Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya çamaşır suyu ile test yaptınız mı hiç ben almayı unuttum dün malesef evde de yok meraktan çatladım eşimde bekleyelim illa adet geçiksin diyor ya meraktan ölecem nerdeyse adet belirtilerim bir geliyor bir gidiyor 🤦‍♀️
Canım o yanıltıcı oluyor. Burda da bir arkadaş o testle kesin hamileyim diyordu ama maalesef.

Kızlar ya çamaşır suyu ile test yaptınız mı hiç ben almayı unuttum dün malesef evde de yok meraktan çatladım eşimde bekleyelim illa adet geçiksin diyor ya meraktan ölecem nerdeyse adet belirtilerim bir geliyor bir gidiyor 🤦‍♀️
Kuzum bi arkadaş yaptı tutmadı onu
Net anlıyorum kuzum mesela bu ay ağrı sol taraftaydı yumurta da solda gelişti 😅 bu ağrılar başlayınca otomatik olarak anlıyorum adet ve yumurtlama geliyor test yapmama gerek kalmıyor 🥴
Anamm bu da güzel değil yaa bak mesela benim umudum hiç bitmiyor hergün test 😂
LaRisaCca LaRisaCca sen kayınannişinle huzur içinde kısır yiyesin diye haber etmedim 😂😂art niyet yok yani. Yarın da çıkacağım. Uzak mesafe gitmedim zaten. Sokakları 4 döndüm 😂
Polislere ihbar edeyim de gör ne demek ben yerken sen yürüyeceksin 😂😂😂
LaRisaCca LaRisaCca çok fenasın kız yiyecek dışı şeyler aşereceğimi biliyorsun 😂😂ama cinim de dedi ya pahalısını al diye, ne yani aşermeyeyim mi 😂
Mercedes filan aşer kız 3-4 bin le kurtulamadın 😂

Hatta kocasına deneyip de köpüren dahi varmış 😂
🤣🤣 bende denedim baya bi köpürdü eşime diyorum hele sanada yapalım eğer sende köpürmezse doğrudur dedim. Idrar zaten asidik yapıya sahip tabiki de köpürür inanma dedi

🤣🤣 bende denedim baya bi köpürdü eşime diyorum hele sanada yapalım eğer sende köpürmezse doğrudur dedim. Idrar zaten asidik yapıya sahip tabiki de köpürür inanma dedi
Akıllı adam 👏🏻 Kendisine idrar uzmanlık ödülümüzü takdim ediyorum canım :sampiyon:

Pazartesi gününü iple çekiyorum test yapacağım hemen

Polise ne diyeceksin 😂

Back
X