- 26 Mart 2018
- 28.484
- 128.071
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #51.961
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi ağrı kesici alayım en iyisiAdetten olmaz o zaman. Ilaçlardan diyeyim![]()
Inşallah canisi inşallah yha bir resim atsam ayıp olurmu bugün böle yoğun bir akıntı gelmiş sarı yaniKuzucum @shlls 14. Günde çooook silik bir çizgiyle öğrendi gebeliğini. Olabiliyor yani. O yüzden umut hep vardır
Bugün kaçıncı gündü kuzum?Inşallah canisi inşallah yha bir resim atsam ayıp olurmu bugün böle yoğun bir akıntı gelmiş sarı yani
Hatta ben sandım regl geldi diye bir baktım peçete sapsarı acaba nedir meraklanmadim değil yani acaba bnm gibi olup hamile kalan varmiki
Öğrenenin yapıldığı gun dâhil 16. Gun cnm bnmBugün kaçıncı gündü kuzum?
Canım benim çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede ayaklanırlarKuzum ara ara okudum aslında yazdıklarınızı ama yazamadım canım çok sıkkın birkaç gündür keyfim yok en yakın arkadaşım ailece covid olmuşlar ama çok ağır atlatıyorlarzaten bu çocuk konusu psikolojimi iyice alt üst etti bir de üstüne böyle şeyler olunca ..
Way anaaa amh o olsa dünyanın bütün çocuklarını doğururdum![]()
Canım o yoğun akıntı adet belirtisi de olabilir gebelik de olabilir az kaldı zaten cumartesi tekrar bir test yapalım inşallah bebiştirInşallah canisi inşallah yha bir resim atsam ayıp olurmu bugün böle yoğun bir akıntı gelmiş sarı yani
Hatta ben sandım regl geldi diye bir baktım peçete sapsarı acaba nedir meraklanmadim değil yani acaba bnm gibi olup hamile kalan varmiki
Bir gün daha sabır kuzum yarın test yaparsın hıÖğrenenin yapıldığı gun dâhil 16. Gun cnm bnm
Tabikiside bebeğimçılgın kızlar grubuyuz yeminle
Canım ben 3 gebelik yaşadım 3 ünde de 5. Haftanın son günlerinde keseyi gördüm sen şuan 4+6 dasın endişe etme değerin çok güzel arttı ve bu sağlıklı bir gebelik Allahın izniyle inşallah çok güzel olacak herşey ve bence doktorunu değiştir.7 haftalık keseye miyom dediği hastası varmış. Sana da sende miyom mu var dedi belki de kese vardı anlamadı.
Kahve içmeye zamanım olmadı cnm
Ayyy kuzum üzüldüm vallahi geçen gün hava fırtınalı idi bnm TV'nin kablosu uçmuş 1gun tvsiz kaldım bendeKuzum ne yapayım buzdolabı bozulmuştu yenisini aldık onda da sorun çıktı günlerdir hiç oturmadım yerimesen nasılsın nasıl gidiyor ?
Açıklama yapmadı mı sadece sıkıntı olur mu dediLaRisaCca kuzum story attın ya o doktora eşim korona oldu, sıkıntı olur mu diye sordum. Maalesef olur diye cevap verdi
Hemde nasıl üzüntü evresinden sonra da etrafımdakilere sataşma evrem başlıyor sonra yumurtlama evresinde sil baştan hayaller hevesler geliyor AllahtanKızlar ben mi abartıyorum bilmiyorum her adet olacağımı hissettiğimde kahroluyorum ağlamaktan , kafamı duvarlara vurmak istiyorum sinirden![]()
Canım boynundan dolayı olabilir stresden dolayı bazen kasılıyo baş ağrısı yapıyo. Düz bir zemine sırt üstü yat boynunun altınada el havlusunu rulo yapıp koy. Bir kaç saat sonra baş ağrın azalırsa boynundandır.Baş ağrım da geçmiyor kızlar yakorkmaya başladım
Aynen öyle canımAçıklama yapmadı mı sadece sıkıntı olur mu dedi
Sarı akıntı bildiğim kadarıyla üşütünce oluyor. Yanlış mı biliyorumInşallah canisi inşallah yha bir resim atsam ayıp olurmu bugün böle yoğun bir akıntı gelmiş sarı yani
Deneyeyim kuzum bunu tam böyle alnım ağrıyor bide kulaklarımdan arkaya doğru ensemCanım boynundan dolayı olabilir stresden dolayı bazen kasılıyo baş ağrısı yapıyo. Düz bir zemine sırt üstü yat boynunun altınada el havlusunu rulo yapıp koy. Bir kaç saat sonra baş ağrın azalırsa boynundandır.
Aman benim doktorum da sorun yok dediAynen öyle canımsadece öyle dedi
Döktürmüşün yine maşallah, afiyet olsunKahve içmeye zamanım olmadı cnm
LaRisaCca kuzum story attın ya o doktora eşim korona oldu, sıkıntı olur mu diye sordum. Maalesef olur diye cevap verdi
Kuzu niye testini harcıyorsun kiiDöktürmüşün yine maşallah, afiyet olsun
ozaman Sıradaki testim benden tüm umudunu yitirmiş ama moralini yitirmemiş olanlara gelsin
böylelikle tartışmalara son noktayı koymuş olalımEki Görüntüle 2742283