Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok bacım, orda bebek var mı yok mu onu mu diyo? Ha diyorsa hemen onuda yüklerim ben. Dedim ya sürünmek şart ama CCapanin Gururu Teyom
un Cini benimle muhatap olmasın, onu hiç sevmedim, Teoya doğruları söylemiyor
Yok bacım, orda bebek var mı yok mu onu mu diyo? Ha diyorsa hemen onuda yüklerim ben. Dedim ya sürünmek şart ama CCapanin Gururu Teyom
un Cini benimle muhatap olmasın, onu hiç sevmedim, Teoya doğruları söylemiyor
Tam aksine doktorun kontrolsüzlüğü bitanem. Hiç 10. Gün yumurta olgunlaşıp çatlar mı bana gereğinden fazla dozda iğne kullandırdı.
Oğlum geldi ama nasip olmadı o başka
Yeni müdür geldi kuzum eskisi hasta olup gitti oda vedalaşmaya geldi o yzdn 16 merkez müdürü geldi var ya beynm dolandı ögleden snrada yeni gelenin misfrleri vardı çok şükür sorunsuz atlattık ama bnde bittm dünn. Neyseki bu müdür baya aktif kafamda bazı şeyleri sürekli düşün dur olmuyo
Ben bi ker gördüm oda kimyasal gebelik yaşadıgımda evde vardı test yapıyım bakıyım dedm kandada ögrenmiştm hamileym die yaptm ikinci çizgi çıktı sonra onu poşete koyup baya sakladm baktm snra görnce aglıyorm attm Ondn snrada hiç görmedm