunlar sırdaş😂🤣

Neden neden neden bunu aysemle banaa bizee halka yPtinizzz😁

Nasıl da biliyor haberdar olduğumu 😂dur biraz gizem yaratalım 🤣🤣

H halleycik canım hee heee de geç😆😆
Bak canım C Capanin Gururu Teyom bu yalana dayanamadı, bize yalan söyleyemeyeceği için kk dan çıktı, kadın şu an çevrimdışı😝🤣🤣🤣🤣
Durunnnnn açıklıyorum C Capanin Gururu Teyom hamile 😂😂😂

Back
X