- 26 Mart 2018
- 28.483
- 128.071
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #52.441
Sen mi ben miAmin canımmKırmızı odayı izliyor musunuz boncuk un ermişlerinden çok tırsıyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen mi ben miAmin canımmKırmızı odayı izliyor musunuz boncuk un ermişlerinden çok tırsıyorum
![]()
Maalesef kuzum çok erkenKizlar beni dovebilirsinizama 9 gun oldu testte cikmaz demi
Bir hafta dahaMaalesef kuzum çok erken
Şuan onu izliyorum intihar edecek galibaAmin canımmKırmızı odayı izliyor musunuz boncuk un ermişlerinden çok tırsıyorum
![]()
Valla ben de öyleHahaha
Ay benim bu ay umidim yok adet olsamda rhtlasam moddayim![]()
Yarın da ben baktırayım bakalım ne dicekLaRisaCca falo bugün de bebek haberi vermedi
konunun hiç yakınına bile gitmiyor
ama bugün fakültede olan birşeyi bildi
![]()
Çok erken tatlımKizlar beni dovebilirsinizama 9 gun oldu testte cikmaz demi
Aaa inşallah intihar etmez ya, hiç aklıma gelmemişti.Şuan onu izliyorum intihar edecek galiba
Valla ben de öyleadeti bekliyoruz işte
Yarın da ben baktırayım bakalım ne dicek
Çok erken tatlım![]()
Kuzum bitti babamın karantinası çok şükür iyiler ama baya zayıfladı bu ara ona kafam takıldı pazrtesi tahlil yaptırcam ona. Sufleyi yapmadım annem biskvli pasta yapmış o sonraya kaldı
Özette gelinlikle camın önüne gidiyordu kocası yakalar heralde bakalımAaa inşallah intihar etmez ya, hiç aklıma gelmemişti.
Bugun arkadasimin hamilelik haberîni aldim heycan bastiŞuan onu izliyorum intihar edecek galiba
Valla ben de öyleadeti bekliyoruz işte
Yarın da ben baktırayım bakalım ne dicek
Çok erken tatlım![]()
Evet canım konuşmaları bana böyle dişündürdü bi de baksana camı açmış bekliyorAaa inşallah intihar etmez ya, hiç aklıma gelmemişti.
Annem de yapmıştı bugün gömdüm bir dilimKuzum bitti babamın karantinası çok şükür iyiler ama baya zayıfladı bu ara ona kafam takıldı pazrtesi tahlil yaptırcam ona. Sufleyi yapmadım annem biskvli pasta yapmış o sonraya kaldı![]()
Özeti izlemedim de dönülmeyen yere gidiyorum deyince Allahh dedimÖzette gelinlikle camın önüne gidiyordu kocası yakalar heralde bakalım![]()
Oyyy canımıniçi arkadaşına hayırlı olsun darısı da sana inşallahBugun arkadasimin hamilelik haberîni aldim heycan bastiyapmak istedim kendimi tuttum
Benim aksine erken oldu canımKızlar bu arada covid sonrası adet gecikmeleri olabiliyormuş aklınızda olsun. Kullanılan ilaçlardan ötürü...
Hayır canım saatleri değişiyor.tatlım hergün aynı saatte mi yapıyorsun ?
Çin malı işteSenin test de bir tuhaf sonradan çızık çıkarıyor![]()
Larisacığımmm biliyorum canım biliyorum gebelik yok, hiç olmadı kiYAptın mı kız sufleni
Canım yumişler 3. Güne geldi mi ilerleme nasıl gidiyor onu merak ettim
Canımvalla yapmadım henüz inanınki negatif çıkacağını bile bile yapıyorum yok kızlar yok ilişki yok bebek nasıl olsun :))) ovü yapsam okeydi ama ovü de yapmadım
Ayşoş gebelik yok sankigidişat onu gösteriyor sen de benim gibi test zedesin
Aşkım biliyorum yumişlerin durumunu merak ettim
Özledik seni canım arada gelNe durumdasın şuan?
Canım o zaman bal çörek otu kürü tam sana göre bence bunu muhakkak uygula eğer kür denersen. Ama inşallah başlayacağın bu yeni tedavinde herşey gönlünce olur![]()
Demekki genelleme yokBenim aksine erken oldu canım
Baktırmadımki daha uykum da kaçtı zaten dur baktırayımLaRisaCca falaaddin ne dedi sana
onun cini de bebek demedi. Temizlik robotunu alacağımı söyledi
gerçekten ona kafayı takmışım bu ara
![]()
Bişey söylicem bu mesajı okurken nedense gözyaşlarım aktıÇin malı işteAdet olunca bunları sevmediğim birine mi versem acaba? Her ay heveslenip dursun
Larisacığımmm biliyorum canım biliyorum gebelik yok, hiç olmadı kibana bilmediğim birşey söyle
![]()
Niyekiiineee?Demekki genelleme yok
Baktırmadımki daha uykum da kaçtı zaten dur baktırayım
Bişey söylicem bu mesajı okurken nedense gözyaşlarım aktıkendimi çok kötü hissettim
BilmiyomNiyekiiineee?