Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canımm 🙏🏼 Kırmızı odayı izliyor musunuz boncuk un ermişlerinden çok tırsıyorum 😂😂
Şuan onu izliyorum intihar edecek galiba 😱
Hahaha 😁
Ay benim bu ay umidim yok adet olsamda rhtlasam moddayim 😁
Valla ben de öyle 😁 adeti bekliyoruz işte
LaRisaCca LaRisaCca falo bugün de bebek haberi vermedi 😂konunun hiç yakınına bile gitmiyor 😂ama bugün fakültede olan birşeyi bildi :KK70:
Yarın da ben baktırayım bakalım ne dicek 😂
Kizlar beni dovebilirsiniz 🙈ama 9 gun oldu testte cikmaz demi
Çok erken tatlım 😁

edaecoo edaecoo canım babanlar nasıl oldu daha iyiler mi?
@ebru2812 canım arkadaşın ve ailesi kötüler di bugün görüşebildin mi? Nasıl olmuşlar?
E emir91 napıyosun fıstığım
Kuzum bitti babamın karantinası çok şükür iyiler ama baya zayıfladı bu ara ona kafam takıldı pazrtesi tahlil yaptırcam ona. Sufleyi yapmadım annem biskvli pasta yapmış o sonraya kaldı 😂🙈

Aaa inşallah intihar etmez ya, hiç aklıma gelmemişti.
Evet canım konuşmaları bana böyle dişündürdü bi de baksana camı açmış bekliyor
Kuzum bitti babamın karantinası çok şükür iyiler ama baya zayıfladı bu ara ona kafam takıldı pazrtesi tahlil yaptırcam ona. Sufleyi yapmadım annem biskvli pasta yapmış o sonraya kaldı 😂🙈
Annem de yapmıştı bugün gömdüm bir dilim 😂
Özette gelinlikle camın önüne gidiyordu kocası yakalar heralde bakalım 🤷🏻‍♀️😅
Özeti izlemedim de dönülmeyen yere gidiyorum deyince Allahh dedim 😱
Bugun arkadasimin hamilelik haberîni aldim heycan basti 😍yapmak istedim kendimi tuttum
Oyyy canımıniçi arkadaşına hayırlı olsun darısı da sana inşallah 🌸🤗

Senin test de bir tuhaf sonradan çızık çıkarıyor 😂
Çin malı işte😂 Adet olunca bunları sevmediğim birine mi versem acaba? Her ay heveslenip dursun🤪🤣🤣
YAptın mı kız sufleni 😂

Canım yumişler 3. Güne geldi mi ilerleme nasıl gidiyor onu merak ettim

Canım 😅 valla yapmadım henüz inanınki negatif çıkacağını bile bile yapıyorum yok kızlar yok ilişki yok bebek nasıl olsun :))) ovü yapsam okeydi ama ovü de yapmadım

Ayşoş gebelik yok sanki 😑 gidişat onu gösteriyor sen de benim gibi test zedesin

Aşkım biliyorum yumişlerin durumunu merak ettim

Özledik seni canım arada gel ❤️ Ne durumdasın şuan?

Canım o zaman bal çörek otu kürü tam sana göre bence bunu muhakkak uygula eğer kür denersen. Ama inşallah başlayacağın bu yeni tedavinde herşey gönlünce olur 😍
Larisacığımmm biliyorum canım biliyorum gebelik yok, hiç olmadı ki🤓bana bilmediğim birşey söyle 😆😆

Benim aksine erken oldu canım
Demekki genelleme yok 🤔
LaRisaCca LaRisaCca falaaddin ne dedi sana 😂onun cini de bebek demedi. Temizlik robotunu alacağımı söyledi 😂😂gerçekten ona kafayı takmışım bu ara 😂
Baktırmadımki daha uykum da kaçtı zaten dur baktırayım 😑
Çin malı işte😂 Adet olunca bunları sevmediğim birine mi versem acaba? Her ay heveslenip dursun🤪🤣🤣

Larisacığımmm biliyorum canım biliyorum gebelik yok, hiç olmadı ki🤓bana bilmediğim birşey söyle 😆😆
Bişey söylicem bu mesajı okurken nedense gözyaşlarım aktı 😔 kendimi çok kötü hissettim

Back
X