- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #52.221
sela okunuyor oturdum şimdi hepimize dua ettim allah kabul etsin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm Allah razı olsunsela okunuyor oturdum şimdi hepimize dua ettim allah kabul etsin![]()
cnmm benimm çok saoll şimdi pcden yazıyorum daha iyiymKuzucum çok çok geçmiş olsun![]()
Allah razı olsun canım benim.. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahsela okunuyor oturdum şimdi hepimize dua ettim allah kabul etsin![]()
cnm benim çok saol durup dururken iş aldım başıma yaAuyy kuzmmm bnmm ck gecms olsnnncok dkktli ol
![]()
İyi haberlerini bekliyoruz canımKızlarr günaydınnnBugün bizim kontrolümüz var. Bize dua edin teyzeleri
![]()
cnm benim çok saol şükür daha iyiyimÇok geçmiş olsun canım benim.
Çok silik gölge gibi çıktı canımE hadi yap o zaman
Tek sevdiğim sakatatgüzel yapılırsa bayılırım mumbara
güzel haberlerle gel canım.Kızlarr günaydınnnBugün bizim kontrolümüz var. Bize dua edin teyzeleri
![]()
lariiimmm niyeyseAminnn duyguşş inşallahh
Kim kimi bırakıyoooHayaletiniz olurum çökerim Allama
Oğlun olacağını öğreneceğin güzel bir cumabekliyorum haberini
Ben belirti yaşamadım canım yumurtanın döllenip rahim içine tutunması yaklaşık 5 gün sürüyormuşHanımlar herkese merhaba hayırlı cumalar. 10 Aralık Perşembe günü kontrole gittim femera kullanmıştım ve 1 yumurtalığım gelişmişti 19 mm. Akşam saat 6 da çatlatma iğnemi oldum. Hemen ertesi günü saat 3 te aşılama yaptırdım. Bugün 8. günüm ama bende belirti falan yok. Olmadığını biliyorum ama ümit işte. Çatlatma iğnesinin ağrısıda olmadı bende acaba yumurtam çatlamadı mı bu arada pkoyum.. Benim gibi belirti yaşamayan var mı? Helal edin uzun oldu![]()
Gitmediniz mi daha doktora ya da saat kaçta kontrolünüz geri dönüş yapmadın bize merak ettikAhahahaha evet farkındayımbakalım seni mutlu edebilecek miyiz
![]()
Âmin sağ ol canım benimhadi bklmm bbgm allah dualarını kabul etsnn![]()
Canım neden olmuyor tartışma mı oldu aranızdakuzum çok saol.. ağrım yokta fıtı fıtı gittti ya bu ara yumjurtlama zamanımolmayacak ya hepbir bahaneler oluyor
Rabbim dualarını kabul etsin canım benim Allah razı olsunsela okunuyor oturdum şimdi hepimize dua ettim allah kabul etsin![]()
Fotoğraf atsana bir bakalım hayatımÇok silik gölge gibi çıktı canım
Ay ne bileyim ya içimdeki istekten dolayı belki de öyle hissediyorum sağlıklı güzel haberleri gelsin de minnoşun gerisi önemli değilgüzel haberlerle gel canım.
lariiimmm niyeyseshlls in kızı olacak gibi geliyo banada. kızlar saklıyo kendini göstermiyo. erkekler her yerde sereserpe takılıyolar orda bile rahatlar ya
![]()
. sağlıklı hayırlı olsunda gerçi önemli değil.
Canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay bebişin sana gelir hasretim diner herkes gebelik belirtisi yaşayacak ya da yumurtası çatladığında sancılanacak diye bir kural yok aynı kişinin farklı gebeliklerin de dahil farklılıklar olabilir bunları düşünüp kendini üzme lütfen olumlu düşünelim güzel olsun sonuç inşallah döllenmiştir ve sana tutunmuşturHanımlar herkese merhaba hayırlı cumalar. 10 Aralık Perşembe günü kontrole gittim femera kullanmıştım ve 1 yumurtalığım gelişmişti 19 mm. Akşam saat 6 da çatlatma iğnemi oldum. Hemen ertesi günü saat 3 te aşılama yaptırdım. Bugün 8. günüm ama bende belirti falan yok. Olmadığını biliyorum ama ümit işte. Çatlatma iğnesinin ağrısıda olmadı bende acaba yumurtam çatlamadı mı bu arada pkoyum.. Benim gibi belirti yaşamayan var mı? Helal edin uzun oldu![]()
güzel haberlerle gel canım.
lariiimmm niyeyseshlls in kızı olacak gibi geliyo banada. kızlar saklıyo kendini göstermiyo. erkekler her yerde sereserpe takılıyolar orda bile rahatlar ya
![]()
. sağlıklı hayırlı olsunda gerçi önemli değil.
Gittikkk kızlarrr magnezyum verdi doktor ek olarak bir de endokrine gönderdi. ha bir de bir prenses geliyorGitmediniz mi daha doktora ya da saat kaçta kontrolünüz geri dönüş yapmadın bize merak ettik
Âmin sağ ol canım benim
Canım neden olmuyor tartışma mı oldu aranızda
Rabbim dualarını kabul etsin canım benim Allah razı olsun
Fotoğraf atsana bir bakalım hayatım
Ay ne bileyim ya içimdeki istekten dolayı belki de öyle hissediyorum sağlıklı güzel haberleri gelsin de minnoşun gerisi önemli değil
Canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay bebişin sana gelir hasretim diner herkes gebelik belirtisi yaşayacak ya da yumurtası çatladığında sancılanacak diye bir kural yok aynı kişinin farklı gebeliklerin de dahil farklılıklar olabilir bunları düşünüp kendini üzme lütfen olumlu düşünelim güzel olsun sonuç inşallah döllenmiştir ve sana tutunmuştur![]()
hadi hayırlı olsun canım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Gittikkk kızlarrr magnezyum verdi doktor ek olarak bir de endokrine gönderdi. ha bir de bir prenses geliyor![]()
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bir kız dahaaa mııııııııııııııııııııııGittikkk kızlarrr magnezyum verdi doktor ek olarak bir de endokrine gönderdi. ha bir de bir prenses geliyor![]()
Ayyyy çok sevindim canımmmGittikkk kızlarrr magnezyum verdi doktor ek olarak bir de endokrine gönderdi. ha bir de bir prenses geliyor![]()
çok şükür tatlım banada başlarız demişti dün sonra folikasitte var dedi ama e-nabız da recetelerim kısımda dün bana magnezyum yazmış gözüküyor. p.tesi gidince soracağım.Gittikkk kızlarrr magnezyum verdi doktor ek olarak bir de endokrine gönderdi. ha bir de bir prenses geliyor![]()
Ben de 15bin oldu neredeyse çarşıya indim