Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzucum @shlls 14. Günde çooook silik bir çizgiyle öğrendi gebeliğini. Olabiliyor yani. O yüzden umut hep vardır
Inşallah canisi inşallah yha bir resim atsam ayıp olurmu bugün böle yoğun bir akıntı gelmiş sarı yani
Hatta ben sandım regl geldi diye bir baktım peçete sapsarı acaba nedir meraklanmadim değil yani acaba bnm gibi olup hamile kalan varmiki

Inşallah canisi inşallah yha bir resim atsam ayıp olurmu bugün böle yoğun bir akıntı gelmiş sarı yani
Hatta ben sandım regl geldi diye bir baktım peçete sapsarı acaba nedir meraklanmadim değil yani acaba bnm gibi olup hamile kalan varmiki
Bugün kaçıncı gündü kuzum?

Kuzum ara ara okudum aslında yazdıklarınızı ama yazamadım canım çok sıkkın birkaç gündür keyfim yok en yakın arkadaşım ailece covid olmuşlar ama çok ağır atlatıyorlar 🥺 zaten bu çocuk konusu psikolojimi iyice alt üst etti bir de üstüne böyle şeyler olunca ..
Canım benim çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede ayaklanırlar 🥺
Way anaaa amh o olsa dünyanın bütün çocuklarını doğururdum 😂😂
😂😂😂
Canım o yoğun akıntı adet belirtisi de olabilir gebelik de olabilir az kaldı zaten cumartesi tekrar bir test yapalım inşallah bebiştir

😂😂😂 çılgın kızlar grubuyuz yeminle

Canım ben 3 gebelik yaşadım 3 ünde de 5. Haftanın son günlerinde keseyi gördüm sen şuan 4+6 dasın endişe etme değerin çok güzel arttı ve bu sağlıklı bir gebelik Allahın izniyle inşallah çok güzel olacak herşey ve bence doktorunu değiştir.7 haftalık keseye miyom dediği hastası varmış. Sana da sende miyom mu var dedi belki de kese vardı anlamadı.
Tabikiside bebeğim😂😂😁

Eklentiler

• IMG-20201217-WA0003.webp
    IMG-20201217-WA0003.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 28
Kuzum ne yapayım buzdolabı bozulmuştu yenisini aldık onda da sorun çıktı günlerdir hiç oturmadım yerime 🥺🥺 sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Ayyy kuzum üzüldüm vallahi geçen gün hava fırtınalı idi bnm TV'nin kablosu uçmuş 1gun tvsiz kaldım bende 😭 şükür cnm hayat uğraş dur

Kızlar ben mi abartıyorum bilmiyorum her adet olacağımı hissettiğimde kahroluyorum ağlamaktan , kafamı duvarlara vurmak istiyorum sinirden 😅
Hemde nasıl üzüntü evresinden sonra da etrafımdakilere sataşma evrem başlıyor sonra yumurtlama evresinde sil baştan hayaller hevesler geliyor Allahtan 😅😅

Baş ağrım da geçmiyor kızlar ya 😔 korkmaya başladım
Canım boynundan dolayı olabilir stresden dolayı bazen kasılıyo baş ağrısı yapıyo. Düz bir zemine sırt üstü yat boynunun altınada el havlusunu rulo yapıp koy. Bir kaç saat sonra baş ağrın azalırsa boynundandır.

Sarı akıntı bildiğim kadarıyla üşütünce oluyor. Yanlış mı biliyorum 🙄

Canım boynundan dolayı olabilir stresden dolayı bazen kasılıyo baş ağrısı yapıyo. Düz bir zemine sırt üstü yat boynunun altınada el havlusunu rulo yapıp koy. Bir kaç saat sonra baş ağrın azalırsa boynundandır.
Deneyeyim kuzum bunu tam böyle alnım ağrıyor bide kulaklarımdan arkaya doğru ensem
Aynen öyle canım 😊sadece öyle dedi
Aman benim doktorum da sorun yok dedi 🤭 bi de bunu düşünme sakın 😚

Back
X