Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarr günaydınnn ❤️ Bugün bizim kontrolümüz var. Bize dua edin teyzeleri 🎈
güzel haberlerle gel canım. :KK39:
Aminnn duyguşş inşallahh

Kim kimi bırakıyooo 🤗❤️Hayaletiniz olurum çökerim Allama

Oğlun olacağını öğreneceğin güzel bir cuma 😂bekliyorum haberini
lariiimmm niyeyse shlls shlls in kızı olacak gibi geliyo banada. kızlar saklıyo kendini göstermiyo. erkekler her yerde sereserpe takılıyolar orda bile rahatlar ya 😂 😂 . sağlıklı hayırlı olsunda gerçi önemli değil.

Hanımlar herkese merhaba hayırlı cumalar. 10 Aralık Perşembe günü kontrole gittim femera kullanmıştım ve 1 yumurtalığım gelişmişti 19 mm. Akşam saat 6 da çatlatma iğnemi oldum. Hemen ertesi günü saat 3 te aşılama yaptırdım. Bugün 8. günüm ama bende belirti falan yok. Olmadığını biliyorum ama ümit işte. Çatlatma iğnesinin ağrısıda olmadı bende acaba yumurtam çatlamadı mı bu arada pkoyum.. Benim gibi belirti yaşamayan var mı? Helal edin uzun oldu😏❤️

Hanımlar herkese merhaba hayırlı cumalar. 10 Aralık Perşembe günü kontrole gittim femera kullanmıştım ve 1 yumurtalığım gelişmişti 19 mm. Akşam saat 6 da çatlatma iğnemi oldum. Hemen ertesi günü saat 3 te aşılama yaptırdım. Bugün 8. günüm ama bende belirti falan yok. Olmadığını biliyorum ama ümit işte. Çatlatma iğnesinin ağrısıda olmadı bende acaba yumurtam çatlamadı mı bu arada pkoyum.. Benim gibi belirti yaşamayan var mı? Helal edin uzun oldu😏❤️
Ben belirti yaşamadım canım yumurtanın döllenip rahim içine tutunması yaklaşık 5 gün sürüyormuş

Ahahahaha evet farkındayım 😂😂 bakalım seni mutlu edebilecek miyiz 😂😂
Gitmediniz mi daha doktora ya da saat kaçta kontrolünüz geri dönüş yapmadın bize merak ettik 😍
hadi bklmm bbgm allah dualarını kabul etsnn :KK200::dua:
Âmin sağ ol canım benim
kuzum çok saol.. ağrım yokta fıtı fıtı gittti ya bu ara yumjurtlama zamanım :KK43: olmayacak ya hepbir bahaneler oluyor
Canım neden olmuyor tartışma mı oldu aranızda😑
sela okunuyor oturdum şimdi hepimize dua ettim allah kabul etsin :KK200:
Rabbim dualarını kabul etsin canım benim Allah razı olsun❤️
Çok silik gölge gibi çıktı canım
Fotoğraf atsana bir bakalım hayatım❤️

lariiimmm niyeyse shlls shlls in kızı olacak gibi geliyo banada. kızlar saklıyo kendini göstermiyo. erkekler her yerde sereserpe takılıyolar orda bile rahatlar ya 😂 😂 . sağlıklı hayırlı olsunda gerçi önemli değil.
Ay ne bileyim ya içimdeki istekten dolayı belki de öyle hissediyorum sağlıklı güzel haberleri gelsin de minnoşun gerisi önemli değil 😂
Canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay bebişin sana gelir hasretim diner herkes gebelik belirtisi yaşayacak ya da yumurtası çatladığında sancılanacak diye bir kural yok aynı kişinin farklı gebeliklerin de dahil farklılıklar olabilir bunları düşünüp kendini üzme lütfen olumlu düşünelim güzel olsun sonuç inşallah döllenmiştir ve sana tutunmuştur❤️❤️❤️

Gitmediniz mi daha doktora ya da saat kaçta kontrolünüz geri dönüş yapmadın bize merak ettik 😍

Âmin sağ ol canım benim

Canım neden olmuyor tartışma mı oldu aranızda😑

Rabbim dualarını kabul etsin canım benim Allah razı olsun❤️

Fotoğraf atsana bir bakalım hayatım❤️

Ay ne bileyim ya içimdeki istekten dolayı belki de öyle hissediyorum sağlıklı güzel haberleri gelsin de minnoşun gerisi önemli değil 😂

Canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay bebişin sana gelir hasretim diner herkes gebelik belirtisi yaşayacak ya da yumurtası çatladığında sancılanacak diye bir kural yok aynı kişinin farklı gebeliklerin de dahil farklılıklar olabilir bunları düşünüp kendini üzme lütfen olumlu düşünelim güzel olsun sonuç inşallah döllenmiştir ve sana tutunmuştur❤️❤️❤️
Gittikkk kızlarrr magnezyum verdi doktor ek olarak bir de endokrine gönderdi. ha bir de bir prenses geliyor 🙈🙈

Gittikkk kızlarrr magnezyum verdi doktor ek olarak bir de endokrine gönderdi. ha bir de bir prenses geliyor 🙈🙈
çok şükür tatlım banada başlarız demişti dün sonra folikasitte var dedi ama e-nabız da recetelerim kısımda dün bana magnezyum yazmış gözüküyor. p.tesi gidince soracağım.
Ayyy ayyy hoşgelsin bakalım Prenses :emir_bebek::emir_bebek:
LaRisaCca LaRisaCca totem tutmadı :KK70:

Back
X