Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yasakları del halley napıyım eşime dedim test al kaçtane diyor 2 tane almıs içimden bişey dürttü ben normalde uyumam öğlen bir tatlı uyku bastırdı arada kasıklarıma ağrı giriyor sık idrara çıkıyorum ve sabah 7 de kalkıyorum bu aralar ve acıkmıs oluyorum hissettim herhalde bilmiyorum 6.hissim baya iyi fal da güzel bakarım 🙏😊😜🤣
Ordann banadaa bak bi kizzz falcik😁

E aşılamada bayıltmıyokii ultrason cihazı yoktuu 🙄 bende sağlı sollu vardı yumurta ortaya biyere kondurdu galiba 😅😅😅
Tam yerine denk gelmiş 😂
Fatmaylaa ben aynu gunde catlatma olduu o heycaanla test yapiyoo
Bense suan cigkofte gomdumm
Testimm bilee yok yapcakk 😁
Tutmayin beni gidip test alcamm 😁😁
Durduğun kabahat senin 😂😂😂
İlişkiden bikaç gün geçti mi dürtülüyorum resmen test test diye 😂😂
Sen ilişkiden sonra ben ilişki yokken 😂😂😂

Yasakları del halley napıyım eşime dedim test al kaçtane diyor 2 tane almıs içimden bişey dürttü ben normalde uyumam öğlen bir tatlı uyku bastırdı arada kasıklarıma ağrı giriyor sık idrara çıkıyorum ve sabah 7 de kalkıyorum bu aralar ve acıkmıs oluyorum hissettim herhalde bilmiyorum 6.hissim baya iyi fal da güzel bakarım 🙏😊😜🤣
Sen fal bak bize o zaman. Dün falaaddin bizi yerden yere vurdu 😂😂

Olmazsa da git adamı dövmeye 😂
Daha önce gittiğim zaman evlenceğim zamanı işimi gücümü hep bilmişti bakalım en önemli mevzuyu bilecek mi 😅 şaka bir yana onlar işin kafa dağıtma aktiviteleri. Her gün sizleri de düşünerek dua ediyorum meryem suresi okumaya başladım

Olmazsa da git adamı dövmeye 😂
Ona biz de yardım ederiz 😂 pis umut taciri
Gidemdee nick name mi
Çizgisiz halleycik yapimm 😁💩
Ne o kız pijamalı eşşek gibi 😂😂 yapma yapma
😂😂😂😂 benim bir de 4 ay önce gittiğim meşhur falcı 4 ay içinde hamile kalcan demişti bu faldan sonra 4. Ayım çıkarsa adama çiçek götürcem umudum fallara kaldı 😅
Ahhh ahhh 😂 ilerde popolarına vurup güleriz bu anılara inşallah 😂😂 şahsen 4 ay önce bir falcı bana “4ay sonra kucağında yetişkin gibi osuran bir bebek olacak ve sen onu çok seveceksin” dese yürü git lenn derim 😂😂

Daha önce gittiğim zaman evlenceğim zamanı işimi gücümü hep bilmişti bakalım en önemli mevzuyu bilecek mi 😅 şaka bir yana onlar işin kafa dağıtma aktiviteleri. Her gün sizleri de düşünerek dua ediyorum meryem suresi okumaya başladım
Allah kabul etsin canım benim

Ona biz de yardım ederiz 😂 pis umut taciri

Ne o kız pijamalı eşşek gibi 😂😂 yapma yapma

Ahhh ahhh 😂 ilerde popolarına vurup güleriz bu anılara inşallah 😂😂 şahsen 4 ay önce bir falcı bana “4ay sonra kucağında yetişkin gibi osuran bir bebek olacak ve sen onu çok seveceksin” dese yürü git lenn derim 😂😂
Hahaha 😁
Ay benim bu ay umidim yok adet olsamda rhtlasam moddayim 😁

Back
X