Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LaRisaCca LaRisaCca aklıma düşürdün falaaddine gittim 😂lambadaki cin bebeğin b sini bile söylemedi 😂bakalım tarot ne diyecek 😂reklam izlemekten öldüm
Lambadaki Cin Söyle Teoya onun bebeği şu an karnında, Hey lambadaki cin sesime kulak ver Saklama... söyle bunu teoya😍🤩 🌹🌹🌹

İlaca rağmen geçmeyen baş ağrımla iyi geceler diliyorum sizlere 😴
Geçmiş olsun canımıniçi Allah rahatlık versin ❤️
Ne dese beğenirsin ocak ayında önüme bir engel çıkacakmış 🤔ocak ayı tüp bebek deneme ayım. Anaaam keşke sormayaydım :KK70: yaktın beni Falo:KK70:
Anammm 🤨 azını bantlarım deseydin 😂Bana da altın yağacak sana dedi lamba cini yine bebeden haber yok.
Armutt yedimm aplaaalarr 😁
Afiyet olsun beybisisii😂
Bende bendee yaaa kıskandım bende Kıbrısa Magosa Liman girişine asacam🤣
Biraz masraflı olacak ama şimdiye kadar ilaçlara aşılamalara filan koyduğımuz parayı düşününce çok değil sanki 😂

Anammm 🤨 azını bantlarım deseydin 😂Bana da altın yağacak sana dedi lamba cini yine bebeden haber yok.

Afiyet olsun beybisisii😂

Biraz masraflı olacak ama şimdiye kadar ilaçlara aşılamalara filan koyduğımuz parayı düşününce çok değil sanki 😂
Kız bana altını diyeydi bari😂biraz teselli olurdum 😂😂gümüş dahi kabulümdü 😂

Afiyet olsun beybisisii😂

Bebek olsun afişleri Muhtara kakalıyacam🤣 hep oy verdik, verde ver, Bi kerede onlar versin😝

Back
X